علمی فناوری 16:23 - 27 مرداد 1401

تیک تاک آگهی های سیاسی اینفلوئنسرها را حذف می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این بخشی از فرایند آماده سازی اپ اشتراک گذاری کوتاه ویدئو برای انتخابات میان دوره آمریکا است که در ماه نوامبر ۲۰۲۲ میلادی برگزار می شود. در این انتخابات، برای تعیین تکلیف تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا رای‌گیری انجام می شود.

منتقدان و قانونگذاران از مدت ها قبل تیک تاک و شرکت های فناوری دیگر از جمله متا پلتفرمز و توئیتر را متهم می کنند که اقدامات اندکی برای توقف گسترش اخبار جعلی سیاسی و فریبکارانه در پلتفرم هایشان انجام می دهند.

هرچند تیک تاک از سال ۲۰۱۹ میلادی انتشار تبلیغات سیاسی را ممنوع کرده، اما کمپین های انتخاباتی با پرداخت مبالغی به اینفلوئنسرها جهت تبلیغ موضوعات سیاسی این ممنوعیت را دور می زنند.

در این میان تیک تاک سعی دارد شکاف های موجود در سیاست هایش را برطرف کند و به همین منظور هشدارهایی برای خالقان محتوا و آژانس های تبلیغاتی صادر و به آنها یادآوری کرده پست محتوای سیاسی که در ازای آن وجهی پرداخت شده، خلاف سیاست های تیک تاک است.

اریک هان، رییس بخش ایمنی تیک تاک در آمریکا طی گفتگویی با خبرنگاران علاوه بر مطالب بالا افزود: تیم هایی داخل شرکت از جمله گروه هایی که درباره ایمنی و اعتماد فعالیت می کنند، نشانه هایی درباره انتشار محتوای تبلیغاتی سیاسی از سوی خالقان محتوا را ردیابی می کنند. همچنین شرکت به گزارش رسانه ها و شرکای خارجی برای یافتن پست های خلاف سیاست های خود اتکا می کند.


11658804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است