بین‌الملل 22:02 - 10 مهر 1403
رئیس جمهور پیشین آمریکا به پاسخ نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

ترامپ: جهان در آتش می‌سوزد و کسی در کاخ سفید پاسخگو نیست

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در واکنش به حمله موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی، در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال شدیدا رئیس جمهور آمریکا و معاون او را سرزنش کرده و نوشت: «جهان دارد در آتش می‌سوزد و از کنترل خارج می‌شود. در همین حال ما کسی را نداریم که کشور را اداره کند».

به گزارش ایندیپندنت، ترامپ نوشت: «ما یک رئیس جمهور به اسم جو بایدن را داریم که اصلا وجود ندارد و یک معاون به نام کامالا هریس که او هم همیشه غایب است و مشغول جمع‌آوری کمک‌های مالی [برای انتخابات] است». 

او در ادامه مدعی شد زمانی که رئیس جمهور بود، هیچ جنگی در جهان وجود نداشت، اما از زمانی که «این دو ناتوان» آمریکا را اداره می‌کنند، اوضاع از کنترل خارج شده و دنیا در آستانه جنگ جهانی سوم قرار گرفته است.

رئیس جمهور پیشین آمریکا در ادامه انتقاد کرد که هیچ کس مسئولیت وضعیت کنونی را بر عهده نمی‌گیرد و «بایدن و هریس نمی‌دانند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است». 

ترامپ پیش‌تر از این نیز بار‌ها مدعی شده اگر رئیس جمهور بود جنگ غزه و جنگ اوکراین آغاز نمی‌شد. 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به شهادت شهید هنیه، سید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان با ده‌ها موشک قلب اراضی اشغالی را هدف قرار داده است. در انتهای این بیانیه خاطر نشان شده است که چناچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد، با «حملات کوبنده و ویرانگر بعدی» مواجه خواهد شد.

رادیو اسرائیل گزارش داده که طی نیم ساعت بیش از ۲۰۰ موشک از ایران به سمت (رژیم) اسرائیل شلیک شده است.

مترجم: زهرا نجفی


12099427
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک گزارش جهانی جدید نشان می‌دهد که مراکز فکری و تحقیقاتی در آمریکا، در مقایسه با سایر نقاط جهان، کمترین شفافیت را در مورد منابع مالی خود دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر سازمان جهانی بهداشت در افغانستان همزمان با روز جهانی حفاظت از بیماران، خواستار تضمین خدمات بهداشتی ایمن و باکیفیت برای همه کودکان این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سخنگوی حکومت طالبان ادعای دونالد ترامپ درباره کوتاهی کابل در مبارزه با مواد مخدر را رد کرد و گفت اظهارات رئیس‌جمهور پیشین آمریکا نشان‌دهنده بی‌اطلاعی از واقعیت‌های افغانستان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواپیمای ویژه نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل در پی شلیک یک موشک از یمن به سمت اسرائیل، مجبور به فرود اضطراری در جریان یک تمرین نظامی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با تشدید حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه، منابع خبری از قطع گسترده ارتباطات و اینترنت در این منطقه خبر می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه، اظهارات نتانیاهو که علیه اردوغان بیان شد را بی ارزش و متوهمانه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از برگزاری یک نشست امنیتی میان سوریه و رژیم تروریستی اسرائیل در روز پنجشنبه در باکو خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ملی آمار طالبان از آغاز سرشماری خانه‌به‌خانه در افغانستان پس از بیش از ۴۰ سال خبر داد و این اقدام را زمینه‌ساز دستیابی به داده‌های معتبر برای برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای و خدمات عمومی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان در دیدار با هیئت اقتصادی ایران در کابل، از مقاومت ایران در برابر آنچه «تجاوزات رژیم صهیونیستی» خواند، قدردانی و این اقدام را شایسته دفاع از ملت فلسطین توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت در معاملات اولیه روز چهارشنبه، با وجود افزایش یک درصدی روز قبل به دلیل حملات پهپادی اوکراین به روسیه، تقریبا ثابت ماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است