بین‌الملل 11:47 - 05 بهمن 1403
منابع صهیونیستی صبح جمعه گزارش دادند که بر این باورند که حماس تعهدات خود را در مرحله دوم توافق تبادل اسرا اجرا خواهد کرد.

رسانه‌های اسرائیلی: حماس به اجرای مرحله دوم توافق پایبند است

منابع صهیونیستی گزارش دادند که بر این باورند که حماس تعهدات خود را در مرحله دوم توافق تبادل اسرا اجرا خواهد کرد. روزنامه جروزالم پست به جزییات بیشتری از این خبر هیچ اشاره‌ای نکرده است.

زاهر جبارین عضو ارشد جنبش حماس نیز شب گذشته در اظهاراتی گفت که روز جمعه نام چهار اسیر صهیونیست که قرار است در مرحله دوم مبادله آزاد شوند، به میانجی‌ها اعلام خواهیم کرد.

وی افزود:با اعلام نام چهار اسیر صهیونیست، نام اسیران فلسطینی که قرار است آزاد شوند نیز باید به میانجی‌ها تحویل داده شود و روند دومین مرحله مبادله اسیران از روز شنبه آغاز خواهد شد.

جبارین گفت: به رغم نقض آتش بس توسط دشمن، این توافق درحال اجرا است و به برکت اراده ملت و مقاومت و برگ‌هایی که مقاومت در دست دارد، در حال حرکت در مسیر صحیح هستیم.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: اسیران ما از زندان خارج خواهند شد و در میان آنها اسیران محکوم به حبس ابد از همه گروه‌های فلسطینی حضور دارند.

وی گفت: افزون بر یک هزار و ۷۰۰ اسیر فلسطینی از تمامی اقشار و گروه‌های مقاومت براساس این توافق آزاد خواهند شد.

جبارین تاکید کرد: جهان خواهد دید که جنبش حماس و مقاومت متعلق به همه ملت فلسطین و همه آزادگان جهان است.

 آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند.

این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقودالاثر شدند.

منبع: ایرنا


12145457
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی پس از حملات هوایی به الحدیده از حمله موشکی یمن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا ممنوعیت کامل ورود گردشگران روسی را در بسته تحریم‌های جدید بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر بلژیک می‌گوید از تمام تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی دوازده حمله هوایی علیه بندر الحدیده یمن انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا گفت که رئیس‌جمهور اوکراین «باید با روسیه به توافق برسد» تا به جنگ کرملین علیه کشورش پایان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید که بیش از ۶۰ هزار نیرو در رزمایش نظامی «مدافع آهنین» شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در دانمارک به دلیل آنچه تجاوز پهپادی به لهستان خوانده شده به وزارت امور خارجه این کشور احضار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا در ماه اکتبر در مورد دو طرح عدم اعتماد به رئیس کمیسیون اروپا رأی‌گیری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی هشدار تخلیه برای منطقه نزدیک بندر الحدیده در غرب یمن را صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است