بین‌الملل 17:43 - 24 مهر 1403
یک مقام سازمان ملل درباره وضعیت آوارگان لبنانی و اعلام بیش از ۲۵ درصد خاک این کشور به عنوان منطقه جنگی، ابراز نگرانی‌کرد.

هشدار مقام سازمان ملل درباره وضعیت نگران‌کننده بیش از یک میلیون آواره لبنانی

«رما جاموس ایمسیس» مدیر امور غرب آسیای آژانس پناهندگان سازمان ملل طی یک نشست خبری در ژنو اعلام کرد: ارتش اسرائیل خواستار تخلیه بیش از ۲۵ درصد خاک لبنان شده است.

وی با اشاره دستور ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه ۲۰ روستای دیگر در جنوب لبنان در روز دوشنبه، اعلام کرد بیش از یک میلیون نفر در این کشور پنج میلیون نفری آواره شده اند.

این مقام سازمان ملل، وضعیت آوارگان لبنانی را نامناسب دانست و گفت: خانواده‌ها بدون اینکه فرصت برداشتن وسایل ضروری را داشته باشند از مناطق جنگی فرار کرده اند و اکنون، جایی برای خوابیدن در شب را ندارند.

ایمسیس، نیاز‌های ضروری آوارگان لبنانی را گسترده دانست و این نیاز‌ها را باتوجه به افزایش روزانه آوارگان، «فزاینده» اعلام کرد.

 ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان، این حملات تا این لحظه بیش از ۲ هزار شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد؛ عملیات‌های خود علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.


12104879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع دانمارک در واکنش به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اعزام کشتی بیمارستانی به گرینلند، تأکید کرد این قلمرو خودمختار از سیستم درمانی رایگان و کارآمد برخوردار است و نیازی به کمک پزشکی خارجی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ گفته است که رئیس جمهور روسیه همیشه با او در مورد اهداف و خطوط قرمز روسیه در مناقشه اوکراین رک و راست بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد بوداپست در نشست فردای وزرای خارجه اتحادیه اروپا با بسته بیستم تحریم‌ها علیه روسیه مخالفت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا گزارش رسانه‌های محلی مبنی بر تلاش برای بازگرداندن استرالیایی‌ها از یک اردوگاه سوریه را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است