استانی 10:56 - 21 بهمن 1403
مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: لازم است همه مردم در مصرف گاز صرفه جویی کنند و با توجه به برودت هوا در صورت عدم رعایت مصرف ممکن است دچار افت فشار گاز شویم ولی اکنون مشکلی در تأمین گاز مصرفی نداریم.

احتمال افت فشار گاز در مازندران/ مردم صرفه‌جویی کنند

هژبر جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته مصرف گاز در مازندران به 40 میلیون مترمکعب رسید.

وی با بیان اینکه این میزان مصرف از 36میلیون مترمکعب به 40 میلیون مترمکعب رسید خاطرنشان کرد: گاز صنایع بزرگ قطع شده و 50 درصد گاز صنایع محدود شد.

وی افزود: مشترکان صرفه‌جویی در مصرف گاز و کاهش 2درجه‌ای دما را در دستور کار قرار دهند تا همه شهروندان مازندران در شهرها و روستاهای استان بتوانند از نعمت گاز طبیعی برخوردار شوند.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران اظهار کرد: هم اکنون مشکلی در تأمین گاز نداریم اما اگر مدیریت مصرف انرژی انجام نشود در 5 شهر مازندران احتمال افت فشار گاز وجود دارد.

جوادی بیان کرد: شهرهای گلوگاه، بابل، بابلسر، آمل و نور از مهم‌ترین شهرهایی هستند که ممکن است با افت فشار گاز روبرو شوند.

وی در ادامه با تاکید مجدد بر رعایت مصرف گاز خاطرنشان کرد: هم‌اکنون گازرسانی در مناطق دورافتاده نیز انجام شد و خللی در این زمینه نداریم.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به اینکه 200هزار ویلا در استان شناسایی شده است، تاکید کرد: گاز 36هزار ویلای خالی از سکنه قطع شد.

جوادی ادامه داد: گاز استخرهای خصوصی ، عمومی هم قطع شد تا بتوانیم گاز مصرفی بخش خانگی استان مازندران را پایدار نگه داریم.️

وی گفت: با وجود برف و کولاک و برودت هوا تیم‌های فنی گاز در مناطق کوهستانی استان در حال فعالیت هستند تا جریان گاز به خانه‌ها قطع نشود.

انتهای پیام/


12153378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون هماهنگی امور اقتصادی استان بوشهر با اشاره به اجرایی شدن سه مرحله طرح کالابرگ الکترونیک در استان بوشهر، گفت: 2 هزار واحد صنفی و فروشگاه زنجیره ای استان بوشهر در این طرح مشارکت دارند و کمبودی در تأمین کالاها گزارش نشده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» با دستور استاندار کرمانشاه نمایشگاه بهاره استان دو روز تمدید شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار اردبیل از تدوین و تهیه سند و نقشه راه سرمایه گذاری آسان در استان اردبیل در مسیر توسعه و پیشرفت این استان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» دانش آموزان دختر دبستانی و دبیرستانی روستای سفیده خوان (اسپراخوان)، با تلاش های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان شرقی با مدرسه سنگی خداحافظی کردند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: 18 نمایشگاه صنایع دستی همزمان با عید نوروز در مناطق گردشگری استان برپا خواهد شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: حریق کشتی تانکر حمل مواد سوختی که امروز در بندرامام رخ داد،بدون تلفات جانی مهار شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس مجمع نمایندگان گلستان در مجلس با اشاره به کمبود دو هزار تخت بیمارستانی در استان، بر لزوم شتاب بخشی و تکمیل پروژه های بیمارستانی در استان تأکید کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از واریز اعتبار مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در این استان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام از عرضه 160 تن سیب و پرتقال با نرخ مصوب برای نوروز در این استان خبر داد و گفت: این میزان شامل 60 تن سیب زرد و قرمز و 100 تن پرتقال تامسون است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندارخراسان جنوبی از آغاز عملیات اجرایی 432 مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح استان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است