اجتماعی 08:55 - 04 فروردین 1402

۱۳۲ هزار مسافر در فضاهای اسکان آموزش و پرورش اصفهان پذیرش شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ابراهیمی در بازدید از ستادهای اسکان آموزش و پرورش با تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: از ابتدای فعالیت ستادهای اسکان در سال جاری ۲۰ درصد افزایش ظرفیت اسکان را نسبت به سال گذشته در دستور کار داشتیم.

وی ادامه داد: در شهر اصفهان حدود ۶۰۰ مدرسه و در سطح استان ۸۴۱ مدرسه پیش‌بینی و برای اسکان آماده‌سازی شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: از زمان آغاز به کار ستادهای اسکان تاکنون حدود ۱۳۲ هزار مسافر پذیرش‌شده است و با توجه به شرایط جوی اوج پذیرش میهمانان در شب گذشته صورت گرفت که با توجه به پیش‌بینی‌های قبلی انجام‌شده و اخذ مجوز قبلی برای اسکان در فضاهایی نظیر ورزشگاه‌ها از این فضاها استفاده شد.

ابراهیمی افزود: بیشترین اسکان در ستاد ناحیه چهار شهر اصفهان با پذیرش حدود ۹۰۰ خانوار بوده است و با توجه به شرایط جوی اصفهان، مجموعه اردوگاه شهید بهشتی با بیشترین پذیرش میهمانان نوروزی از شب گذشته وارد فرآیند پذیرش میهمانان نوروزی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در تمامی نواحی و مناطق استان اصفهان ستادهای اسکان نوروزی به‌صورت شبانه‌روزی فعال است و آموزش‌های لازم به عوامل اجرایی ستادهای اسکان داده‌شده تا میزبانی مناسبی را در سرتاسر استان شاهد باشیم.


11846861
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران ضمن هشدار به معدود همراهان فراخوان‌های ضد ایرانی از تشکیل پرونده قضایی برای چند برند، فروشگاه و معدودی از چهره‌های معروف فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف ۱۶ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به شکل ماهرانه جاسازی شده بود، توسط نیرو‌های هوشیار پلیس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت روادید الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ از عصر چهارشنبه به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی‌های منتشر شده در فضای مجازی حاکی از فروش اعتبار کالابرگ توسط برخی شهروندان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت آنی هوا امروز پنجشنبه با قرار گرفتن روی عدد ۱۶۰ در وضعیت قرمز قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: امروز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۳:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شهادت یکی از کارکنان انتظامی شهرستان ملارد توسط اغتشاشگران در مارلیک ملارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ تهران گفت: این منطقه طی سه سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر شهر تهران در اجرای آرای ماده ۱۰۰ شده است؛ دستاوردی که حاصل پیگیری مستمر و عملکرد منسجم حوزه شهرسازی و اجرای احکام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است