علمی فناوری 00:18 - 19 اردیبهشت 1400
کاربران کمتر از یک ماه برای بارگزاری تصاویر در سرویس گوگل فوتو بدون نیاز به پرداخت پول برای استفاده از ظرفیت ذخیره سازی بیشتر فرصت دارند.

فرصت یک ماهه برای استفاده از ظرفیت نامحدود رایگان گوگل فوتو

به گزارش ایسنا، گوگل اواخر سال گذشته اعلام کرد ظرفیت ذخیره سازی رایگان تصاویر و ویدیوهای کیفیت بالایی که کاربران در این سرویس بارگزاری می کنند، از اول ژوئن (۱۱ خرداد) به ۱۵ گیگابایت محدود می شود.

این ظرفیت برای اطلاعات کاربران در جی میل، اسناد ورک اسپیس، اسلایدها و اسپریدشیتها تقسیم خواهد شد و کاربران را ناچار می کند در تهیه بک آپ برای اطلاعاتشان هوشمندانه تر عمل کنند تا با محدودیت ظرفیت نگهداری روبرو نشوند. اما هر فایل کیفیت بالایی که کاربران پیش از اول ژوئن به گوگل فوتو ارسال کنند، مشمول محدودیت نخواهد شد و به این ترتیب کاربران تا اول ژوئن فرصت دارند از این سرویس استفاده کرده و تصاویرشان را در گوگل کلود بارگزاری کنند.

در حال حاضر سرویس تصاویر گوگل بک آپ نامحدود برای فایلهای رسانه ای کیفیت بالا فراهم می کند که کیفیت آنها نسبت به فایل اصلی اندکی کاهش پیدا می کند. ذخیره سازی تنها به فایلهایی محدود است که در شکل اصلی خود بارگزاری می شوند. اما از اول ژوئن به بعد، کاربران برای فضای ذخیره سازی ۱۰۰ گیگابایت باید دو دلار، ۲۰۰ گیگابایت سه دلار و برای دو ترابایت ۱۰ دلار در ماه پرداخت کنند.

بر اساس گزارش انگجت، کاربرانی که گوشی جدید پیکسل دارند می توانند از ذخیره سازی نامحدود به شکل رایگان بهره مند شوند البته به شرطی که تصاویر و ویدیوها را از گوشی پیکسل خود بارگزاری کنند.

انتهای پیام


11057821
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طراح طرح ملی کام با تشریح سازوکار هوشمند این برنامه گفت: با مشارکت ۳۵ میلیون نفر سالانه ۱۲۶ همت منابع برای سرمایه‌گذاری تجهیز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استحمام می‌تواند سبب ایجاد آرامش روح و روان شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرایط روزه‌داری برای بیماران کلیوی می‌تواند متفاوت با دیگران باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زوجین یک بازه زمانی طلایی برای فرزندآوری دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پی ابلاغ بخشنامه‌های جدید آموزشی، تعدادی از دانشگاه‌های کشور اعلام کردند که کلاس‌های درس خود را تا پایان اسفند به‌صورت مجازی برگزار خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اعتراضاتی که در هفته‌های اخیر در دانشگاه‌ها شکل گرفت، واکنشی طبیعی به رخداد‌های دی‌ماه و نیز برخی سیاست‌های نادرستی بود که بر ادامه آنها اصرار شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در پی جسارت به نماد ملی ایرانیان موقتاً از تحصیل محروم شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران اعلام کردند، کلاس‌های نیمسال دوم از روز شنبه (۹ اسفند) تا پایان سال به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان سازوکاری را کشف کرده‌اند که توضیح می‌دهد چرا ورزش منظم از مغز در برابر پیری محافظت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، اولویت نخست این شورا را حمایت از تولید و تولیدکننده در صنایع مختلف و در میز تخصصی فولاد به‌طور ویژه فولاد صنعت مادر برشمرد و افزود: تولید دغدغه جدی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است