سیاسی 12:53 - 10 اردیبهشت 1404
به گفته پزشکیان اگر نتوانیم فرزندانمان را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. اجازه نمی‌دهیم دانش آموزان، آموزش‌های ناصحیح و غیرکافی داشته باشند.

رسیدگی به بهداشت و سلامت حق همگانی مردم ایران  است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در سی و ششمین جشنواره ملی امتنان از کارگران و گروه‌های کار نمونه، اظهار کرد: حادثه بندر شهید رجایی بسیار تلخ بود که برای ما واقعا موجب ناراحتی شد. در بندرعباس تصمیم گرفته شد که، چون آن منطقه بیمه البرز بود، بیمه خسارات را پرداخت کند. در دولت به وزیر تعاون اعلام کردیم همه کسانی که جان خود را از دست دادند باید شناسایی شوند و علاوه بر حق و حقوق آنها، مشکلات آنها احصا شود.

رئیس جمهور بیان کرد ما به خانواده آنها از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد، به همان شکلی که دولت به خانواده‌های فوت شدگان معدن طبس رسیدگی کرد، دولت اجازه نمی‌دهد خانواده‌های فوت شدگان با مشکل مواجه شوند. خود را موظف می‌دانیم به خانواده این افراد از هر نظر رسیدگی کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: بهداشت و سلامت حق همگانی است و خود را موظف به رسیدگی به سلامت همه مردم می‌دانیم. بالاخص به مسائل بهداشتی و سلامت کارگران رسیدگی خواهیم کرد. در دولت جلسه خواهیم داشت و قول می‌دهیم سلامت کارگران را تامین خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم مشکلی پیش بیاید.

وی ادامه داد: نهضت ساخت مدارس و نوع آموزش در مدارس را راه‌اندازی کرده‌ایم. فرزندان ما آیندگان کشور هستند و اگر نتوانیم آنها را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. اجازه نمی‌دهیم دانش آموزان، آموزش‌های ناصحیح و غیرکافی داشته باشند.

پزشکیان بیان کرد: تلاش می‌کنیم نه در مدارس خاص بلکه کیفیت و کمیت آموزش را مدارسی که کارگران فرزندان خود را آنجا می‌فرستند، اصلاح خواهیم کرد.

وی افزود: در رابطه با مسائل بانکی مطالبات شما را دنبال می‌کنیم تا مشکلات حل شود. تا جایی که در توان داریم، در دولت پیگیری می‌کنیم تا روند اعتماد به کارگران حل شود.

رئیس‌جمهور در پایان تاکید کرد: با کمک شما ایران را طوری می‌سازیم تا طمع بیگانگان در رابطه با کشورمان ناامید شود. آینده کشور را ما و شما خواهیم ساخت. ایران را باید طوری بسازیم که شایسته همه ایرانیان باشد. امیدوارم تلاش شما بتواند آینده کشور را تضمین کند.


12185115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بقائی در مورد تمام موضوعات سیاست خارجی از جمله بحث هسته‌ای، ایران به صورت مستقل تصمیم می‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: افزایش قیمت بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار برخورد نهاد‌های نظارتی را در پی خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است