وبگردی 11:07 - 02 اردیبهشت 1404
در اوایل سال ۱۹۳۳ آدولف هیتلر آلمان را با وضع تعرفه‌های سنگین بر کالا‌های خارجی به سمت یک جنگ تجاری تهاجمی سوق داد.

میراث تلخ تعرفه‌های هیتلری

باشگاه خبرنگاران جوان - در اوایل سال ۱۹۳۳ آدولف هیتلر آلمان را با وضع تعرفه‌های سنگین بر کالا‌های خارجی به سمت یک جنگ تجاری تهاجمی سوق داد. تنها چند روز پس از به قدرت رسیدن به عنوان صدراعظم، دولت او تعرفه‌ها را تا ۵۰۰ درصد افزایش داد، عمدتاً بر مواد غذایی و منسوجات از کشور‌های همسایه مانند دانمارک، سوئد و هلند.

هدف اصلی این اقدام، خودکفایی اقتصادی بود آنچه هیتلر از آن به عنوان «رهایی» از تجارت جهانی یاد می‌کرد. اما نتیجه فاجعه‌بار بود. قیمت کالا‌های اساسی به شدت افزایش یافت تنها قیمت تخم‌مرغ ۶۰۰ درصد افزایش پیدا کرد. صادرات آلمان به شدت کاهش یافت و دولت‌های خارجی تهدید به اقدام متقابل کردند.

رهبران تجاری هشدار دادند که این اقدام میلیون‌ها شغل را از بین خواهد برد، به‌ویژه در بخش صنعتی که به صادرات متکی بود.

در مقابل، ایالات متحده در دوران معاصر از تعرفه‌ها به شکلی استراتژیک‌تر استفاده کرده است، اغلب با هدف‌گیری بخش‌های خاصی مانند فولاد، آلومینیوم یا کالا‌های فناوری چینی برای حمایت از صنایع داخلی یا اعمال فشار بر شرکای تجاری.

اگرچه تعرفه‌های آمریکا می‌تواند موجب تنش و افزایش قیمت‌ها شود، اما معمولاً بخشی از مذاکرات گسترده‌تر هستند و به ندرت جنگ‌های تجاری تمام‌عیار ایجاد می‌کنند.

 

منبع: کانال تلگرامی امریکانا


12181804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مسیر قلعه الموت و روستای گازرخان این روز‌ها به یک نقاشی زنده تبدیل شده؛ جایی که برگ‌ها آخرین تلاش خود را برای ماندن می‌کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک سازمان اسرائیلی با آموزش نخبگان و شبکه‌سازی آنان در «باشگاه‌های شالوم»، یک زیرساخت نرم برای نفوذ در کشور‌های هدف می‌سازد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله شاه‌آبادی، استاد عرفان امام، نقشی اساسی در شکل‌گیری اندیشه‌های سیاسی و مبارزاتی ضداستکباری ایشان داشت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تبلیغ خدمات گرانقیمت و جشن‌های غربی در برخی مهدها، صدای مسئولان آموزش‌وپرورش را درآورد: «مجوزتان باطل می‌شود.»
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه انگلیسی bbc گزارش داد: ساواک با شکنجه و وحشت گره خورده بود و از روش‌های قرون وسطی استفاده می‌کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» «چیق» پوشش دیواره چادر عشایر است که با دستان زنان ایل از دل طبیعت بافته شده و میراث ناملموس ملی ایران محسوب می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» خاطره‌ای از نجات انبار پالایشگاه آبادان که شامل کالا‌هایی به ارزش ۱۹ میلیارد دلار بود و توسط جوانان و زیر سقف آب‌کش شده از گلوله تخلیه شد، را می‌خوانید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» آلمان با جابه‌جایی ۲.۹ میلیارد نفر، رتبه اول مسافر ریلی اروپا را کسب کرد. فرانسه و ایتالیا نیز در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» راز تقویت حافظه در مزه کردن است؛ چرا که فلاوانول‌ها اعصاب چشایی را تحریک کرده و سیگنال مستقیم به مغز می‌فرستند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» نوجوانان امروز در میانه هجوم الگو‌های متناقض هویتی از سوی اینفلوئنسرها، با بحران هویت جنسیتی و سردرگمی در ارزش‌ها مواجه‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است