بین‌الملل 00:08 - 07 خرداد 1402
وزارت خارجه لبنان از آزادی ۱۰ تبعه این کشور در امارات که به اتهام ارتباط با جنبش حزب‌الله بازداشت شده بودند، خبر داد.

آزادی ۱۰ تبعه لبنانی در امارات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه لبنان به نقل از «فؤاد شهاب دندن» سفیر این کشور در امارات از آزادی ۱۰ تبعه لبنانی خبر داد.

این ۱۰ تبعه لبنانی از حدود دو ماه پیش در امارات بازداشت شده بودند.

به نقل از شبکه المنار، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان نیز ضمن قدردانی از «عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی خود و تمامی مسئولان این کشور به دلیل همکاری در این پرونده، بر علاقه‌مندی بیروت برای حفظ روابط برادرانه دو کشور تأکید کرد.

روزنامه «رأی الیوم» نیز نوشت که این ۱۰ تبعه لبنانی به اتهام همکاری و ارتباط با حزب‌الله بازداشت شده بودند و اکنون آزاد شده اما همچنان در امارات هستند.

این روزنامه به نقل از «عفیف شومان» نزدیکان بازداشت‌شدگان نوشت که یکی از بازداشت‌شدگان به نام «غازی عزالدین» در بازداشتگاه جان باخت که انتقاد و محکومیت گروه‌های حقوقی از جمله سازمان عفو بین‌الملل را به دنبال داشت.

شومان افزود که امارات نُه بازداشتی دیگر را تحت فشارهای رسانه‌ای و انتقاد پس از فوت غازی عزالدین، به ناچار آزاد کرد.

پایان پیام/م


11901451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی افزایش اعتراضات در بلغارستان و فشار مردم این کشور برای استعفای دولت، نخست وزیر بلغارستان در یک جلسه فوری استعفای خود را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که ایران با اتخاذ استراتژی جنگ شخصی و مهندسی اجتماعی، به موفقیتی بی‌سابقه در جذب جاسوس اسرائیلی دست یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه شمار فلسطینیانی که از ۱۸ مهرماه در پی نقض مکرر آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند را ۳۸۳ نفر اعلام کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای تأکید کرد که تأخیر و عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به تعهدات آتش‌بس، از جمله تأمین نیازهای انسانی و ورود مواد اولیه بازسازی، باعث تشدید فاجعه انسانی در نوار غزه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، سفری چند روزه به امارات متحده عربی، عربستان سعودی و اردن را آغاز کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دولت ترامپ قصد دارد یک ژنرال دوستاره آمریکایی را به عنوان فرمانده «نیروی تثبیت بین‌المللی» در غزه منصوب کند تا رهبری این نیرو را که بر اساس قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل تشکیل خواهد شد، بر عهده گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فروپاشی یک سازه آهنی در محل ساخت یک کتابخانه در شهر گوانگجو کره جنوبی، یک کارگر جان خود را از دست داد، دو نفر دیگر مفقود شده‌اند و یک نفر نیز در آوار به دام افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبعی در سرویس امنیتی اوکراین (SBU) مدعی شد که پهپاد‌های این کشور برای اولین بار به یک دکل نفتی روسیه در دریای خزر حمله کرده و عملیات استخراج نفت و گاز آن را متوقف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی با ریاست تونی بلر بر شورای صلح غزه، نام نیکولای ملادینوف دیپلمات بلغاری به عنوان گزینه جدید مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، متحدان اروپایی اوکراین را متهم کرد که به حل ریشه‌ای جنگ علاقه‌ای ندارند و تنها به دنبال یک آتش‌بس موقت برای تجدید قوای ارتش اوکراین هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است