بین‌الملل 21:48 - 08 آذر 1401

عملیات قهرمانانه ملت فلسطین علیه صهیونیست ها را تبریک می گوییم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن ضمن تبریک عملیات قهرمانانه ملت فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست، گفت: اطمینان دارم که نهضت جهادی در فلسطین نقش مهمی در تسریع زوال رژیم صهیونیستی ایفا خواهد کرد.

وی ادامه داد: ما بار دیگر بر موضع ثابت خود در حمایت از ثروت های ملت یمن و ممانعت از غارت ثروت های نفتی و گازی تاکید می کنیم؛ البته تصمیم به حفظ منابع طبیعی یمن به منزله تهدید دریانوردی بین المللی نیست و متجاوزان و محاصره کنندگان ملت یمن، عاملان تهدید دریانوردی بین المللی هستند.

المشاط اظهار داشت: ما بار دیگر تلاش های متجاوزان برای غارت منابع یمن و مانع تراشی کشوری عضو ائتلاف متجاوز در رأس آن آمریکا در برابر پرداخت حقوق کارمندان را محکوم می کنیم.


11751554
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری‌های جدید از به‌کارگیری گسترده هوش مصنوعی توسط ارتش اسرائیل در غزه پرده برداشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست «هیئت صلح» به‌ریاست دونالد ترامپ برای تثبیت و بازسازی غزه در واشنگتن برگزار شد و حدود ۳۵ کشور از جمله ترکیه، عربستان و اندونزی به آن پیوستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ در پی افزایش نگرانی‌های امنیتی در منطقه خاورمیانه، برخی از نیرو‌های خود را از این منطقه خارج یا جابه‌جا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ایران در تماسی تلفنی، آخرین تحولات برنامه هسته‌ای تهران و دور جدید مذاکرات با آمریکا در ژنو را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به افزایش حضور نظامی همزمان با دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا، خواستار حل دیپلماتیک تنش‌ها شد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که حضور دریایی آمریکا در خاورمیانه رو به افزایش است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال اقدام نظامی در صورت عدم حصول توافق با ایران، تنش‌ها را در خاورمیانه تشدید کرد و موجی از نگرانی را به بازار‌های آسیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری تاس به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا ممکن است هفته آینده در ژنو از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به نخستین نشست «هیئت صلح» ترامپ در واشنگتن، تأکید کرد که هرگونه بحث درباره آینده غزه مستلزم توقف کامل حملات و رفع محاصره است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت فاش کرد که آمریکا و اسرائیل در صورت شکست مذاکرات ژنو، طرح‌های عملیاتی مشترکی برای حملات گسترده به ایران آماده کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است