علمی فناوری 15:15 - 11 آذر 1400

یک شرکت انگلیسی الماس به فضا می برد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، شرکت «اسپیس کلکتیو» (Space Collective) پیش از این نیز برچسب‌های لباس و نام به مدار زمین برده بود.

این شرکت اکنون تصمیم دارد تعدادی الماس را همراه کپسول دراگون در مأموریت CRS-26 اسپیس ایکس در سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی به مدار زمین بفرستد. الماس‌ها پس از پرتاب به فضا، ۶ ماه را در خارج ایستگاه فضایی بین المللی می‌مانند و در می ۲۰۲۳ میلادی همراه کپسول اسپیس ایکس به زمین برمی گردند و یک ماه بعد به مشتریان تحویل می‌شوند. طی این سفر الماس‌ها ۷۵ میلیون مایل را طی می‌کنند و حدود ۶ هزار بار دور زمین مدار می‌زنند.

این تعداد الماس از مجموعه ای انتخاب می‌شوند که قیمت آنها از ۲۵۰۰ دلار (به ازای قطعه‌ای ۰.۳ قیراطی) تا ۴۵ هزار دلار (برای الماسی ۲ قیراطی) متغیر است.

همچنین اسپیس کلکتیو تصمیم دارد عکس‌های دوستان و خانواده افراد را با هزینه ۳۳۷ دلار همراه این پرواز به مدار زمین ببرد.

روی الماس‌هایی که برای این سفر انتخاب می‌شود به منظور احراز هویت و شناسایی با لیزر حکاکی می‌شوند.


11347285
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس مرکز ملی فضای مجازی در داخل کشور اقدامات خوبی در حوزه اخبار جعلی انجام شده، اما همچنان در این زمینه چالش‌هایی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هفته جهانی فضا، اسامی انتخاب شده برای ایام هفته جهانی فضا را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان میلیون‌ها مکالمه با ChatGPT را تجزیه و تحلیل کردند تا نحوه استفاده واقعی مردم از چت‌بات محبوب OpenAI را بررسی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان معمای مربوط به ابر غول پیکر مریخ را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه نسبت به خطراتی که کودکان چاق را در معرض خطر قرار می‌دهند، هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان می‌گویند حمله سیستیت ممکن است اولین نشانه سرطان مجاری ادراری باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت HMD با یک گوشی رده بالا با نام HMD Vibe به عرصه رقابت بازمی‌گردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت پذیرش رشته‌های دارای شـرایط خاص در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به طور متوسط افراد بالای ۱۵ سال کشور در یک شبانه روز، ۲ ساعت و ۸ دقیقه از شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نام‌گذاری «روز شهدای اقتدار و اتحاد ملی ایران» و «روز پرچم» در تقویم رسمی کشور در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است