اجتماعی 20:37 - 30 دی 1403
ثبت نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ که از روز نوزدهم و بیستم دی ماه در سراسر کشور آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

ثبت نام بیش از ۸۰درصد واجدین شرایط حج ۱۴۰۴ در کاروان‌ها

روند نام نویسی از متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۴ در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به آدرس my.haj.ir انجام می‌گیرد که تا ظهر امروز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۶۹ هزار و ۴۳ نفر در کاروان‌ها ثبت نام کرده‌اند.

تاکنون ۵۵۲ کاروان در هفت گروه قیمتی مکه مکرمه و چهار گروه قیمتی مدینه منوره برای متقاضیان گشوده شده و مدارک ثبت نام کنندگان را دریافت کرده‌اند که بر تعداد کاروان‌ها نیز افزوده می‌شود.

میانگین سنی متقاضیان ثبت نام کننده نیز تاکنون حدود ۵۷ سال می‌باشد که از این تعداد حدود ۵۵ درصد را بانوان و ۴۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

نام نویسی برای ظرفیت‌های باقیمانده در سامانه پنجره واحد ادامه دارد و برتعداد کاروان‌های موجود نیز افزوده خواهد شد.

متقاضیان در مرحله بعدی می‌بایست با مراجعه به پزشک‌های معرفی شده، تاییدیه استطاعت جسمی را دریافت کنند.

روند اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۴ کشورمان نیز از اردیبهشت ماه سال آتی آغاز خواهد شد.

منبع: مهر


12143244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلای دادگستری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران، به همراه ۱۰۵ نفر از قضات و همکاران قضائی خود از ۵ زندان استان تهران بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است