سیاسی 08:52 - 07 آذر 1402
در نشست هم‌اندیشی با حضور امیرعبداللهیان، وزرا و معاونان سابق و جمعی از مدیران ارشد وزارت خارجه راه‌های پیگرد حقوقی و کیفری جنایتکاران صهیونیست در مجامع بین‌المللی مورد مشورت و رایزنی قرار گرفت.

نشست هم‌اندیشی با حضور امیرعبداللهیان، وزرا و معاونان سابق و جمعی از مدیران ارشد وزارت خارجه

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، نشست هم‌اندیشی با حضور وزیر امور خارجه حسین امیرعبداللهیان، وزرا و معاونان سابق و جمعی از مدیران ارشد وزارت امور خارجه عصر دوشنبه ۶ آذر ماه در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه برگزار شد.

در این هم اندیشی که علاوه بر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، منوچهر متکی، علی‌اکبر صالحی و محمدجواد ظریف وزرای سابق، جمعی از معاونان ادوار سابق و فعلی و تعدادی از مدیران ارشد وزارت امور خارجه شرکت داشتند، ابعاد مختلف تحولات جاری فلسطین و راه‌های حمایت بیشتر سیاسی، حقوقی و بین‌المللی از مردم مظلوم اما صبور و مقاوم غزه و کرانه غربی در مقابله با تجاوز ظالمانه رژیم صهیونیستی مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

حاضران همچنین نتایج تجاوز ۴۸ روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه را شکست راهبردی بزرگتر از عملیات طوفان الاقصی برای این رژیم در ابعاد مختلف دانسته و با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در این تجاوز وحشیانه همه جنایات چهارگانه اصلی بین‌المللی شامل جنایت تجاوز، نسل کشی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت را علیه شهروندان فلسطین مرتکب شده است، راه‌های پیگرد حقوقی و کیفری جنایتکاران صهیونیست در مجامع بین‌المللی از جمله دیوان کیفری بین‌المللی را به عنوان مطالبه قاطبه کشورها و ملت‌های جهان مورد مشورت و رایزنی قرار دادند.

حاضران در نشست با تقدیر از مواضع و هدایت داهیانه رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای و نیز تأیید رویکرد و اقدامات دولت و دستگاه دیپلماسی در خصوص تحولات جاری فلسطین، حمایت گسترده جهانی اعم از دولت‌ها و ملت‌ها از مسأله فلسطین را نشانه انزجار و نفرت جهانی از رژیم غاصب صهیونیستی و درک بهتر و عمیق‌تر جهانیان از ماهیت حقیقی این رژیم و تهدید آن علیه بشریت و صلح و امنیت جهانی ارزیابی کردند.

پایان پیام/


12010997
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران تاکید کرد: رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان قاتل شهید سلیمانی، امروز نیز تلاش دارد پس از عدم کامیابی، ایران بزرگ و مستقل را با ایجاد بی‌ثباتی به تسلیم وادار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی اظهارات ترامپ گفت: سوابق تاریخی آمریکا به‌روشنی حاکی از الگوی مستمر مداخله است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: باید در کنار و همدل با خواسته‌های مردم، در مقابل مداخلات خارجی ایستاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره امور داخلی ایران را شدیداً محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، شامگاه ۱۲ دی هم‌زمان با شب میلاد حضرت علی (ع)، با حضور در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»، با جمعی از دختران خردسال و نوجوان تحت مراقبت در این مرکز دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: هیچ‌یک از اعضای کابینه بر اساس روابط سیاسی، دوستی یا ملاحظات شخصی انتخاب نشده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: ایرانیان با وجود همه اختلاف‌نظر‌ها و گاهی دلخوری‌ها، در برابر هرگونه دخالت آمریکا یا هر کشور دیگری، ملتی یکپارچه و یکصدا هستند و مداخله‌جویی را به‌شدت محکوم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید؛ تهدید علیه ایران، حماقت است. خطا کنند، پاسخ کوبنده‌تر می‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است