اجتماعی 17:09 - 19 اردیبهشت 1400

معرفی داوران اولین جشنواره تصویرگری جلد کتاب‌های درسی

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جشنواره تصویرگری جلد کتاب‌های درسی با هدف ارتقا جایگاه تصویرگری آموزشی، تربیتی و نقش مؤثر آن در نظام تعلیم و تربیت و همچنین شناسایی تصویرگران و هنرمندان خلاق، توانمند و متعهد در حوزه آموزشی، در بهار و تابستان سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

این جشنواره با همراهی و همکاری انجمن تصویرگران کتاب، انجمن طراحان گرافیک و بسیج هنرمندان تهران بزرگ و همچنین جمعی از اساتید و کارشناسان محتوایی و هنری کتاب‌های درسی برگزار می‌شود.

براساس این گزارش مجید ذاکری به‌عنوان دبیر جشنواره و محسن حسن پور، علی خدایی، علی موسوی، کیانوش غریب پور، حسن کریم‌زاده، جواد صفری، عسگر ملکی، سوسن یادآور، حمیده جعفری، معصومه نجفی نیز به‌عنوان اعضای هیأت داوران و انتخاب آثار معرفی شدند.

بخش‌های قابل رقابت در این جشنواره، تصویرگری جلد کتاب‌های درسی دوره تحصیلی ابتدایی پایه‌های اول تا ششم می‌باشد و هنرمندان تا ۲۰ خردادماه ۱۴۰۰ فرصت دارند تا آثار خود را از طریق وب سایت جشنواره به نشانی tcif.oerp.ir به دبیرخانه ارسال نمایند.

همچنین پژوهشگران، محققان، اساتید و دانشجویان می‌توانند مقالات و پایان‌نامه‌های مرتبط با تصویرگری کتاب درسی را در وب سایت جشنواره ثبت و در جشنواره شرکت نمایند.

به آثار منتخب جایزه، گواهی حضور، چاپ اثر در کتاب جشنواره، ارائه اثر در نمایشگاه فیزیکی و مجازی جشنواره تعلق می‌گیرد؛ همچنین آثار منتخب در جلد کتاب‌های درسی نیز منتشر خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت جشنواره به نشانی tcif.oerp.ir مراجعه یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۳۰۹۲۵۹ تماس حاصل نمائید.


11059120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق موبایل قاپ در خیابان جمهوری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال یک پیامک به شهروندان توصیه‌ای برای سخت‌تر شدن سرقت خودرو ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حدنگاری اراضی منابع طبیعی در سه سال اخیر موجب از بین رفتن جرایمی، چون کوه‌خواری و جنگل‌خواری سازمان یافته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اطلاعاتی کذب توسط مهدی - م درخصوص برخی محکومان دستگاه قضایی، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران گفت: هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به پاسخگویی به نیاز‌های سالمندان نیست و تحقق سالمندی فعال و توانمند، مستلزم همکاری همه نهاد‌های مسئول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اعلام حجم سنگین تردد در محور‌های منتهی به شمال کشور به‌ویژه جاده چالوس، از اعمال محدودیت و انسداد جاده از عصر امروز جهت مدیریت بار ترافیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت بهزیستی هستند و غربالگری استعدادیابی و مهارت‌آموزی از دو هفته گذشته به‌صورت رسمی در سراسر کشور آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی گفت: هرگونه کاستی در فرآیند‌های بیمه‌ای که موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم آورد، می‌بایست با قید فوریت شناسایی و مرتفع شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: طرح جامع تهران، چون قانون خاص دارد، تحت قوانین عام از جمله قوانین تقسیمات کشوری قرار نمی‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت بر ضرورت بهره‌مندی از طرح‌ها و تجربیا سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان حوزه جمعیت در برنامه‌ریزی‌های ملی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است