بین‌الملل 17:43 - 24 مهر 1403
یک مقام سازمان ملل درباره وضعیت آوارگان لبنانی و اعلام بیش از ۲۵ درصد خاک این کشور به عنوان منطقه جنگی، ابراز نگرانی‌کرد.

هشدار مقام سازمان ملل درباره وضعیت نگران‌کننده بیش از یک میلیون آواره لبنانی

«رما جاموس ایمسیس» مدیر امور غرب آسیای آژانس پناهندگان سازمان ملل طی یک نشست خبری در ژنو اعلام کرد: ارتش اسرائیل خواستار تخلیه بیش از ۲۵ درصد خاک لبنان شده است.

وی با اشاره دستور ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه ۲۰ روستای دیگر در جنوب لبنان در روز دوشنبه، اعلام کرد بیش از یک میلیون نفر در این کشور پنج میلیون نفری آواره شده اند.

این مقام سازمان ملل، وضعیت آوارگان لبنانی را نامناسب دانست و گفت: خانواده‌ها بدون اینکه فرصت برداشتن وسایل ضروری را داشته باشند از مناطق جنگی فرار کرده اند و اکنون، جایی برای خوابیدن در شب را ندارند.

ایمسیس، نیاز‌های ضروری آوارگان لبنانی را گسترده دانست و این نیاز‌ها را باتوجه به افزایش روزانه آوارگان، «فزاینده» اعلام کرد.

 ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان، این حملات تا این لحظه بیش از ۲ هزار شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد؛ عملیات‌های خود علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.


12104879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که رژیم صهیونیستی یک رژیم توسعه‌طلب است و فلسطین و کل منطقه را بدون استثنا می‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان این رژیم امروز یک عضو حزب‌الله را در جنوب لبنان هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین بار دیگر تأکید کرد که کشورش با اعطای امتیازات ارضی به روسیه موافقت نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس رایت از ورود شرکت‌های جدید آمریکایی به ونزوئلا در ماه‌های آینده خبر داد و گفت تولید نفت این کشور با همکاری واشنگتن افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان خواستار اعمال فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی برای توقف نقض مکرر توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کی‌یر استارمر تصمیم خود برای به تعویق انداختن انتخابات محلی در ۳۰ شورای انگلیس را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی به بازاری در کردفان شمالی در جنوب سودان دست کم ۲۸ نفر کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است