اجتماعی 14:16 - 27 بهمن 1404
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده قتل مردی خبر داد که از چند سال قبل مفقود شده بود و پس از انجام تحقیقات تخصصی، عاملان این جنایت شناسایی و دستگیر شدند.

قتل مخفیانه و دفن زیر خاک؛ پایان یک معمای چندساله

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: در پی اعلام فقدان مردی حدوداً ۴۰ ساله از اتباع خارجی، پرونده‌ در اداره چهارم پلیس آگاهی تشکیل شد.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان می‌داد فرد مفقود شده در سال‌های گذشته به‌صورت مقطعی به خارج از کشور بعنوان بازرگان تردد داشته است.  آخرین نشانه‌های حیات وی به سال ۱۴۰۰ بازمی‌گشت و پس از آن هیچ‌گونه اطلاعی از سرنوشت او در دست نبود.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی، و بررسی ارتباطات اطرافیان، مشخص شد همسر فرد مفقودشده با مردی دیگر ارتباط پنهانی و مستمر داشته است. تحقیقات میدانی و محلی نیز این ارتباط را تأیید کرد و شواهدی از حمایت‌های مالی و رفت‌وآمدهای مشکوک به دست آمد.

در ادامه، همسر مرد مظنون مورد تحقیق قرار گرفت که اظهارات وی سرنخ‌های مهمی در اختیار تیم رسیدگی‌کننده قرار داد و ظن پلیس نسبت به وقوع یک جنایت تقویت شد.

وی تصریح کرد: با بررسی داده‌های مخابراتی مشخص شد تلفن‌های همراه مظنونان در زمان خاموش شدن گوشی فرد مفقودشده، در محدوده یکی از روستاهای اطراف تهران آنتن‌دهی داشته‌اند. در همین راستا، مرد مظنون دستگیر و پس از انجام بازجویی‌های فنی و تخصصی، به ارتکاب قتل با همدستی همسرش اعتراف کرد.

بلافاصله همسر وی نیز به‌منظور جلوگیری از فرار، در یکی از مناطق غربی استان تهران دستگیر شد.

سردار رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت:متهم اعلام کرده بود جسد را در باغی دفن کرده که بعداً تغییر کاربری داده است. با بررسی تصاویر هوایی قدیمی و جدید، تطبیق نقشه‌ها و انجام حفاری هدفمند، محل دقیق دفن جسد شناسایی شد.

در عمق حدود دو متر و نیم، جسد مقتول در حالت نشسته کشف شد. بررسی‌ها نشان داد پیش از دفن، جسد دچار حریق شده و تلفن همراه مقتول نیز در کنار وی قرار داده شده بود که به‌طور کامل از بین رفته بود.

به گفته رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ،متهم در اعترافات خود عنوان کرد به دلیل ترس از افشای رابطه پنهانی، با خوراندن داروی خواب‌آور به مقتول، وی را در وضعیت نیمه‌هوشیار قرار داده و سپس با ضربات سلاح سرد به قتل رسانده است. پس از آن، جسد با یک دستگاه خودروی سواری جابه‌جا و پس از چندین ساعت سرگردانی، در باغی که به‌صورت موقت اجاره شده بود، دفن شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: پس از کشف جسد و تکمیل تحقیقات، متهمان با قرار قانونی بازداشت و پرونده برای ادامه رسیدگی به مرجع قضایی ارسال شد.


12259687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۳ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۴۸۶ کیلووات در ۱۱ منطقه تهران افتتاح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرداخت حقوق بهمن‌ماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی از روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ آغاز می‌شود، اما تعیین زمان واریز عیدی نیازمند تامین اعتبار لازم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده قتل مردی خبر داد که از چند سال قبل مفقود شده بود و پس از انجام تحقیقات تخصصی، عاملان این جنایت شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید در همایش مدیران بنیاد شهید که صبح روز دوشنبه (۲۷ بهمن‌ماه) برگزار شد، بر رعایت عدالت در خدمت‌رسانی به جامعه هدف تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری گفت:با مصوبه جدید دولت، دهک‌بندی از مبنای پرداخت یارانه حذف شده و سطح درآمد و دارایی خانوار ملاک تعیین مشمولان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه به اتفاق آراء، مدیر مسئول خبرگزاری مهر را در موضوع شکایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجرم ندانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری با تاکید بر اتخاذ رویکرد همه جانبه در صدور آرای پرونده‌های تعزیراتی، گفت: فرایند تولید و اشتغال در رسیدگی به این پرونده‌ها نباید آسیب ببیند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، شناسایی چهره‌های شاخص و الگوی جامعه ایثارگری را برای تبیین مسائل کلان (مانند مذاکرات فعلی) ضروری دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است