سیاسی 12:53 - 10 اردیبهشت 1404
به گفته پزشکیان اگر نتوانیم فرزندانمان را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. اجازه نمی‌دهیم دانش آموزان، آموزش‌های ناصحیح و غیرکافی داشته باشند.

رسیدگی به بهداشت و سلامت حق همگانی مردم ایران  است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در سی و ششمین جشنواره ملی امتنان از کارگران و گروه‌های کار نمونه، اظهار کرد: حادثه بندر شهید رجایی بسیار تلخ بود که برای ما واقعا موجب ناراحتی شد. در بندرعباس تصمیم گرفته شد که، چون آن منطقه بیمه البرز بود، بیمه خسارات را پرداخت کند. در دولت به وزیر تعاون اعلام کردیم همه کسانی که جان خود را از دست دادند باید شناسایی شوند و علاوه بر حق و حقوق آنها، مشکلات آنها احصا شود.

رئیس جمهور بیان کرد ما به خانواده آنها از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد، به همان شکلی که دولت به خانواده‌های فوت شدگان معدن طبس رسیدگی کرد، دولت اجازه نمی‌دهد خانواده‌های فوت شدگان با مشکل مواجه شوند. خود را موظف می‌دانیم به خانواده این افراد از هر نظر رسیدگی کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: بهداشت و سلامت حق همگانی است و خود را موظف به رسیدگی به سلامت همه مردم می‌دانیم. بالاخص به مسائل بهداشتی و سلامت کارگران رسیدگی خواهیم کرد. در دولت جلسه خواهیم داشت و قول می‌دهیم سلامت کارگران را تامین خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم مشکلی پیش بیاید.

وی ادامه داد: نهضت ساخت مدارس و نوع آموزش در مدارس را راه‌اندازی کرده‌ایم. فرزندان ما آیندگان کشور هستند و اگر نتوانیم آنها را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. اجازه نمی‌دهیم دانش آموزان، آموزش‌های ناصحیح و غیرکافی داشته باشند.

پزشکیان بیان کرد: تلاش می‌کنیم نه در مدارس خاص بلکه کیفیت و کمیت آموزش را مدارسی که کارگران فرزندان خود را آنجا می‌فرستند، اصلاح خواهیم کرد.

وی افزود: در رابطه با مسائل بانکی مطالبات شما را دنبال می‌کنیم تا مشکلات حل شود. تا جایی که در توان داریم، در دولت پیگیری می‌کنیم تا روند اعتماد به کارگران حل شود.

رئیس‌جمهور در پایان تاکید کرد: با کمک شما ایران را طوری می‌سازیم تا طمع بیگانگان در رابطه با کشورمان ناامید شود. آینده کشور را ما و شما خواهیم ساخت. ایران را باید طوری بسازیم که شایسته همه ایرانیان باشد. امیدوارم تلاش شما بتواند آینده کشور را تضمین کند.


12185115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: جلوگیری از جنگ و یافتن راه‌حل دیپلماتیک، عاقلانه‌ترین تصمیمی است که رئیس‌جمهور ترامپ می‌تواند بگیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، به صورت تلفنی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلبانگ رسا و وحدت‌آفرین «الله‌اکبر» ساعت ۲۱ امشب و به طور همزمان در سراسر کشور طنین‌انداز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: جشنواره ملی فیلم فجر هر سال نسبت به سال قبل بهتر شده و پیشرفت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نه ما با هنرمندان قهر هستیم و نه آنان با ما قهر هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن سالروز تاریخی افتتاح سفارت فلسطین در تهران، این واقعه تاریخی به همت دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی مراسم گرامی داشته شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: آمریکایی‌ها باید عاقلانه بیندیشند و نگذارند نتانیاهو با ژست‌گرفتن القا کند که «می‌خواهم بروم و چارچوب مذاکرات هسته‌ای را به آمریکایی‌ها یاد بدهم».
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل گفت: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که حل مسائل پیچیده کشور، همواره با تکیه بر جوانان بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انصارالله یمن با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در آستانه چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب، بر نقش کلیدی مردم در اقتدار کشور تأکید کرد و از همه هموطنان برای حضور گسترده در راهپیمایی امسال دعوت به عمل آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است