علمی فناوری 16:23 - 27 مرداد 1401

تیک تاک آگهی های سیاسی اینفلوئنسرها را حذف می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این بخشی از فرایند آماده سازی اپ اشتراک گذاری کوتاه ویدئو برای انتخابات میان دوره آمریکا است که در ماه نوامبر ۲۰۲۲ میلادی برگزار می شود. در این انتخابات، برای تعیین تکلیف تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا رای‌گیری انجام می شود.

منتقدان و قانونگذاران از مدت ها قبل تیک تاک و شرکت های فناوری دیگر از جمله متا پلتفرمز و توئیتر را متهم می کنند که اقدامات اندکی برای توقف گسترش اخبار جعلی سیاسی و فریبکارانه در پلتفرم هایشان انجام می دهند.

هرچند تیک تاک از سال ۲۰۱۹ میلادی انتشار تبلیغات سیاسی را ممنوع کرده، اما کمپین های انتخاباتی با پرداخت مبالغی به اینفلوئنسرها جهت تبلیغ موضوعات سیاسی این ممنوعیت را دور می زنند.

در این میان تیک تاک سعی دارد شکاف های موجود در سیاست هایش را برطرف کند و به همین منظور هشدارهایی برای خالقان محتوا و آژانس های تبلیغاتی صادر و به آنها یادآوری کرده پست محتوای سیاسی که در ازای آن وجهی پرداخت شده، خلاف سیاست های تیک تاک است.

اریک هان، رییس بخش ایمنی تیک تاک در آمریکا طی گفتگویی با خبرنگاران علاوه بر مطالب بالا افزود: تیم هایی داخل شرکت از جمله گروه هایی که درباره ایمنی و اعتماد فعالیت می کنند، نشانه هایی درباره انتشار محتوای تبلیغاتی سیاسی از سوی خالقان محتوا را ردیابی می کنند. همچنین شرکت به گزارش رسانه ها و شرکای خارجی برای یافتن پست های خلاف سیاست های خود اتکا می کند.


11658804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای حل مشکلات کشور، لازم است نگاه همزمان از دو منظر کارآفرینان اجتماعی و دولت وجود داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله یکی از اولیای دانش‌آموزان به یک معلم در شهرستان مهران، وزارت آموزش و پرورش با تشکیل پرونده قضایی و اعلام جرم رسمی، از پیگیری جدی این حادثه تا احقاق کامل حقوق معلم خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش از پیوستن وزیر آموزش و پرورش به پویش «به ساز مدرسه، بساز مدرسه» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی تازه نشان داده است که استفاده منظم از مسکن ایبوپروفن ممکن است با کاهش قابل توجه خطر ابتلا به سرطان آندومتر، شایع‌ترین نوع سرطان رحم، مرتبط باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان سایوز MS-۲۸ روس که  ۲۷ نوامبر از پایگاه فضایی بایکونور به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب خواهند شد، بیش از ۴۰ آزمایش علمی را در فضا انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مایکروسافت اولین مدل تولید تصویر هوش مصنوعی خود با نام
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوشیدن روزانه چای سیاه نه تنها گرما و راحتی را فراهم می‌کند، بلکه به محافظت از قلب و بهبود سلامت عروق نیز کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تغییرات اقلیمی پدیده ال نینو را تقویت کرده و تهدید آن را برای جهان تا اواسط قرن جاری افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای جدید در روسیه نشان داده است که چه قومیت‌هایی بیشتر در معرض کمبود ویتامین D هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هواوی تبلیغات گوشی جدید خود را در رقابت با گوشی‌های جدید گلکسی زد فلیپ سامسونگ، آغاز کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است