علمی فناوری 11:33 - 28 بهمن 1403
به گفته رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی، جوایز فناوری ملی نکست شامل سقف توسعه فناوری و اتمام پروژه، از ۵ میلیارد تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به برگزیدگان ارائه می‌شود.

۵ تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات برای برگزیدگان جایزه ملی فناوری نکست

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - سعید سرکار، رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی در نشست خبری رویداد جایزه ملی فناوری نکست گفت: «رویداد جایزه ملی نکست در روز‌های اول و دوم اسفند در شبکه فناوری اصفهان برگزار می‌شود. این برنامه در حوزه‌ فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، فناوری‌های اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک، زیست‌فناوری و پزشکی دقیق، در سال جاری برگزار می‌شود.»

سعید سرکار افزود: «شرکت‌هایی که تا TRL۴ کار توسعه فناوری و پروژه‌های خود را پیشرفت داده‌اند، توانایی شرکت در این جایزه را دارند. در مجموع، ۱۳۵ شرکت درخواست حضور در این رقابت را دادند و تعدادی از این شرکت‌ها به مرحله نهایی رسیده اند. شرکت‌هایی که به مرحله نهایی رسیدند، در گروه اول (فناوری مواد و ساخت پیشرفته) هفت شرکت، در گروه دوم (کوانتوم و الکترونیک) هشت شرکت و در گروه سوم (زیست‌فناوری و پزشکی دقیق) هفت شرکت بودند.»

رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی بیان کرد: «در روز برگزاری مراسم، شرکت‌های برگزیده معرفی می شوند و از آن ها تقدیر خواهد شد. این برنامه به گونه‌ای است که در هر سه گروه، رتبه اول پنج میلیارد تومان جایزه نقدی دارد. جوایز بر اساس شایستگی‌های مشخص‌شده، شامل سقف توسعه فناوری و اتمام پروژه، از ۵ میلیارد تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات ارائه می‌شود.»

سعید سرکار اظهار کرد: «گروه دوم ۳ میلیارد تومان جایزه نقدی و ۹ میلیارد تومان تسهیلات، و گروه سوم دو میلیارد تومان جایزه نقدی و ۶ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. طبیعتاً تسهیلات سه برابر جایزه نقدی است و تمام این حمایت‌ها به عنوان جایزه و تسهیلات برای اتمام پروژه هزینه خواهد شد.»


12156366
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز رماتیسم ارتباط زیادی به عملکرد سیستم ایمنی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کنکورزدگی نظام آموزش و پرورش، در سطح کشور ما را با چالش مواجه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم گفت: وقوع انقلاب زمستانی و طولانی‌ترین شب سال که امسال نسبت به شب قبل ۲ تا ۳ثانیه طولانی‌تر است، از مهم‌ترین پدیده‌های آسمان شب در این هفته به شمار می‌آیند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل اعلام کرده که چارلی کرک عنوان پرجستجوترین موضوع خبری را از آن خود کرده و ترکیب «Charlie Kirk assassination» (ترور چارلی کرک) در رتبه اول جست‌و‌جو‌های خبری سال قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر نقش راهبردی نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی در تأمین نیاز‌های کشور، گفت: باید وزارت صمت به‌طور جدی وارد میدان شود تا از واردات کالا‌هایی که مشابه داخلی دارند، جلوگیری شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: ویروس آنفلوآنزا می‌تواند سرفه‌های طولانی مدت ایجاد کند؛ بنابراین نباید این سرفه‌ها را با آسم اشتباه گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: توسعه زیرساخت‌ها در کنار تقویت رویکرد‌های تبیینی، ترویجی و تولید محتوا، ارتقای حکمرانی فضای مجازی کشور را هموار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌ها نشان می‌دهند که تغییرات در فعالیت یک پروتئین کلیدی مغز، KCC ۲، می‌تواند با تقویت سیگنال‌های دوپامین مسئول یادگیری، شکل‌گیری عادت را تسریع کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی در حال حاضر طیف وسیعی از وظایف را در دفاتر مختلف خودکار می‌کند و در برخی بخش‌ها، این تحول با سرعتی بسیار سریع‌تر از حد انتظار در حال وقوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان واضح‌ترین شواهد موجود از وجود جوی در اطراف یک سیاره سنگی در خارج از منظومه شمسی را کشف کرده‌اند که راه‌های جدیدی برای درک ماهیت و تکامل جهان‌های بسیار داغ باز می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است