اجتماعی 12:19 - 22 خرداد 1403
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: هیچ کس نمی‌تواند خودرو‌های گذر موقت را براند مگر فردی که در مجوز ذکر شده است.

با خودروی بدون داشتن پلاک، تردد نکنید

 سرهنگ "فیروز کشیر" با اشاره به تردد و مجوز‌های تردد خودرو‌های گذر موقت، گفت: ماده ۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به این موضوع اشاره دارد که کلیه کارخانجات سازنده و مونتاژ کار‌های خودرو و موتورسیکلت موظند تولیدات خود را قبل از ارائه به مردم و قبل از فروش با دستور العمل و هماهنگی با پلیس راهور فراجا نسبت به شماره گذاری اقدام کنند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: پلاک گذر موقت به پلاکی گفته می‌شود که مالک یک خودرو در یک کشور دیگر اقامت داشته و برای تردد، از کشور ایران قصد رفتن به یک کشور دیگر را دارد و یا اینکه می‌خواهد به صورت موقت در کشور ایران بماند، به این خودرو اصطلاحا پلاک گذر موقت داده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: جدیدا این پلاک‌های گذر موقت برای برخی از افراد دردسر‌هایی را ایجاد کرده است که این افراد بدون مراجعه به متن قانون و عدم مشاوره با وکلا و یا عدم آگاهی، اقدام به خرید و فروش این خودرو‌ها با پلاک گذر موقت می‌کنند که مشکلاتی را هم در پی دارد.

سرهنگ کشیر افزود: پلاک‌های گذر موقت در مقایسه با خودرو‌های داخلی خدمات زیادی دریافت نمی‌کنند و حتی نمی‌توانند کارت سوخت دریافت نمایند و نمی‌توانند این خودرو‌ها را خرید و فروش کرده و حتی نمی‌توانند به افراد غیر واگذار نمایند.

وی تصریح کرد: تنها کسی که مجوز راندن و تردد با این خودرو‌ها را آنهم با مجوز گمرک دارد فقط خود راننده است که در کارت همان خودرو ثبت شده و مجوز آن نیز باید دارای تاریخ و اعتبار قانونی باشد وگرنه هیچ کس دیگر حق راندن خودروی با پلاک گذر موقت را ندارد و در صورت رویت این موضوع توسط پلیس خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل و به عنوان کالای قاچاق به مراجع قضایی معرفی می‌شود.


12062151
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله رژیم سفاک و متجاوز صهیونی به ستاد فراجا، مرکز اطلاع رسانی پلیس، اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تشییع پیکر پاک شهدای والامقام حملات دشمنان رژیم غاصب صهیونیستی در دارالشهدای تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تکذیب خبر برخی کانال‌ها اعلام کرد: ساختمان صلح هلال احمر سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی به نزدیکی ساختمان صلح هلال احمر در تهران حمله کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات متجاوزانه اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از هموطنانمان، مردم، عصر امروز در میدان جمهوری گرد هم می‌آیند تا یاد و خاطره آن عزیزان را گرامی بدارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار گفت: سازمان مدیریت میادین تمام تلاش خود را به کار بسته است تا در این شرایط هیچ‌گونه تغییر قیمتی نداشته باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای شهر تهران از لغو اجرای طرح ترافیک در تهران تا اطلاع ثانوی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل نیروی انتظامی گفت: ۵ عامل نفوذی رژیم صهیونیستی و شبکه جاسوسی موساد در کشور شناسایی و به همراه مقادیری ادوات جاسوسی و موادمنفجره دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران تا روز دوشنبه دوم تیرماه خبر داد و تأکید کرد: خدمات‌رسانی به مردم عزیز با قوت بیشتر ادامه داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان زیباسازی شهر تهران در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی، با اکران گسترده پیام‌ها، قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را در سیمای پایتخت به نمایش گذاشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است