سیاسی 20:47 - 17 مهر 1403
معاون راهبردی ریاست‌جمهوری، دولت جدید را گوش شنوای تمام متخصصان کشور دانست و از ارائه‌های سیاستی اندیشکده‌ها برای حل مسائل کشور قدردانی کرد.

ظریف: دولت جدید گوش شنوای تمام متخصصان است

در راستای شناسایی ظرفیت‌های اندیشکده‌ها و تعامل با دولت، اولین نشست نمایندگان اندیشکده‌های ایران با معاون راهبردی رئیس‌جمهور برگزار شد.

این نشست با هماهنگی جامعهٔ اندیشکده‌ها و به دعوت اداره‌ی کل سیاست پژوهی و شبکهٔ ملی اندیشکده‌ای، در راستای شناسایی ظرفیت‌های اندیشکده‌ها و تعامل با دولت برگزار شد.

در جریان این نشست نمایندگان اندیشکده‌ها، با بیان دغدغه‌های زیست‌بوم اندیشکده‌ای کشور دربارهٔ پژوهش‌هایی از اندیشکده‌ها برای حل مسائل ایران توضیحاتی ارائه دادند.

محمدامین صمیمی، مدیرکل ادارهٔ سیاست‌پژوهی و شبکهٔ اندیشکده‌ای در این نشست با اشاره به لزوم نشست با جامعهٔ اندیشکده‌ای، توضیحاتی دربارهٔ «رویداد ملی اندیشکده‌ها» و موضوع تامین مالی پایدار اندیشکده‌ها ارائه داد.

علی سعد از خانهٔ اندیشه‌ورزان نیز توضیحاتی دربارهٔ فعالیت‌ها و خدمات اندیشکده‌ها ارائه کرد و به معرفی نمایندگان اندیشکده‌ها پرداخت.

بحران‌ها و چالش‌های پیش روی کشور در بخش انرژی، پژوهش‌هایی در بخش حکمرانی فضای مجازی، نارضایتی‌های اجتماعی، امنیت اقلیم و امنیت آب، امنیت غذایی و کشاورزی، اقتصاد دیجیتال، طراحی مداخلات رفتاری، تحلیل داده و هوش مصنوعی، حکمرانی داده‌ها از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ظریف: دولت جدید گوش شنوای تمام متخصصان و اندیشمندان کشور است

در پایان این نشست محمدجواد ظریف معاون راهبردی ریاست‌جمهوری با تأکید بر لزوم گفتگو و تعامل مستمر اندیشکده‌ها با دولت، انتقال دانش و محصولات سیاستی اندیشکده‌ها به بدنهٔ دولت را از مأموریت‌های معاونت راهبردی ریاست جمهوری عنوان کرد.

وی دولت جدید را گوش شنوای تمام متخصصان و اندیشمندان کشور دانست و از ارائه‌های سیاستی اندیشکده‌ها برای حل مسائل کشور قدردانی کرد.

ظریف همچنین پیگیری طرح‌های اولویت‌دار عنوان‌شده در این نشست را در دستور کار نشست‌های بعدی عنوان‌کرد.

برگزاری مستمر نشست‌های هفتگی برای ارایه‌ی طرح‌های سیاستی و دیدار معاون راهبردی با اندیشکده‌های فعال، از برنامه‌هایی است که در دستور کار معاونت راهبردی دولت چهاردهم قرار دارد.

منبع: تسنیم


12102240
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مالیات بر ارزش افزوده یکی از درآمدهای پایدار شهرداری‌هاست و مدیریت شهری می‌تواند در زمان لازم از این منابع استفاده کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر رد گفت‌وگوی ذلیلانه با آمریکا از سوی رئیس‌جمهور و رکوردشکنی بارش‌ها در جنوب کشور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران هیچ‌گاه مذاکره و گفت‌وگویی که بر مبنای احترام به حقوق قانونی و منافع مشروع ملت ایران باشد را رد نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است