بین‌الملل 10:31 - 24 اردیبهشت 1401

اوسِتیای جنوبی همه پرسی الحاق به روسیه برگزار می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، رهبر جمهوری خودمختار «اوستیای جنوبی» اعلام کرد که همه پرسی الحاق این منطقه به روسیه در جولای (تیر ماه) برگزار خواهد شد.

«آناتولی بیبیلوف» رهبر اوستیای جنوبی در پیامی که در کانال تلگرامی خود در این باره منتشر کرد، ضمن اعلام امضای فرمانی جهت برگزاری همه پرسی در ۱۷ جولای (۲۶ تیر)، نوشت: ما موفق شدیم.

وی افزود: در حوزه حقوقی، ما یک الزام قانونی مهم دیگر را انجام دادیم و به زبان عادی، ما قدمی که زندگی مان را تغییر می‌دهد برداشتیم. ما به خانه می‌رویم. ما به روسیه می‌رویم.

سازمان ملل جمهوری‌های اوستیای جنوبی و آبخازیا را بخشی از کشور گرجستان می‌داند، اما در ۲۶ آگوست ۲۰۰۸، در پی تهاجم مسلحانه ارتش گرجستان به این مناطق، روسیه حاکمیت مستقل جمهوری‌های اوستیای جنوبی و آبخازیا را به رسمیت شناخت و با اعلام حمایت از روس تبارهای این دو منطقه، نیروی نظامی به این استان‌ها اعزام کرد.

رهبران روسیه بارها اعلام کرده اند که به رسمیت شناختن دو منطقه خودمختار سابق گرجستان بر اساس واقعیت‌های فعلی است، هرچند گرجستان از به رسمیت شناختن استقلال این جمهوری‌ها خودداری کرده است و بیشتر کشورهای جهان هنوز این مناطق را بخشی از گرجستان می‌دانند.


11560214
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر سفر نخست وزیر اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی در جنوب سوریه را «نقض آشکار» حاکمیت سوریه و قوانین بین‌المللی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن از ایران پاسخ و دسترسی هسته‌ای خواسته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان از اتحادیه اروپا خواست تا تأمین مالی «مافیای جنگ» اوکراین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که کی‌یف و اروپا باید در هر طرح صلح اوکراین مشارکت داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است