بین‌الملل 00:08 - 07 خرداد 1402
وزارت خارجه لبنان از آزادی ۱۰ تبعه این کشور در امارات که به اتهام ارتباط با جنبش حزب‌الله بازداشت شده بودند، خبر داد.

آزادی ۱۰ تبعه لبنانی در امارات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه لبنان به نقل از «فؤاد شهاب دندن» سفیر این کشور در امارات از آزادی ۱۰ تبعه لبنانی خبر داد.

این ۱۰ تبعه لبنانی از حدود دو ماه پیش در امارات بازداشت شده بودند.

به نقل از شبکه المنار، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان نیز ضمن قدردانی از «عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی خود و تمامی مسئولان این کشور به دلیل همکاری در این پرونده، بر علاقه‌مندی بیروت برای حفظ روابط برادرانه دو کشور تأکید کرد.

روزنامه «رأی الیوم» نیز نوشت که این ۱۰ تبعه لبنانی به اتهام همکاری و ارتباط با حزب‌الله بازداشت شده بودند و اکنون آزاد شده اما همچنان در امارات هستند.

این روزنامه به نقل از «عفیف شومان» نزدیکان بازداشت‌شدگان نوشت که یکی از بازداشت‌شدگان به نام «غازی عزالدین» در بازداشتگاه جان باخت که انتقاد و محکومیت گروه‌های حقوقی از جمله سازمان عفو بین‌الملل را به دنبال داشت.

شومان افزود که امارات نُه بازداشتی دیگر را تحت فشارهای رسانه‌ای و انتقاد پس از فوت غازی عزالدین، به ناچار آزاد کرد.

پایان پیام/م


11901451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد: اگر روسیه با آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کند، طرح صلح ترامپ را در اوکراین به همه‌پرسی می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه نجف با غیرقانونی دانستن عادی‌سازی روابط با اسرائیل، سکوت در قبال حذف جولان از نقشه سوریه را نشانه تبانی منطقه‌ای با تل‌آویو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسلامی علویان با متهم کردن مستقیم حاکمان سوریه در وقوع انفجار خونین مسجد حمص نسبت به عواقب تداوم تروریسم سازمان‌یافته هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اوکراین و اتحادیه اروپا را به تلاش برای خرابکاری در مذاکرات صلح متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله فردی مسلح به چاقو و مواد شیمیایی در یک کارخانه تولید لاستیک در مرکز ژاپن، ۱۵ کارگر مجروح و راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیجریه ضمن مقصر دانستن آمریکا در بحران امنیتی فعلی آن را به دلیل تحریم‌های تسلیحاتی دانست و فاش کرد حملات اخیر آمریکا با هماهنگی مستقیم آنها انجام شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گوید همه شهروندان صهیونیست باید اسلحه داشته باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن با انتقاد از مشارکت آمریکا در جنایات صهیونیست‌ها، هدف از طرح خلع سلاح مقاومت را تسلیم کردن امت اسلامی در برابر طغیان اسرائیل دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تداوم مسدودسازی ورود برخی کمک‌ها به نوار غزه، بیمارستانی در مرکز این باریکه اکثر خدمات خود را به خاطر کمبود سوخت به حالت تعلیق درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حملات صبح امروز آمریکا به خاک نیجریه که ادعا شده علیه داعش انجام گرفته، وزیر دفاع آمریکا از احتمال ادامه پیدا کردن این حملات خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است