بین‌الملل 02:41 - 17 مرداد 1401

تیراندازی به سمت پادگان نظامی صیهونیست ها در شمال شرق رام الله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، منابع عبری زبان از تیراندازی به سمت یکی از پادگان‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهرک سلواد در شمال شرق رام الله خبر دادند.

جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نشده، اما به نظر می‌رسد این تیرندازی واکنشی از سوی شهروندان فلسطینی به تجاوزات و اقدامات جنایتکارانه تل آویو علیه فلسطینی‌ها باشد.

از سوی دیگر این تیراندازی تنها چند ساعت پس از اعلام آتش بس در فلسطین صورت می‌گیرد. تنها چند دقیقه پس از ساعت یک بامداد روز دوشنبه، ۱۷ مردادماه به وقت تهران، توافق آتش‌بس بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی رسماً وارد مرحله اجرا شد.

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که چند ثانیه مانده به اجرای رسمی توافق آتش‌بس در غزه، ده‌ها موشک از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.

پیش از آن، جنبش جهاد اسلامی طی بیانیه‌ای رسماً از اعلام توافق آتش‌بس در غزه از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت فلسطین خبر داده بود و از تلاش‌های مصر برای رسیدن به این توافق تقدیر کرد.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: ما بر حق طبیعی خود در مقابله با هرگونه تجاوز دشمن صهیونیستی تاکید می‌کنیم.

جهاد اسلامی افزود: به مجروحان حملات دشمن صهیونیستی به غزه افتخار می‌کنیم و به روح شهدای بزرگ فلسطین درود می‌فرستیم.

برخی منابع بندهای توافق آتش‌بس بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در غزه را اینگونه اعلام کرده‌اند:

۱ آزادی بسام السعدی رهبر اسیر جهاد اسلامی و اسیر خلیل عواوده

۲ بازگشایی تمامی گذرگاه‌های باریکه غزه

۳ ازسرگیری سوخت‌رسانی به غزه از صبح فردا دوشنبه

۴ کاهش محاصره غزه

همزمان با اعلام توافق آتش بس، زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در سخنان خود در تهران به تحولات نوار غزه پرداخت و گفت: از تمامی کسانی که با ما در ارتباط بودند و با ما اعلام همبستگی کردند، به ویژه وزیر امور خارجه قطر، ایران و رئیس پارلمان لبنان تقدیر و تشکر می‌کنیم.



به گفته زیاد النخاله، ملت و مقاومت فلسطین در غزه دستاوردی تاریخی را در مقابله با حملات جنایتکارانه دشمن کسب کردند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: «جنبش جهاد اسلامی برای دفاع از وحدت ملت فلسطین و تمامی جبهه‌ها و میادین تأسیس شده و اکنون با ثبات‌تر و قدرتمندتر از هر وقت دیگری است و دیدید که چگونه گروهان‌های قدس دستاوردهای بزرگی کسب کرد.»



زیاد النخاله همچنین گفت: ۵۸ شهرک صهیونیستی به طور همزمان زیر باران موشک‌های گروهان‌های قدس بود. دشمن صهیونیستی تحت فشارهای مقاومت بود و ما این رژیم را وادار به آزادی اسیر خلیل عواوده و شیخ بسام السعدی خواهیم کرد.


11648018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان تجارت ترانزیتی با افغانستان را از مرز حیاتی چمن از سر گرفت. این اقدام پس از توافق بر سر آتش‌بس فوری با طالبان در قطر و با اجرای یک برنامه سه‌مرحله‌ای برای پاک‌سازی صدها کامیون محموله معوقه انجام شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس، اظهارات اسموتریچ، علیه عربستان را «نژادپرستانه» خواند و تاکید کرد این مواضع، بی‌اعتنایی بی‌سابقه رژیم اشغالگر به ملت‌های منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی مدعی است که اوکراین باید از اموال بلوکه شده روسیه برای تولید و خرید سلاح استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷ کشور و سازمان مهم منطقه‌ای تصویب دو لایحه پیشنهادی کنست اسرائیل با هدف الحاق کرانه باختری را با شدیدترین عبارات محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که اگرچه روند اهدای کمک‌های مالی به غزه رو به افزایش است، اما هنوز برای تامین نیاز‌های مردم کافی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو دستور توقف هرگونه طرح برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری را پس خشم و انتقاد شدید دولت آمریکا صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجارستان در اظهاراتی تند و جنجالی اعلام کرد که اوکراین مدت‌هاست استقلال خود را از دست داده و سرنوشتش در دستان قدرت‌های دیگر قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر هند، به دلیل جشن‌های دیوالی در اجلاس آسه‌آن شرکت نخواهد کرد و این به معنای از دست دادن دیدار احتمالی او با ترامپ خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ اعلام کرد که آمریکا با الحاق کرانه باختری مخالف است و در صورت وقوع چنین اقدامی، حمایت خود از (رژیم) اسرائیل را قطع خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی اسرائیل ضمن رد قاطعانه شرط عربستان برای عادی‌سازی با لحنی نژادپرستانه به ریاض توصیه کرد: «نه متشکرم، به شترسواری در صحرا ادامه دهید.»

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است