سیاسی 21:55 - 21 دی 1403
سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه و بی‌سابقه امروز آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به یمن را به شدیدترین وجه محکوم کرد.  

محکومیت شدید تجاوز نظامی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به یمن

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه و بی‌سابقه امروز آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به استان‌های صنعا، الحدیده و عمران یمن را اوج قانو‌ن‌شکنی و نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد توصیف نمود و به شدیدترین وجه محکوم کرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه حملات تجاوزکارانه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌ها و مراکز مدنی یمن - که در روز جمعه و همزمان با تظاهرات میلیونی مردم شریف یمن در همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و محکومیت نسل‌کشی در غزه انجام شد - را نشانه روشن همدستی آمریکا و انگلیس در جنایات ارتکابی علیه مردم فلسطین دانست و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی در قبال نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و گسترش دامنه جنگ‌افروزی این رژیم و حامیانش را به شدت تقبیح کرد.

بقایی بار دیگر مسئولیت قانونی و اخلاقی همه دولت‌ها و مجامع بین‌المللی و اسلامی برای توقف نسل‌کشی و نقض‌های فاحش حقوق بشردوستانه بین‌المللی در فلسطین اشغالی و نیز تعهد شورای امنیت سازمان ملل برای جلوگیری از اقدامات تجاوزکارانه علیه یمن را خاطرنشان کرد و تاکید نمود: تشدید تجاوزات نظامی آمریکا و انگلیس و رژیم اشغالگر علیه یمن نمی‌تواند اذهان عمومی را از شدت و عمق جنایات ارتکابی در غزه منحرف کند.

منبع: وزارت امور خارجه


12139284
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری درباره سخنان اخیر پزشکیان در زمینه انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به‌عنوان وزیر کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سرداران مقاومت با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و جمع کثیری از ارادتمندان سردار دل‌ها در مصلی تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به رحلت آیت‌الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از در دستور کار قرار گرفتن گفت‌وگوی مستقیم استانداران با نمایندگان اصناف و بازاریان در استان‌ها برای شنیدن بی واسطه مطالبات اصناف خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تهدید‌های اخیر آمریکا علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نامه ارسال کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است