بین‌الملل 00:08 - 07 خرداد 1402
وزارت خارجه لبنان از آزادی ۱۰ تبعه این کشور در امارات که به اتهام ارتباط با جنبش حزب‌الله بازداشت شده بودند، خبر داد.

آزادی ۱۰ تبعه لبنانی در امارات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه لبنان به نقل از «فؤاد شهاب دندن» سفیر این کشور در امارات از آزادی ۱۰ تبعه لبنانی خبر داد.

این ۱۰ تبعه لبنانی از حدود دو ماه پیش در امارات بازداشت شده بودند.

به نقل از شبکه المنار، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان نیز ضمن قدردانی از «عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی خود و تمامی مسئولان این کشور به دلیل همکاری در این پرونده، بر علاقه‌مندی بیروت برای حفظ روابط برادرانه دو کشور تأکید کرد.

روزنامه «رأی الیوم» نیز نوشت که این ۱۰ تبعه لبنانی به اتهام همکاری و ارتباط با حزب‌الله بازداشت شده بودند و اکنون آزاد شده اما همچنان در امارات هستند.

این روزنامه به نقل از «عفیف شومان» نزدیکان بازداشت‌شدگان نوشت که یکی از بازداشت‌شدگان به نام «غازی عزالدین» در بازداشتگاه جان باخت که انتقاد و محکومیت گروه‌های حقوقی از جمله سازمان عفو بین‌الملل را به دنبال داشت.

شومان افزود که امارات نُه بازداشتی دیگر را تحت فشارهای رسانه‌ای و انتقاد پس از فوت غازی عزالدین، به ناچار آزاد کرد.

پایان پیام/م


11901451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان گفت که حذف آفریقای جنوبی از اجلاس گروه ۲۰ به نفع آمریکا نیست و نفوذ واشنگتن را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان، قاطعانه اعلام کرد که وحدت ارضی چین خط قرمز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین با انتقاد شدید، صنعت خودروسازی اروپا را شکست‌خورده خواند و محصولات چینی را بهتر و ارزان‌تر از رقبای اروپایی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌نشانان پس از یک روز موفق به کنترل آتش‌سوزی در مجتمع بلند شمال هنگ‌کنگ شدند، اما گزارش شده که تاکنون ۷۵ نفر کشته و ۳۰۰ نفر مفقود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی و اوکراینی هفته آینده برای پیشبرد مذاکرات صلح دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ الازهر، امروز در دیدار با فرستاده ویژه حقوق بشر اتحادیه اروپا به شدت از استاندارد‌های دوگانه غرب خصوصا در جنگ غزه انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه امروز اعلام کرد آمار کل شهدای جنگ به نزدیک ۷۰ هزار نفر رسیده و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ شهید جدید به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین تاکید کرد که مسکو قصد حمله به اروپا را ندارد و آماده است به شرط تمایل غربی‌ها یک گفتگوی فراگیر را درباره امنیت اروپا آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اف‌بی‌آی اعلام کرد که پلیس فدرال در حال تحقیق درباره اقدام تروریستی در پی تیراندازی روز چهارشنبه در واشنگتن به گارد ملی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دانمارک مقامی در وزارت خارجه ایجاد کرده که در خارج از ساعات کاری متعارف، اظهارات ترامپ به ویژه درباره گرینلند را رصد کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است