بین‌الملل 22:02 - 10 مهر 1403
رئیس جمهور پیشین آمریکا به پاسخ نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

ترامپ: جهان در آتش می‌سوزد و کسی در کاخ سفید پاسخگو نیست

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در واکنش به حمله موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی، در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال شدیدا رئیس جمهور آمریکا و معاون او را سرزنش کرده و نوشت: «جهان دارد در آتش می‌سوزد و از کنترل خارج می‌شود. در همین حال ما کسی را نداریم که کشور را اداره کند».

به گزارش ایندیپندنت، ترامپ نوشت: «ما یک رئیس جمهور به اسم جو بایدن را داریم که اصلا وجود ندارد و یک معاون به نام کامالا هریس که او هم همیشه غایب است و مشغول جمع‌آوری کمک‌های مالی [برای انتخابات] است». 

او در ادامه مدعی شد زمانی که رئیس جمهور بود، هیچ جنگی در جهان وجود نداشت، اما از زمانی که «این دو ناتوان» آمریکا را اداره می‌کنند، اوضاع از کنترل خارج شده و دنیا در آستانه جنگ جهانی سوم قرار گرفته است.

رئیس جمهور پیشین آمریکا در ادامه انتقاد کرد که هیچ کس مسئولیت وضعیت کنونی را بر عهده نمی‌گیرد و «بایدن و هریس نمی‌دانند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است». 

ترامپ پیش‌تر از این نیز بار‌ها مدعی شده اگر رئیس جمهور بود جنگ غزه و جنگ اوکراین آغاز نمی‌شد. 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به شهادت شهید هنیه، سید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان با ده‌ها موشک قلب اراضی اشغالی را هدف قرار داده است. در انتهای این بیانیه خاطر نشان شده است که چناچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد، با «حملات کوبنده و ویرانگر بعدی» مواجه خواهد شد.

رادیو اسرائیل گزارش داده که طی نیم ساعت بیش از ۲۰۰ موشک از ایران به سمت (رژیم) اسرائیل شلیک شده است.

مترجم: زهرا نجفی


12099427
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که تعمیر خط لوله دروژبا و از سرگیری جریان نفت به مجارستان و اسلواکی در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوبا می‌گوید چهار نفر پس از ورود یک قایق تندرو از فلوریدا به آب‌های کوبا و تیراندازی کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از مذاکرات دو جانبه بین هیئت‌های دو کشور در ژنو در روز پنجشنبه، با همتای اوکراینی خود تماس تلفنی برقرار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تنش‌ها در غرب آسیا، یک شرکت هوایپمایی هلندی از تعلیق پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایمز اسرائیل می‌گوید شش جت جنگنده رادارگریز اف-۲۲ از آمریکا برخاسته و به سمت سرزمین‌های اشغالی در حال حرکت هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک قاضی فدرال سیاستی را که به دولت اجازه می‌داد افراد غیرشهروند را بدون اطلاع قبلی یا فرصتی برای درخواست حمایت، به کشورهای ثالث اخراج کند، باطل اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت سوریه تایید کرد که هزاران نفر از خانواده‌های داعشی در پی شکاف امنیتی در یکی از اردوگاه‌های نگهداری، موفق به فرار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لری سامرز، وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا و استاد دانشگاه هاروارد به دلیل ارتباط عمیق با اپستین از تدریس در این دانشگاه کناره‌گیری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از ویتکاف گفته است که آمریکا می‌خواهد هرگونه توافقی با ایران به طور نامحدود و دائمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا‌های مقامات این کشور درباره نتیجه گفت‌و‌گو‌های فردا در ژنو را تکرار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است