اجتماعی 17:59 - 06 مهر 1399

امروزه با تورم موزه مواجه هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اعطا در دویست و سی و نهمین جلسه شورا و در جریان بررسی طرح ایجاد موزه کودکان در تهران، در مخالفت با این طرح اظهار داشت: به ۴ دلیل می توان با این طرح مخالفت کرد.

وی افزود: شهرداری تهران ظرفیت و توان اداره یک موزه و رونق دادن به آن را ندارد، و نباید چنین توقعی داشت که شهرداری تهران بتواند چنین مجموعه‌ای را اداره کند.

اعطا با تاکید بر اینکه چند نمونه مشابه آنچه مورد نظر کمیسیون سلامت برای ایجاد موزه است، در تهران وجود دارد، گفت: موزه کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موزه اسباب بازی، موزه عروسک ملل و موزه فرهنگ کودکی، از جمله مواردی است که در تهران وجود دارد.

وی گفت: چرا باید شهرداری تهران به جای کمک به رونق موزه‌های موجود در حوزه کودکان، یک موزه به این موزه‌ها اضافه کند.

اعطا موزه داری را کاری تخصصی عنوان کرد، و افزود: موزه داری کاری تخصصی است. و در این حوزه وزارت میراث صاحب‌نظر است، و استانداردهایی را در این حوزه تدوین کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: به جای موزه داری، بیشتر دستگاه‌های مختلف موزه بازی می‌کنند. و در حال حاضر با تورم موزه مواجه هستیم.

وی با طرح این پرسش که آیا در سایر کشورهای توسعه یافته نیز این گونه است، که هر دستگاهی برای بخشی از فعالیت خود موزه تاسیس کند، گفت: از کمیسیون سلامت شورای شهر می خواهم، برای طرح ایجاد موزه کودکان پافشاری نکنند، و اجازه دهند شهرداری تهران به عنوان نهاد عمومی، به سایر موزه های موجود در این حوزه کمک کند.


10736894
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره زنان و خانواده شهرداری منطقه ۸ با اجرای برنامه‌های آموزشی، اشتغال‌محور و حمایتی، از ۴۰۹ بانوی سرپرست خانوار و ۳۷۲ فرزند آنان پشتیبانی می‌کند و با ارائه مشاوره، کارگاه‌های مهارتی و اردو‌های تفریحی، شرایط بهبود کیفیت زندگی و توانمندسازی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه‌ برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت روز پدر با عنوان «همیشه امیر» اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بیش از ۵۵۸ هزار موتور سیکلت بعلت عدم استفاده از کلاه ایمنی و بیش از ۵۵۰هزار خودرو بدلیل نبستن کمربند ایمنی در سه ماهه پاییز در پایتخت اعمال قانون شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا اعلام کرد: تمامی مراکز شماره‌گذاری خودرو در تهران، طبق روال گذشته، در روز ۱۰ دی‌ماه فعال است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران گفت: در پنجاه و ششمین جلسه این کمیسیون، تعدادی از کوچه‌ها و خیابان‌ها در مناطق مختلف پایتخت به نام شهدای والامقام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نامگذاری شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: اتخاذ تصمیمات شتاب‌زده در روز‌های پایانی فعالیت شورا به مصلحت شهر نیست و باید تعیین تکلیف این موضوعات به دوره بعد واگذار شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت دو هزار میلیارد تومان به شرکت‌های بیمه گر بابت تسویه بخش دیگری از مطالبات درمانی بازنشستگان طرف قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به مصوبه کارگروه بهینه سازی انرژی، واحد‌های قضایی و اداری دستگاه قضا در استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران گفت: همزمان با بارش‌ها در سحرگاه امروز برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت بارش برف انجام شد تا شهروندان با مشکلی مواجه نشوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد باغدار که متهم است پسر جوانی را به خاطر چیدن ۳ عدد هلو از درخت با اسلحه به قتل رسانده در حالی پای میز محاکمه ایستاد که مدعی است در دفاع از خودش مرتکب جنایت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است