بین‌الملل 09:52 - 17 آذر 1401
مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را که از رژیم موقت صهیونیستی می‌خواهد تسلیحات اتمی خود را نابود کند، با ۱۴۹ رأی موافق تصویب کرد.

سازمان ملل خواستار نابودی تسلیحات اتمی تل‌آویو شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مجمع عمومی سازمان ملل شامگاه چهارشنبه قطعنامه‌ای را که از رژیم موقت صهیونیستی می‌خواهد تسلیحات اتمی خود را نابود کند، با ۱۴۹ رأی موافق و ۶ رأی مخالف تصویب کرد.

به‌جز نماینده تل‌آویو، نمایندگان آمریکا، کانادا، میکرونزی، پالائو و لیبریا به این قطعنامه رأی منفی دادند. همچنین ۲۷ کشور شامل اوکراین، هند و بسیاری از دولت‌های اروپایی به این قطعنامه رأی ممتنع دادند.

رژیم صهیونیستی یکی از نُه دولت دارنده سلاح اتمی در جهان و تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه غرب آسیاست که بر اساس گزارش‌ها، در زرادخانه خود بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ کلاهک اتمی را نگهداری می‌کند.

پایان پیام/ 


11754854
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه اولین مجموعه تحریم‌های خود علیه مقامات و بازرگانان اوکراینی به دلیل فساد و سوءاستفاده از بودجه را تمدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلای جهانی با در پی تعرفه‌ها و تنش‌های غرب آسیا افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ابوظبی به دنبال ساخت پروژه موسوم به «شهر اماراتی» در جنوب نوار غزه است و می‌گوید ده‌ها هزار فلسطینی در آن ساکن خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس تصمیم آمریکا برای شروع ارائه خدمات کنسولی در یک شهرک اسرائیلی در کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نارندرا مودی، نخست وزیر هند روز چهارشنبه برای یک سفر دو روزه وارد اراضی اشغالی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، گروسی با تائید راه‌حل دیپلماتیک اعلام کرد که برای شرکت در این مذاکرات به سوئیس خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌های منطقه‌ای دولت استرالیا را واداشت تا دستور خروج خانواده مقامات خود از رژیم اسرائیل، لبنان، اردن، قطر و امارات را صادر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی که نشان‌دهنده عمق شکاف سیاسی در واشنگتن است، نیمی از نمایندگان و سناتور‌های دموکرات از حضور در سخنرانی سالانه ترامپ خودداری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با ابراز بدبینی به رویکرد ترامپ، هشدار دادند که واشنگتن ممکن است با نادیده گرفتن نگرانی‌های تل‌آویو به یک توافق سریع تن دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف، فردا در ژنو با ویتکاف و کوشنر دیدار می‌کند تا مقدمات نشست سه‌جانبه با روسیه در ماه مارس را فراهم آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است