اجتماعی 00:06 - 07 تیر 1401
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تغییر روند مصرف از سمت مواد مخدر سنتی به صنعتی افزایش یافته، رسانه‌ها می‌توانند میزگردهای تخصصی درباره تبعات مواد مخدر را برگزار و در جهت کاهش مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کنند.

افزایش مصرف مخدرهای صنعتی/ آمار بالای کشفیات مواد مخدر

ناصر اصلانی، معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفت‌وگو با خبرنگار آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری فارس، با اشاره به تولید مواد مخدر صنعتی در کشور افغانستان، اظهار کرد: امروز بیشترین مواد مخدر صنعتی در افغانستان تولید می‌شود، همان طور که گفتیم بزرگترین تولیدکننده تریاک در جهان نیزکشور افغانستان است.

وی افزود: نظارت لازم در کشور افغانستان وجود ندارد و قطعاً همسایگی ما با این کشور باعث می شود این مواد به داخل کشور ایران بیاید و از آنجایی که بسیاری از مصرف‌کنندگان صنعتی اطلاعات کافی از ساختار مواد ندارند این شکننده و مخرب است.

اصلانی با اشاره به میزان بالای کشفیات مواد مخدر، خاطرنشان کرد: با آنکه با افغانستان همسایه هستیم اما میزان کشفیات مواد مخدر ما بسیار بالاست، این در حالی است که میزان کشفیات مواد مخدر در برخی کشورها عدد پایینی است.

وی ادامه داد: اشرافیت اطلاعاتی دستگاه‌های مقابله کشور از جمله فراجا، سپاه و بسیج، گمرک و وزارت اطلاعات موجب شده تا میزان کشفیات بسیار بالایی داشته باشیم و  به تبع این دستگاه با شبکه های توزیع مواد مخدر در کشور و مرزها مقابله می‌کنند، اموال قاچاقچیان توقیف و مجرمان نیز دستگیر می‌شوند.

وی گفت: برخی از مواد مخدر به دلیل بی اطلاعی از ساختار و عواقب آن استفاده می‌کنند و احساس می‌کنند که اعتیاد آور نیست این در حالی است که اعتیاد این مواد مخدر آن بسیار بالا و و نگران کننده است.

معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: تغییر روند مصرف از سمت مواد مخدر سنتی به صنعتی افزایش یافته، رسانه‌ها می‌توانند میزگردهای تخصصی درباره تبعات مواد مخدر را برگزار و در جهت کاهش مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کنند.

وی تأکید کرد: نمی توان مواد مخدر را ریشه کن کرد. در هیچ جای دنیا چنین اقدامی صورت نگرفته و اگر اطلاعات عمومی افراد منحرف شده به سمت مواد مخدر افزایش یابد مواد در خیابان هم ببینند هیچ گاه مصرف نمی‌کنند.

انتهای پیام/


11607226
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون متقاضیان اخذ پروانه وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است