علمی فناوری 15:15 - 11 آذر 1400

یک شرکت انگلیسی الماس به فضا می برد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، شرکت «اسپیس کلکتیو» (Space Collective) پیش از این نیز برچسب‌های لباس و نام به مدار زمین برده بود.

این شرکت اکنون تصمیم دارد تعدادی الماس را همراه کپسول دراگون در مأموریت CRS-26 اسپیس ایکس در سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی به مدار زمین بفرستد. الماس‌ها پس از پرتاب به فضا، ۶ ماه را در خارج ایستگاه فضایی بین المللی می‌مانند و در می ۲۰۲۳ میلادی همراه کپسول اسپیس ایکس به زمین برمی گردند و یک ماه بعد به مشتریان تحویل می‌شوند. طی این سفر الماس‌ها ۷۵ میلیون مایل را طی می‌کنند و حدود ۶ هزار بار دور زمین مدار می‌زنند.

این تعداد الماس از مجموعه ای انتخاب می‌شوند که قیمت آنها از ۲۵۰۰ دلار (به ازای قطعه‌ای ۰.۳ قیراطی) تا ۴۵ هزار دلار (برای الماسی ۲ قیراطی) متغیر است.

همچنین اسپیس کلکتیو تصمیم دارد عکس‌های دوستان و خانواده افراد را با هزینه ۳۳۷ دلار همراه این پرواز به مدار زمین ببرد.

روی الماس‌هایی که برای این سفر انتخاب می‌شود به منظور احراز هویت و شناسایی با لیزر حکاکی می‌شوند.


11347285
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۱۹ درصد فضا‌های آموزشی کشور نیازمند مقاوم‌سازی یا بازسازی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تمرکز پزشکان متخصص در شهر‌های بزرگ و کمبود شدید در مناطق محروم را از چالش‌های جدی نظام سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموزان در شهر تهران حضور دارند و برخلاف اذهان عمومی، شهر تهران از فقیرترین مناطق کشور در حوزه سرانه آموزش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نزدیک شدن دنباله‌دار 3I/ATLAS به زمین یک هدیه کریسمس استثنایی برای ستاره‌شناسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد دیابتی می‌توانند دچار مشکلات کلیوی شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی روشی برای افزایش عمر و کارایی باتری گوشی‌های هوشمند ابداع کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: هرگز نباید در مدرسه در پوشش یک سری از فعالیت‌ها زمینه را برای یکسری ناهنجاری‌های تربیتی مهیا کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش در نشست صمیمی با منتخبی از معاونان مدارس سراسر کشور بر حل مسائل این وزارتخانه از طریق «همفکری، تعامل و استفاده از ظرفیت‌های میدانی» تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است