علمی فناوری 16:23 - 27 مرداد 1401

تیک تاک آگهی های سیاسی اینفلوئنسرها را حذف می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این بخشی از فرایند آماده سازی اپ اشتراک گذاری کوتاه ویدئو برای انتخابات میان دوره آمریکا است که در ماه نوامبر ۲۰۲۲ میلادی برگزار می شود. در این انتخابات، برای تعیین تکلیف تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا رای‌گیری انجام می شود.

منتقدان و قانونگذاران از مدت ها قبل تیک تاک و شرکت های فناوری دیگر از جمله متا پلتفرمز و توئیتر را متهم می کنند که اقدامات اندکی برای توقف گسترش اخبار جعلی سیاسی و فریبکارانه در پلتفرم هایشان انجام می دهند.

هرچند تیک تاک از سال ۲۰۱۹ میلادی انتشار تبلیغات سیاسی را ممنوع کرده، اما کمپین های انتخاباتی با پرداخت مبالغی به اینفلوئنسرها جهت تبلیغ موضوعات سیاسی این ممنوعیت را دور می زنند.

در این میان تیک تاک سعی دارد شکاف های موجود در سیاست هایش را برطرف کند و به همین منظور هشدارهایی برای خالقان محتوا و آژانس های تبلیغاتی صادر و به آنها یادآوری کرده پست محتوای سیاسی که در ازای آن وجهی پرداخت شده، خلاف سیاست های تیک تاک است.

اریک هان، رییس بخش ایمنی تیک تاک در آمریکا طی گفتگویی با خبرنگاران علاوه بر مطالب بالا افزود: تیم هایی داخل شرکت از جمله گروه هایی که درباره ایمنی و اعتماد فعالیت می کنند، نشانه هایی درباره انتشار محتوای تبلیغاتی سیاسی از سوی خالقان محتوا را ردیابی می کنند. همچنین شرکت به گزارش رسانه ها و شرکای خارجی برای یافتن پست های خلاف سیاست های خود اتکا می کند.


11658804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عناب یک محصول مفید است، اما با عوارضی ناخوشایند هم می‌تواند همراه باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر بازنگری و تدوین دستورالعمل جدید تعامل با دانشجویان و دستیاران آسیب‌پذیر سلامت روان تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو فهرست برخی محصولات آرایشی غیرمجاز را معرفی کرد که به دلیل نداشتن مجوز‌های معتبر و درج مشخصات نامعتبر، در فهرست فرآورده‌های غیرمجاز قرار گرفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان در آمریکا یک عامل احتمالیِ افزایش جهانی موارد ابتلا به سرطان‌های روده بزرگ و راست‌روده در میان جوانان را مصرف «غذا‌های فوق‌فرآوری‌شده» معرفی کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان، روتور ۲۰۰ مگاوات که با تکیه بر ۱۳ سال تحقیق و توسعه و هفت سال فرآیند ساخت در کشور تولید شده، به عنوان قطعه‌ای حیاتی در نیروگاه‌ها توانسته نیاز داخلی را بدون وابستگی خارجی تأمین کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تولید حامل‌های کاتالیستی نانوساختار توسط یک شرکت دانش‌بنیان، وابستگی کشور به نمونه‌های وارداتی برطرف شد و صنایع پتروپالایشی به یک محصول راهبردی بومی و مقرون‌به‌صرفه دست یافتند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرفروش فنی یک شرکت دانش بنیان، سنسورهای پیشرفته ارتعاش توربین‌ها و کمپرسورها را بومی‌سازی کرده‌ایم؛ محصولاتی که پیش از این تنها از آمریکا، سوئیس و ژاپن وارد کشور می‌شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص طب سنتی درباره مزاج بابونه سخن گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیر کریدور فناوری تا بازار ستاد نانو، مسیر توسعه نانو از تولید علم به سمت تجاری‌سازی و بازارمحوری حرکت کرده و صرفه‌جویی ارزی ناشی از نانوکاتالیست‌ها و نانودارو‌ها به بیش از ۴۸۰ میلیون دلار رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی لب فاقد مجوز را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است