علمی فناوری 11:33 - 28 بهمن 1403
به گفته رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی، جوایز فناوری ملی نکست شامل سقف توسعه فناوری و اتمام پروژه، از ۵ میلیارد تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به برگزیدگان ارائه می‌شود.

۵ تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات برای برگزیدگان جایزه ملی فناوری نکست

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - سعید سرکار، رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی در نشست خبری رویداد جایزه ملی فناوری نکست گفت: «رویداد جایزه ملی نکست در روز‌های اول و دوم اسفند در شبکه فناوری اصفهان برگزار می‌شود. این برنامه در حوزه‌ فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، فناوری‌های اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک، زیست‌فناوری و پزشکی دقیق، در سال جاری برگزار می‌شود.»

سعید سرکار افزود: «شرکت‌هایی که تا TRL۴ کار توسعه فناوری و پروژه‌های خود را پیشرفت داده‌اند، توانایی شرکت در این جایزه را دارند. در مجموع، ۱۳۵ شرکت درخواست حضور در این رقابت را دادند و تعدادی از این شرکت‌ها به مرحله نهایی رسیده اند. شرکت‌هایی که به مرحله نهایی رسیدند، در گروه اول (فناوری مواد و ساخت پیشرفته) هفت شرکت، در گروه دوم (کوانتوم و الکترونیک) هشت شرکت و در گروه سوم (زیست‌فناوری و پزشکی دقیق) هفت شرکت بودند.»

رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی بیان کرد: «در روز برگزاری مراسم، شرکت‌های برگزیده معرفی می شوند و از آن ها تقدیر خواهد شد. این برنامه به گونه‌ای است که در هر سه گروه، رتبه اول پنج میلیارد تومان جایزه نقدی دارد. جوایز بر اساس شایستگی‌های مشخص‌شده، شامل سقف توسعه فناوری و اتمام پروژه، از ۵ میلیارد تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات ارائه می‌شود.»

سعید سرکار اظهار کرد: «گروه دوم ۳ میلیارد تومان جایزه نقدی و ۹ میلیارد تومان تسهیلات، و گروه سوم دو میلیارد تومان جایزه نقدی و ۶ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. طبیعتاً تسهیلات سه برابر جایزه نقدی است و تمام این حمایت‌ها به عنوان جایزه و تسهیلات برای اتمام پروژه هزینه خواهد شد.»


12156366
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایش چشم فاقد مجوز‌های بهداشتی و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با اشاره به شرایط سخت تحریم‌ها و تاکید بر لزوم ساماندهی امور سلامت مردم، گفت: در حوزه دارو حداقل ۶۰۰ میلیون دلار خرید انجام شده، اما در انتقال ارز با مشکل مواجه هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرحله اول پانزدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور ۶۰۰ دانشجو از ۵۷ دانشگاه برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت ایران با کاهش چاقی ۱۲ درصد ریسک بروز سکته های قلبی و مرگ ناشی از آن کم خواهد کرد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت ایران با کاهش چاقی ۱۲ درصد ریسک بروز سکته های قلبی و مرگ ناشی از آن کم خواهد کرد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت ایران با کاهش چاقی ۱۲ درصد ریسک بروز سکته های قلبی و مرگ ناشی از آن کم خواهد کرد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا برای نخستین‌بار فرآیند بازگشت مواد پس از فوران خورشیدی را با وضوحی بی‌سابقه ثبت کرده است. این کشف، کلید درک چگونگی بازیافت انرژی مغناطیسی توسط خورشید و پیش‌بینی دقیق‌تر طوفان‌های خورشیدی مخرب است که می‌توانند زمین ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، آمار ثبت‌نام داوطلبان شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور را تا صبح امروز بیش از ۴۸۵ هزار نفر اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش، بر ضرورت تحول بنیادین و پایدار در نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد با مزاج گرم و‌ تر باید زنجبیل را با احتیاط مصرف کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است