بین‌الملل 09:54 - 01 فروردین 1404
رئیس جمهور تونس «کمال المدوری» را برکنار و «سارا الزعفرانی» را مأمور تشکیل کابینه کرد.

برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

باشگاه خبرنگاران جوان - الجزیره گزارش داد، رئیس جمهور تونس در اقدامی ناگهانی، نخست وزیر کنونی این کشور را عزل و فرد جدیدی برای تشکیل کابینه جدید تونس تعیین کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، قیس سعید، رئیس جمهور تونس با برکناری «کمال المدوری»، نخست وزیر این کشور، «سارا الزعفرانی» را مأمور تشکیل کابینه جدید این کشور کرد.

این در حالیست که رئیس جمهور تونس ۱۸ مرداد ماه سال جاری در اقدامی ناگهانی، با برکناری احمد الحشانی، کمال المدوری وزیر امور اجتماعی دولت را مأمور تشکیل کابینه جدید تونس کرده بود.

تا کنون اخبار و اطلاعات بیشتری پیرامون دلیل این برکناری رسانه‌ای نشده است.

منبع: مهر


12169256
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در شمال غربی سودان، در درگیری با افرادی که «تروریست» خوانده شدند، جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد که سه آمریکایی روز شنبه در سوریه در حمله کمین توسط یکی از اعضای گروه داعش کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در پایتخت سوئد تجمع کردند تا به حملات مداوم اسرائیل به غزه علیرغم توافق آتش‌بس اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اروپایی نگرانند که اجرای طرح منطقه غیرنظامی در شرق اوکراین ممکن است زمینه‌ساز پیچیدگی‌های امنیتی و تشدید تنش‌ها شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که اقدامات تلافی‌جویانه روسیه در پاسخ به مسدود شدن دارایی‌ها توسط اتحادیه اروپا به زودی اعلام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس با محکوم کردن حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در غزه، آن را نقض آشکار آتش‌بس دانست و خواستار اقدام فوری میانجیگران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است