اجتماعی 20:37 - 30 دی 1403
ثبت نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ که از روز نوزدهم و بیستم دی ماه در سراسر کشور آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

ثبت نام بیش از ۸۰درصد واجدین شرایط حج ۱۴۰۴ در کاروان‌ها

روند نام نویسی از متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۴ در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به آدرس my.haj.ir انجام می‌گیرد که تا ظهر امروز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۶۹ هزار و ۴۳ نفر در کاروان‌ها ثبت نام کرده‌اند.

تاکنون ۵۵۲ کاروان در هفت گروه قیمتی مکه مکرمه و چهار گروه قیمتی مدینه منوره برای متقاضیان گشوده شده و مدارک ثبت نام کنندگان را دریافت کرده‌اند که بر تعداد کاروان‌ها نیز افزوده می‌شود.

میانگین سنی متقاضیان ثبت نام کننده نیز تاکنون حدود ۵۷ سال می‌باشد که از این تعداد حدود ۵۵ درصد را بانوان و ۴۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

نام نویسی برای ظرفیت‌های باقیمانده در سامانه پنجره واحد ادامه دارد و برتعداد کاروان‌های موجود نیز افزوده خواهد شد.

متقاضیان در مرحله بعدی می‌بایست با مراجعه به پزشک‌های معرفی شده، تاییدیه استطاعت جسمی را دریافت کنند.

روند اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۴ کشورمان نیز از اردیبهشت ماه سال آتی آغاز خواهد شد.

منبع: مهر


12143244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ساخت پالایشگاه خون و آغاز مسیر تولید دارو‌های مشتق از پلاسما در دستور کار قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دهقان گفت: باید ظرفیت‌های ملی به کار گرفته شود تا مسائل مردم توسط خودشان حل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری جمعیت هلال احمر با اعلام آغاز اصلاحات ساختاری و اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام، از برنامه‌ریزی برای تبدیل هلدینگ به نهاد مالی تحت نظارت بورس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به نقش مردم در حل مسائل اجتماعی گفت: هرجا که به مردم میدان داده‌ایم، توانسته‌اند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی برای حل مشکلات اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی و نصب مجسمه «سرباز وطن در میدان نبرد» با حضور شهردار منطقه ۱۴، اقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از خانواده شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی درگذشت هنرمند متعهد، عنایت‌الله بخشی را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر با تشریح ابعاد «مراکز امید و زندگی» تأکید کرد: این مراکز تنها محل درمان نیستند، بلکه نقشه راهی جامع برای ساختن دوباره زندگی افرادی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در دولت چهاردهم، نگاه سازمان این است که سیاست‌های محیط‌زیستی نباید مانع توسعه تلقی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به فعالیت حدود ۳۵ هزار دستفروش در پایتخت گفت: در حال حاضر نزدیک به ۲۰ هزار نفر از این افراد در قالب حدود ۶۰ بازار ساماندهی‌شده اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ۷۶ درصد جابه‌جایی‌ها با خودروی شخصی، ۱۳ درصد با تاکسی، حدود ۶ درصد با مترو و مابقی با اتوبوس انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است