اجتماعی 08:55 - 04 فروردین 1402

۱۳۲ هزار مسافر در فضاهای اسکان آموزش و پرورش اصفهان پذیرش شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ابراهیمی در بازدید از ستادهای اسکان آموزش و پرورش با تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: از ابتدای فعالیت ستادهای اسکان در سال جاری ۲۰ درصد افزایش ظرفیت اسکان را نسبت به سال گذشته در دستور کار داشتیم.

وی ادامه داد: در شهر اصفهان حدود ۶۰۰ مدرسه و در سطح استان ۸۴۱ مدرسه پیش‌بینی و برای اسکان آماده‌سازی شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: از زمان آغاز به کار ستادهای اسکان تاکنون حدود ۱۳۲ هزار مسافر پذیرش‌شده است و با توجه به شرایط جوی اوج پذیرش میهمانان در شب گذشته صورت گرفت که با توجه به پیش‌بینی‌های قبلی انجام‌شده و اخذ مجوز قبلی برای اسکان در فضاهایی نظیر ورزشگاه‌ها از این فضاها استفاده شد.

ابراهیمی افزود: بیشترین اسکان در ستاد ناحیه چهار شهر اصفهان با پذیرش حدود ۹۰۰ خانوار بوده است و با توجه به شرایط جوی اصفهان، مجموعه اردوگاه شهید بهشتی با بیشترین پذیرش میهمانان نوروزی از شب گذشته وارد فرآیند پذیرش میهمانان نوروزی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در تمامی نواحی و مناطق استان اصفهان ستادهای اسکان نوروزی به‌صورت شبانه‌روزی فعال است و آموزش‌های لازم به عوامل اجرایی ستادهای اسکان داده‌شده تا میزبانی مناسبی را در سرتاسر استان شاهد باشیم.


11846861
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران از صدور رای قطعی دیوان عالی کشور در تثبیت نهایی مالکیت شهرداری بر املاکی در محدوده منطقه ۱۰ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت کالابرگ دهک ۴ تا ۷ در تاریخ ۲۹ آذرماه خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال احمر با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ استان تحت تأثیر مخاطرات جوی قرار داشتند، اعلام کرد: بیش از ۵۷۰۰ نفر از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است