سیاسی 12:49 - 28 مرداد 1401

وزارت امور خارجه پیگیر آزادی و بازگشت حاجی ایرانی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، عصر پنجشنبه در گفتگو با پدر خلیل دردمند حاجیِ ایرانی که بعد از پایان مناسک حج در مکه مکرمه از سوی پلیس بازداشت شده است، ضمن احوالپرسی و دلجویی از خانواده وی، آنان را در جریان اقدامات انجام شده از سوی وزارت امور خارجه از ابتدا تاکنون قرار داد و تاکید کرد این وزارت خانه تمام توان خود را برای آزادی هر چه سریع‌تر این تبعه کشورمان به کار گرفته است.

وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد با مساعدت عربستان، تنها بازمانده حجاج کشورمان به کشور بازگردد.

خاطر نشان می‌سازد امیرعبداللهیان در خلال روزهای اخیر در گفتگوی جداگانه با وزرای امور خارجه عراق و عمان خواستار مساعدت آنان برای آزادی سریع‌تر این تبعه کشورمان شد.

اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه نیز به صورت فعال موضوع را در دست پیگیری داشته و تا آزادی این شهروند کشورمان به انجام وظیفه خود عمل خواهد کرد و موضوع به طور جدی در دستور کار اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه قرار دارد.


11659480
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: تهران، هرگز برابر اجبار، ارعاب یا فشار سیاسی تسلیم نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: گفت‌و‌گو‌های دولت و مجلس با تمرکز بر معیشت مردم در سال جاری و سال آینده ادامه دارد و هدف، رسیدن به نگاه مشترک مبتنی بر منابع واقعی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیأت عالی نظارت نظر خود را مستقیم برای مجلس ارسال نمی‌کند، بلکه نظرات را برای شورای نگهبان ارسال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و مصر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور می‌گوید اکنون تهران در آلودگی هوا مشکل دارد، چون بارگذاری جمعیت زیادی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوری قزلجه می‌گوید نخستین محموله‌های وارداتی کشت فراسرزمینی در همین روز‌ها وارد کشور می‌شود و حدود دو ماه دیگر نیز روغن تولیدی به کشور خواهد رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید ما حاضریم که از نقطه نظرات نمایندگان نیز استفاده کنیم تا بتوانیم تحولاتی بنیادین و اساسی برای حل مشکل آب پیدا کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است