اجتماعی 14:34 - 08 اسفند 1402
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: ۴۷۵ داوطلب انصراف دادند و سه هزار و ۳۶۳ نفر در رقابت انتخابات باقی مانده‌اند.

۳ هزار و ۳۶۳ نفر داوطلب همچنان در رقابت انتخابات باقی مانده‌اند

سیدعباس جوهری، رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: اکنون سه هزار و ۳۶۳ نفر در رقابت انتخابات به غیر از حوزه انتخابیه تهران حضور دارند.

او در ادامه تصریح کرد: یکی از دغدغه‌ها این بود که قانون انتخابات کمی تغییر کرد به همین خاطر نگران ثبت نام و مشارکت‌ها بودیم، اما در پیش ثبت نام سه برابر دوره قبل مشارکت داشتیم.

جوهری بیان کرد: تا هشت صبح امروز (آخرین مهلت انصراف) در حوزه‌های انتخابیه استان تهران شامل (شهریار، ملارد و قدس، رباط کریم و بهارستان، پاکدشت، ورامین، پیشوا، قرچک، فیروزکوه، دماوند و رودهن) ۴۷۵ نفر انصراف دادند و اکنون سه هزار و ۳۶۳ نفر برای رقابت باقی مانده‌اند تا برای بدست آوردن پنج کرسی مجلس از مردم رای اعتماد بگیرند.

او  تصریح  کرد: ۲۰۰ روز کاری پرفشار را گذرانده‌ایم، اما در تهران بیش از یکسال است کار آغاز شده و ایده‌های نو در فرمانداری تهران داشته‌اند که الگویی برای کل کشور شده است.

جوهری گفت: در فرصت باقی مانده تبلیغات انتخابات استفاده کنید. در بحث امنیت و سلامت از فرصت استفاده کنید و شماره ۱۱۷ برای دریافت اخبار و شکایات و انتقادات شماست که هرگونه تخلفی که می‌بینید، گزارش کنید.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران بیان کرد: ما سعی کردیم که عدالت انتخاباتی را ایجاد کنیم. شما هم از امکانات ایجاد شده بهره ببرید. حوزه انتخابیه تهران شامل تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با ۳۰ کرسی نمایندگی و سه هزار و ۳۸۷ داوطلب بزرگترین حوزه انتخابیه کشور است.

 


12034185
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر، از اجرای گسترده عملیات امدادی نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در پی هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی تهران از انفجار دو سیلندر گاز در یک میوه فروشی در خیابان پیروزی و انجام عملیات مهار آتش سوزی توسط آتش نشانان در شب گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن در سطح شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۶ هزار ثوب انواع پوشاک به ارزش ۶۰ میلیارد ریال و بیش از هزار قلم لوازم ورزشی قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از توقیف یک دستگاه کامیون حامل ۱۰هزار لیتر سوخت قاچاق توسط کارکنان یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان تکاوری یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به عملیات‌های مقتدرانه تکاوران، از کشف مقادیر قابل توجهی مواد مخدر و برخورد قاطع با سوداگران مرگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه از بارش برف و باران در محور‌های ۱۳ استان و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد متهم متواری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد پلیس با قاچاقچیان و محتکران ادامه دارد؛ در تازه‌ترین پرونده لوازم یدکی قاچاق از یک انبار در جاده خاوران کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۶ بهمن ماه) در شرایط «قابل قبول» قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است