اجتماعی 20:37 - 30 دی 1403
ثبت نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ که از روز نوزدهم و بیستم دی ماه در سراسر کشور آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

ثبت نام بیش از ۸۰درصد واجدین شرایط حج ۱۴۰۴ در کاروان‌ها

روند نام نویسی از متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۴ در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به آدرس my.haj.ir انجام می‌گیرد که تا ظهر امروز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۶۹ هزار و ۴۳ نفر در کاروان‌ها ثبت نام کرده‌اند.

تاکنون ۵۵۲ کاروان در هفت گروه قیمتی مکه مکرمه و چهار گروه قیمتی مدینه منوره برای متقاضیان گشوده شده و مدارک ثبت نام کنندگان را دریافت کرده‌اند که بر تعداد کاروان‌ها نیز افزوده می‌شود.

میانگین سنی متقاضیان ثبت نام کننده نیز تاکنون حدود ۵۷ سال می‌باشد که از این تعداد حدود ۵۵ درصد را بانوان و ۴۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

نام نویسی برای ظرفیت‌های باقیمانده در سامانه پنجره واحد ادامه دارد و برتعداد کاروان‌های موجود نیز افزوده خواهد شد.

متقاضیان در مرحله بعدی می‌بایست با مراجعه به پزشک‌های معرفی شده، تاییدیه استطاعت جسمی را دریافت کنند.

روند اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۴ کشورمان نیز از اردیبهشت ماه سال آتی آغاز خواهد شد.

منبع: مهر


12143244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از رانندگان خواست با کاهش سرعت، رعایت فاصله طولی و افزایش هوشیاری از بروز تصادفات در موج بارشی فردا جلوگیری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: مشکل اصلی پایتخت، کمبود آب نیست، مدیریت نادرست مصرف است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۱ تهران اعلام کرد: بزرگ‌ترین دیوارنگاره شهرداری تهران در تقاطع خیابان جمهوری اسلامی و ولیعصر (عج) اجرا و اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند اعضای یک باند کلاهبرداری فروش خودرو‌های تصادفی را در قالب قرار صوری و طی دو عملیات دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اصلاح ماده ۴۱ قانون کار اعلام وصول شد، این طرح شورای عالی کار را به افزایش کف دستمزد، حداقل مساوی با نرخ تورم مکلف می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی کمیته امداد از پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به دانشجویان و نخبگان تحت حمایت در هشت ماهه سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی ورود موج بارشی قدرتمند از امروز به کشور، نیرو‌های هلال‌احمر در سراسر کشور به حالت آماده‌باش درآمدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: بودجه عمومی در سامانه شهرزاد در حال اتلاف است، شفافیت مالی وجود ندارد و ضعف‌های فنی و مدیریتی عملاً آن را به تعطیلی کشانده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در بازدید شبانه از کانون‌های غیرمجاز پسماندسوزی در خلازیر به همراه شهردار منطقه ۱۹ بر ضرورت برخورد قانونی با این مراکز تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است