سیاسی 10:41 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور گفت: ارتباط ما با آذربایجان تنها بر پایه همسایگی نیست، بلکه ریشه در پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دارد که باید بیش از پیش تقویت شود.

پزشکیان: ارتباط ما با آذربایجان باید بیش از پیش تقویت شود

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان صبح امروز -دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه- پیش از عزیمت به آذربایجان با اشاره به اهداف این سفر اظهار داشت: هدف از این سفر، گسترش مناسبات دوستانه و توسعه همکاری‌ها با کشور برادر و دوست آذربایجان است. در این سفر، دیدار‌هایی با مقامات و مسئولان جمهوری آذربایجان خواهیم داشت.

رئیس‌جمهور با تأکید بر فرصت‌ها و امکانات گسترده موجود میان دو کشور افزود: در زمینه‌های مختلف از جمله تجارت، علم، حمل‌ونقل و انرژی، ظرفیت‌های مناسبی برای همکاری وجود دارد که باید با تعامل، این ظرفیت‌ها را به مرحله عملیاتی برسانیم.

پزشکیان با اشاره به اهمیت ایجاد پیوند‌های حمل‌ونقلی میان ایران، آذربایجان و روسیه خاطرنشان کرد: توسعه مسیر‌های ریلی، جاده‌ای و ارتباطات اقتصادی می‌تواند موجب رشد و رونق هر سه کشور شود و فرصت‌های جدیدی برای منطقه به وجود آورد.

رئیس‌جمهور همچنین از حضور صنعتگران، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی کشور در حاشیه این سفر خبر داد و تصریح کرد: این حضور می‌تواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات و افزایش همکاری‌های مشترک علمی و تجاری میان دو کشور فراهم کند.

پزشکیان با تأکید بر عمق روابط تاریخی و فرهنگی میان ایران و آذربایجان اظهار داشت: ارتباط ما با آذربایجان تنها بر پایه همسایگی نیست، بلکه ریشه در پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دارد که باید بیش از پیش تقویت شود.

رئیس‌جمهور با یادآوری خاطرات مشترک میان ملت‌های دو سوی مرز گفت: برادران و خواهران ما در این طرف و آن طرف مرز، خاطرات و پیشینه مشترکی دارند که پشتوانه گرانبهایی برای تقویت روابط امروز و فرداست.

پزشکیان با ابراز امیدواری نسبت به نتایج این سفر اظهار داشت: امیدوارم رفت‌وآمد‌ها و گفت‌و‌گو‌های متقابل، زمینه‌ساز توسعه، رشد اقتصادی، تبادل دانش و سرمایه‌گذاری‌های مشترک باشد و در نهایت به صلح، امنیت و پیشرفت پایدار در منطقه بینجامد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری


12184341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد، تهران و باکو مصمم به ساخت آینده‌ای مشترک، امن و شرافتمندانه و استوار بر احترام متقابل هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از برنامه‌ریزی جهت برگزاری نشست منطقه‌ای در تهران برای گفت‌وگو و تبادل نظر درباره تحولات مرتبط با افغانستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت: تهران نیز خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران در پیامی، فرارسیدن روز مادر را به همه زنان کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری قزاقستان و رئیس جمهوری اسلامی ایران از نمایشگاه نسخه‌های خطی ارزشمند تاریخ قزاقستان که در آرشیو‌های ایران یافت شده بود، بازدید کردند. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام شهریاری می‌گوید جمهوری اسلامی توانسته الگوی وحدت شیعه و سنی را به جهان ارائه کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان دقایقی قبل با استقبال معاون رئیس کابینه وزرا در امور اقتصادی ترکمنستان وارد عشق آباد پایتخت این کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در چین، تولید آثارسینمایی مشترک، برگزاری نمایشگاه دوسالانه کشور‌های طرح کمربند - راه، ترجمه کتاب‌های هنری، برگزاری وبینار‌های معرفی هنر و هویت فرهنگی را از مصادیق همکاری‌های فرهنگی وهنری در قالب طرح «هنر پُل می‌سازد» عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل ارتش گفت: در ایران اسلامی، ملاک و مبنای ما، اخلاق دینی است، برهمین مبنا، ما هیچ‌گاه به سراغ سلاحی که به سعادت بشری لطمه بزند، نرفته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ما به دقت و نقطه‌زن بودن تجهیزات خود توجه ویژه‌ای داریم. هدف ما ایجاد بازدارندگی است؛ زیرا ما برای جنگ، تجهیز نمی‌شویم، بلکه برای جلوگیری از جنگ و بازدارندگی تجهیز می‌شویم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است