سیاسی 11:27 - 23 بهمن 1402
سخنگوی شورای نگهبان گفـت: نظر شورای نگهبان در خصوص بررسی بودجه ۱۴۰۳ امروز به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان: متناسب سازی حقوق بازنشستگان و افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان تأیید شد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در نشستی که صبح امروز (دوشنبه 23 بهمن ۱۴۰۲) با خبرنگاران و اصحاب رسانه داشت به تشریح بررسی لایحه بودجه 1403 در شورای نگهبان پرداخت.

طحان نظیف در ابتدا فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه را تبریک گفته و اظهار کرد: روز گذشته شاهد حضور پرشور ملت شریف ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم و  یاد و خاطره حضرت امام(ره) و شهدای انقلاب اسلامی را گرامی میداریم.

وی افزود: ما یک تغییر را در روند بررسی بودجه داشتیم و آن اینکه این بررسی به صورت دو بخشی انجام شد، یکی اینکه در ابتدا احکام بررسی می‌شود و سپس جداول آن آماده خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: در کنار بررسی صلاحیت ها ما به طور فشرده در روزهای جمعه وشنبه بحث بررسی بودجه امسال را داشتیم.

طحان نظیف اظهار کرد: نظر شورای نگهبان در خصوص بررسی بودجه ۱۴۰۳ امروز به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

وی گفت: یکی از نکات ما درباره جداول کلی بودجه بود که باید این جداول ضمیمه متن می‌شد اما اینگونه نبود و جداول کلی ضمیمه متن نبود.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: برای ما مهم است که میان منابع و مصارف بودجه تراز وجود داشته باشد و منابع باید روشن باشد. برای مثال درباره تایید بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی، افزایش برخی از مزایا و افزایش بودجه برخی دستگاه‌ها ابهاماتی وجود داشت و باید منابع روشن شود.

طحان نظیف تاکید کرد: در جای جای لایحه بودجه سال آینده به برنامه هفتم توسعه ارجاع شده بود در حالی که هنوز لایحه برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون نشده است.

وی ادامه داد: متناسب سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده بود که خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: واردات خودروهای برقی و هیبریدی هم از جمله مصوبات مجلس در لایحه بودجه سال آینده بود که تأیید شد.

وی تاکید کرد: درباره حقوق و دستمزد هم باید گفت که تایید شد و مصوبه مجلس برای افزایش ۲۰ درصدی حقوق شاغلان و بازنشستگان برخلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. همچنین افزایش وام ازدواج به 300 و 350 میلیون تومان تایید شد.

 

در حال تکمیل....

 


12030227
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: امسال گازوئیل تقریباً به میزان سه‌برابر سال قبل ذخیره شده است و امیدواریم با این حجم ذخیره، در تأمین انرژی موفقیت باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تقویت مناسبات با کشور‌های آفریقایی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در واکنش به طرح ادعا‌های کذب علیه کشورمان از سوی وزیر امور خارجه لهستان، سفیر این کشور در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در خصوص بیانیه پایانی اجلاس وزرای امور خارجه جنبش عدم تعهد گفت: از نظر جنبش عدم تعهد قطعنامه ۲۲۳۱ هنوز پابرجا است و باید مفاد آن و جدول زمانی اش رعایت شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار علیرضا افشار رئیس ستاد مرکزی سپاه در دوران دفاع مقدس بر اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید براندازی مرسی در مصر کپی الگویی بود که در ایران محقق نشد و با توقف فعالیت سفارت آمریکا در ایران عملاً شکست خورد و انقلاب پیروز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر صلح غزه از رویا تا واقعیت، رعیت کدخدا و دیپلماسی بدون شوآف پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اینکه اختلاف و درگیری میان کشور‌های اسلامی، خواست ملت‌های ما نیست، گفت: دشمنان امت اسلامی همواره در پی ایجاد تفرقه و تضعیف کشور‌های مسلمان بوده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست کمیته ویژه فلسطین، مواضع ایران را در این خصوص تشریح و بر تعهد جنبش عدم تعهد در حمایت از آرمان ملت فلسطین تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش مناسبات با اوگاندا در حوزه‌های اقتصادی، کشاورزی و تجاری تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است