اجتماعی 17:15 - 04 خرداد 1402

مطالبات شهرداری‌ها از دولت پیگیری می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید خاصه‌باف در خصوص جزئیات جلسه فرصت‌های سرمایه گذاری شهرداری‌های کلانشهرها اظهار کرد: مجمع کلانشهرها کارگروه‌های مختلفی دارد که یکی از آنها کارگروه سرمایه گذاری است که دیروز نشست این کارگروه برگزار شد. یکی از موضوعاتی که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت این بود که شهرداری‌های کلانشهرها به اتفاق و هماهنگ و با همکاری بانک شهر در قالب‌ها و مدل‌های مختلف مطالبات‌شان را از دولت پیگیری کنند تا برای شهرداری‌ها از جمله شهرداری تهران تأمین مالی شود.

وی تشریک مساعی در حوزه سرمایه گذاری را دیگر موضوع مطرح شده در این جلسه برشمرد و افزود: برخی از سرمایه گذاران فرامنطقه ای هستند و در شهرهای مختلف سرمایه گذاری می‌کنند، مثلاً سرمایه‌گذارانی که در تهران هستند علاقمندند در شهرهای دیگر نیز سرمایه گذاری کنند و بالعکس؛ بنابراین بنا شد که شهرداری‌های کلانشهرها در این مورد تشریک مساعی داشته باشند و به هم کمک کنند.

خاصه‌باف ادامه داد: دیگر موضوعی که در جلسه مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت چگونگی افزایش اختیارات شهرداری‌ها در قالب اصلاح اساسنامه‌ها و مجوزاتی بود که می‌توانند از وزارت کشور و هیأت دولت دریافت کنند تا شهرداری‌ها بتوانند به اتفاق در برخی از پروژه‌های سودآور، سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی کنند تا مایحتاج شهر و شهرداری‌ها با قیمت ارزان‌تری به دست آید.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: قرار شد کارگروه و دبیرخانه مجمع موضوعات را پیگیری کند تا مجوزات لازم اخذ و هم‌افزایی بیشتری بین کلانشهرها به وجود آید.


11899857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت: ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری تعطیل نبوده و طبق روال عادی ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری استان تهران بدر روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه بصورت یک سوم حضوری و دو سوم دورکاری با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا یازدهم آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: عملیات ویژه پلیس برای برخورد با عوامل درگیری‌ها و اغتشاشات اخیر در حسن‌آباد فشافویه به پایان رسیده و ۱۶ متهم اصلی و فرعی این پرونده در ۲ مرحله عملیاتی در ری، بهارستان و رباط‌کریم بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای مقابله با آلودگی هوا راهکار‌هایی مهم وجود دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان تأمین اجتماعی از واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مرحله برای حدود ۴۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان تسهیلات واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است