بین‌الملل 02:41 - 17 مرداد 1401

تیراندازی به سمت پادگان نظامی صیهونیست ها در شمال شرق رام الله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، منابع عبری زبان از تیراندازی به سمت یکی از پادگان‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهرک سلواد در شمال شرق رام الله خبر دادند.

جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نشده، اما به نظر می‌رسد این تیرندازی واکنشی از سوی شهروندان فلسطینی به تجاوزات و اقدامات جنایتکارانه تل آویو علیه فلسطینی‌ها باشد.

از سوی دیگر این تیراندازی تنها چند ساعت پس از اعلام آتش بس در فلسطین صورت می‌گیرد. تنها چند دقیقه پس از ساعت یک بامداد روز دوشنبه، ۱۷ مردادماه به وقت تهران، توافق آتش‌بس بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی رسماً وارد مرحله اجرا شد.

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که چند ثانیه مانده به اجرای رسمی توافق آتش‌بس در غزه، ده‌ها موشک از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.

پیش از آن، جنبش جهاد اسلامی طی بیانیه‌ای رسماً از اعلام توافق آتش‌بس در غزه از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت فلسطین خبر داده بود و از تلاش‌های مصر برای رسیدن به این توافق تقدیر کرد.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: ما بر حق طبیعی خود در مقابله با هرگونه تجاوز دشمن صهیونیستی تاکید می‌کنیم.

جهاد اسلامی افزود: به مجروحان حملات دشمن صهیونیستی به غزه افتخار می‌کنیم و به روح شهدای بزرگ فلسطین درود می‌فرستیم.

برخی منابع بندهای توافق آتش‌بس بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در غزه را اینگونه اعلام کرده‌اند:

۱ آزادی بسام السعدی رهبر اسیر جهاد اسلامی و اسیر خلیل عواوده

۲ بازگشایی تمامی گذرگاه‌های باریکه غزه

۳ ازسرگیری سوخت‌رسانی به غزه از صبح فردا دوشنبه

۴ کاهش محاصره غزه

همزمان با اعلام توافق آتش بس، زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در سخنان خود در تهران به تحولات نوار غزه پرداخت و گفت: از تمامی کسانی که با ما در ارتباط بودند و با ما اعلام همبستگی کردند، به ویژه وزیر امور خارجه قطر، ایران و رئیس پارلمان لبنان تقدیر و تشکر می‌کنیم.



به گفته زیاد النخاله، ملت و مقاومت فلسطین در غزه دستاوردی تاریخی را در مقابله با حملات جنایتکارانه دشمن کسب کردند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: «جنبش جهاد اسلامی برای دفاع از وحدت ملت فلسطین و تمامی جبهه‌ها و میادین تأسیس شده و اکنون با ثبات‌تر و قدرتمندتر از هر وقت دیگری است و دیدید که چگونه گروهان‌های قدس دستاوردهای بزرگی کسب کرد.»



زیاد النخاله همچنین گفت: ۵۸ شهرک صهیونیستی به طور همزمان زیر باران موشک‌های گروهان‌های قدس بود. دشمن صهیونیستی تحت فشارهای مقاومت بود و ما این رژیم را وادار به آزادی اسیر خلیل عواوده و شیخ بسام السعدی خواهیم کرد.


11648018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد که هیئت‌های این کشور و اوکراین در طول مذاکرات در برلین به «پیشرفت زیادی» دست یافتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار زلنسکی و شرکای اروپایی کی‌یف با مذاکره کنندگان آمریکایی در برلین می‌تواند نه تنها آینده اوکراین بلکه آینده امنیتی اروپا را مشخص کند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز انگلیس اطلاعاتی از ابعاد نقش عمیق رژیم صهیونیستی در حوادث جنوب یمن و ارتباط این رژیم با مزدوران فاش کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که مذاکرات طولانی با مقامات آمریکایی فعلا متوقف شده و قرار است صبح فردا ادامه یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید پدافند هوایی آن در شب گذشته و بامداد یکشنبه بیش از ۲۰۰ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله روز گذشته به نظامیان آمریکایی و سوری در مرکز سوریه، دمشق پنج مظنون که احتمالا با این حادثه مرتبط هستند را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حمله روز گذشته به غزه که سبب به شهادت رسیدن یک فرمانده برجسته این جنبش شد، از خط قرمز مهمی عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دولت استرالیا را در حادثه تیراندازی امروز سیدنی در جشن یهودیان مقصر دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس، شهادت فرمانده برجسته فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در شهر غزه را نقض جدی توافق آتش‌بس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی وارد برلین شد تا با صدراعظم آلمان و جمعی از سران اروپایی و ناتو درباره وضعیت مذاکرات صلح اوکراین گفت‌و‌گو کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است