بین‌الملل 02:41 - 17 مرداد 1401

تیراندازی به سمت پادگان نظامی صیهونیست ها در شمال شرق رام الله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، منابع عبری زبان از تیراندازی به سمت یکی از پادگان‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهرک سلواد در شمال شرق رام الله خبر دادند.

جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نشده، اما به نظر می‌رسد این تیرندازی واکنشی از سوی شهروندان فلسطینی به تجاوزات و اقدامات جنایتکارانه تل آویو علیه فلسطینی‌ها باشد.

از سوی دیگر این تیراندازی تنها چند ساعت پس از اعلام آتش بس در فلسطین صورت می‌گیرد. تنها چند دقیقه پس از ساعت یک بامداد روز دوشنبه، ۱۷ مردادماه به وقت تهران، توافق آتش‌بس بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی رسماً وارد مرحله اجرا شد.

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که چند ثانیه مانده به اجرای رسمی توافق آتش‌بس در غزه، ده‌ها موشک از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.

پیش از آن، جنبش جهاد اسلامی طی بیانیه‌ای رسماً از اعلام توافق آتش‌بس در غزه از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت فلسطین خبر داده بود و از تلاش‌های مصر برای رسیدن به این توافق تقدیر کرد.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: ما بر حق طبیعی خود در مقابله با هرگونه تجاوز دشمن صهیونیستی تاکید می‌کنیم.

جهاد اسلامی افزود: به مجروحان حملات دشمن صهیونیستی به غزه افتخار می‌کنیم و به روح شهدای بزرگ فلسطین درود می‌فرستیم.

برخی منابع بندهای توافق آتش‌بس بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در غزه را اینگونه اعلام کرده‌اند:

۱ آزادی بسام السعدی رهبر اسیر جهاد اسلامی و اسیر خلیل عواوده

۲ بازگشایی تمامی گذرگاه‌های باریکه غزه

۳ ازسرگیری سوخت‌رسانی به غزه از صبح فردا دوشنبه

۴ کاهش محاصره غزه

همزمان با اعلام توافق آتش بس، زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در سخنان خود در تهران به تحولات نوار غزه پرداخت و گفت: از تمامی کسانی که با ما در ارتباط بودند و با ما اعلام همبستگی کردند، به ویژه وزیر امور خارجه قطر، ایران و رئیس پارلمان لبنان تقدیر و تشکر می‌کنیم.



به گفته زیاد النخاله، ملت و مقاومت فلسطین در غزه دستاوردی تاریخی را در مقابله با حملات جنایتکارانه دشمن کسب کردند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: «جنبش جهاد اسلامی برای دفاع از وحدت ملت فلسطین و تمامی جبهه‌ها و میادین تأسیس شده و اکنون با ثبات‌تر و قدرتمندتر از هر وقت دیگری است و دیدید که چگونه گروهان‌های قدس دستاوردهای بزرگی کسب کرد.»



زیاد النخاله همچنین گفت: ۵۸ شهرک صهیونیستی به طور همزمان زیر باران موشک‌های گروهان‌های قدس بود. دشمن صهیونیستی تحت فشارهای مقاومت بود و ما این رژیم را وادار به آزادی اسیر خلیل عواوده و شیخ بسام السعدی خواهیم کرد.


11648018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایتالیا قانون جامعی را برای استفاده از هوش مصنوعی تصویب کرد که از مجازات برای استفاده نادرست تا محدودیت برای کودکان را در بر می‌گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایتالیا تائید کرد که این کشور با تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم اسرائیل موافقت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی برای اولین بار جنایات رژیم اسرائیل در غزه را نسل‌کشی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین اعلام کرد که پهپادهایش به یک پتروشیمی در منطقه باشقیرستان و یک پالایشگاه در منطقه ولگوگراد روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در سفر به لندن ضمن انتقاد از پوتین و ابراز اختلاف نظر با استارمر درباره فلسطین، گفت که رئیس جمهور روسیه او را درباره جنگ ناامید کرده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عبدالعاطی در گفت‌وگوی تلفنی با وایتکاف بر لزوم توقف فوری حملات نظامی اسرائیل در غزه و تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت ایران در سفر به افغانستان از برنامه‌ریزی تهران و کابل برای توسعه روابط تجاری و رفع موانع مرزی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو صهیونیست در عملیاتی که به نظر می‌رسد استشهادی بوده، در نزدیکی مرز اردن کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو آماده است تا برای حل بحران اوکراین به راه‌حل‌های مصالحه‌آمیز دست یابد، اما در صورتی که منافع امنیتی آن تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق دادگاه جنایات نسل‌کشی در رواندا با اشاره به شباهت‌های میان غزه و رواندا در سال ۱۹۹۴، تأکید کرد که اسرائیل باید پاسخگوی باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است