علمی فناوری 11:19 - 14 مرداد 1401

اقدام قضائی دادستان کل آمریکا علیه تماس‌های رباتیک مزاحم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، دادستان‌های کل ایالت‌های کارولینای شمالی، ایندیانا و اوهایو تشکیل کارگروه جدید دادرسی ضد رباتیک را رهبری می‌کنند تا اپراتورهای متخلف تلفن همراه جلوی تماس‌های رباتیک تبلیغاتی با مشترکان خود را بگیرند.

این گروه بر روی اقدامات قانونی علیه شرکت‌های مخابراتی، متمرکز شده‌اند و البته بر روی تماس‌های رباتیک خارجی با شماره‌هایی در داخل ایالات متحده هم تحقیق می‌کنند.

ارائه‌دهندگان خدماتی که تماس‌های تلفنی خارجی را به سمت شبکه تلفن همراه داخل ایالات متحده هدایت می‌کنند، طبق قانون مسئولیت دارند از قانونی بودن ترافیکی که وارد شبکه مخابراتی این کشور می‌کنند اطمینان حاصل کنند. ولی آنها عمدتاً هیچ اقدامی برای دور نگه داشتن تماس‌های رباتیک از شبکه تلفن همراه ایالات متحده انجام نمی‌دهند، و حتی عمداً به علت دریافت درآمد ثابت در بسیاری از موارد به ترافیک تماس‌های رباتیک اجازه عبور و اتصال به مشترکان می‌دهند.

بر اساس آمار دادستانی آمریکا روزانه بیش از ۳۳ میلیون تماس با شماره تلفن‌های همراه در این کشور با هدف کلاهبرداری انجام می‌شود.


11645597
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف درباره تهدید‌های جهانیِ قدرتِ مهارنشده ایالات متحده آمریکا ومسئولیت‌های جمعی بیانیه ای صادر کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، بر لزوم اصلاح ساختار اقتصاد دارو و تجهیزات پزشکی، استقرار پروتکل‌های درمانی و تقویت نظام ارجاع تأکید کرد و انضباط علمی را راهکار اصلی مدیریت منابع و جلوگیری از هدررفت هزینه‌ها دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر آموزش‌وپرورش از پرداخت تمام پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته امسال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فناوری‌های نوین خون انتقال خون گفت: تولید کیسه‌های خونی فیلتردار فاقد گلبول سفید با هدف کاهش عوارض ناشی از آن در ایران شروع شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع جبران قطعی و اختلال سرویس اینترنت مشترکان به‌صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با دستور وزیر ارتباطات، موضوع جبران قطعی و اختلال سرویس اینترنت مشترکان در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: ۱۳ نفر از دانشجویان این دانشگاه در مقاطع کارشناسی تا دکتری در جریان حادثه تروریستی علیه ملت ایران در دی‌ماه ۱۴۰۴ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد ملی علم ایران از برنامه راهبردی «جهش» به منظور احیای جایگاه علمی کشور، با تمرکز بر خروجی‌های باکیفیت رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم از تلاش‌های این وزارتخانه برای پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی در حوادث اخیر خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاد عالی آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: آزمون‌های مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ظرف ۶ روز از ۱۲ تا ۱۹ بهمن امسال برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است