بین‌الملل 11:47 - 05 بهمن 1403
منابع صهیونیستی صبح جمعه گزارش دادند که بر این باورند که حماس تعهدات خود را در مرحله دوم توافق تبادل اسرا اجرا خواهد کرد.

رسانه‌های اسرائیلی: حماس به اجرای مرحله دوم توافق پایبند است

منابع صهیونیستی گزارش دادند که بر این باورند که حماس تعهدات خود را در مرحله دوم توافق تبادل اسرا اجرا خواهد کرد. روزنامه جروزالم پست به جزییات بیشتری از این خبر هیچ اشاره‌ای نکرده است.

زاهر جبارین عضو ارشد جنبش حماس نیز شب گذشته در اظهاراتی گفت که روز جمعه نام چهار اسیر صهیونیست که قرار است در مرحله دوم مبادله آزاد شوند، به میانجی‌ها اعلام خواهیم کرد.

وی افزود:با اعلام نام چهار اسیر صهیونیست، نام اسیران فلسطینی که قرار است آزاد شوند نیز باید به میانجی‌ها تحویل داده شود و روند دومین مرحله مبادله اسیران از روز شنبه آغاز خواهد شد.

جبارین گفت: به رغم نقض آتش بس توسط دشمن، این توافق درحال اجرا است و به برکت اراده ملت و مقاومت و برگ‌هایی که مقاومت در دست دارد، در حال حرکت در مسیر صحیح هستیم.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: اسیران ما از زندان خارج خواهند شد و در میان آنها اسیران محکوم به حبس ابد از همه گروه‌های فلسطینی حضور دارند.

وی گفت: افزون بر یک هزار و ۷۰۰ اسیر فلسطینی از تمامی اقشار و گروه‌های مقاومت براساس این توافق آزاد خواهند شد.

جبارین تاکید کرد: جهان خواهد دید که جنبش حماس و مقاومت متعلق به همه ملت فلسطین و همه آزادگان جهان است.

 آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند.

این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقودالاثر شدند.

منبع: ایرنا


12145457
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین و آخرین روز اعتصاب سراسری در بلژیک اکثر پرواز‌ها در فرودگاه بروکسل را زمین‌گیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح اوکراین پس از اعتراضات اروپا از ۲۸ به ۱۹ ماده کاهش یافت و محدودیت ارتش اوکراین حذف شد اما تکلیف واگذاری اراضی هنوز نامشخص است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدای تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری گینه بیسائو در غرب آفریقا شنیده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواوی یکی از بهترین گوشی‌های تاشو را عرضه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لبنان و وزیر امور خارجه مصر مذاکراتی را برای بررسی حملات مداوم اسرائیل در جنوب لبنان برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انفجار یک انبار اسلحه در شمال غربی سوریه، دست‌کم ۵ نفر کشته شدند و تیم‌های امداد همچنان در حال جست‌وجوی قربانیان زیر آوار هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی عظیمی در چند برج ۳۲ طبقه در هنگ‌کنگ دست‌کم ۱۴ کشته و ده‌ها زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کلمبیا می‌گوید که کمپین فشار آمریکا با هدف دسترسی به ذخایر عظیم نفتی ونزوئلاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا از اتحادیه اروپا خواست تا حداقل سن برای دسترسی کودکان به رسانه‌های اجتماعی را تعیین کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است