پلیس از دوربین ۳۶۰ درجه برای تصویربرداری صحنه جرم بهره می‌برد

رئیس پلیس آگاهی فراجا از راه‌اندازی دوربین ۳۶۰ درجه برای تصویربرداری از صحنه جرم، تقویت مرکز رصد فضای مجازی و رسیدگی به پرونده‌های معوقه خبر داد.

پلیس از دوربین ۳۶۰ درجه برای تصویربرداری صحنه جرم بهره می‌برد

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی فراجا در آیین نکوداشت روز کارآگاه و تجلیل از کارآگاهان برتر کشور که با حضور سردار رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و جمعی از رؤسای پلیس‌های تخصصی برگزار شد، بر ضرورت ارتقای دانش تخصصی، توسعه فناوری‌های نوین و تقویت مهارت‌های حرفه‌ای کارآگاهان تأکید کرد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا در تشریح تاریخچه ارزیابی و رتبه‌بندی کارآگاهان اظهار کرد: از سال ۱۳۸۲، موضوع ارزیابی کارآگاهان در دبیرخانه کارآگاهی مطرح و پس از طی مراحل تصویب، اجرایی و به مجموعه‌های مربوط ابلاغ شد.

وی افزود: طی ۲۳ سال گذشته، حدود ۱۵ نوبت آزمون کارآگاهی و کمک‌کارآگاهی برگزار شده است که افسران پرونده‌بگیر و کارکنان واجد شرایط در پلیس‌های تخصصی از جمله پلیس پیشگیری، فتا، امنیت و مبارزه با مواد مخدر را دربر می‌گیرد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: داوطلبان برای کسب این رتبه باید حدنصاب ۷۵ از ۱۰۰ را به دست آورده و عملکرد آنان نیز در کاربرگ‌های مربوط تأیید شود که تاکنون بیش از ۲ هزار نفر از کارکنان موفق به کسب رتبه کارآگاهی و کمک‌کارآگاهی شده‌اند.

آموزش، هوش هیجانی و تحلیل داده در خدمت کشف جرم

وی با اشاره به اقدامات آغاز شده از سال گذشته در حوزه کارآگاهی گفت: ارتقای آموزش‌های تخصصی، تقویت هوش هیجانی کارآگاهان برای پیگیری مؤثرتر پرونده‌ها و استفاده از ظرفیت آزمایشگاه تحلیل داده، از اولویت‌های این حوزه بوده است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با تأکید بر نقش تحلیل داده در شناسایی مجرمان افزود: بهره‌گیری از این ظرفیت، زمینه استفاده مؤثرتر از داده‌ها و اطلاعات موجود برای کشف جرم را فراهم کرده است.

تصویربرداری ۳۶۰ درجه از صحنه جرم

سردار قنبری با اشاره به راه‌اندازی دوربین ۳۶۰ درجه صحنه جرم در پلیس آگاهی اظهار کرد: تصاویر این دوربین به‌صورت برخط در سامانه‌های پلیس قرار می‌گیرد و کارآگاهان و کارشناسان می‌توانند به‌صورت هم‌زمان به تصاویر زنده دسترسی داشته باشند.

وی افزود: این فناوری در پرونده‌های مهم و جنایی، امکان بررسی دقیق‌تر صحنه جرم و دستیابی به سرنخ‌ها را فراهم می‌کند و نیاز به حضور مجدد برخی کارشناسان و کارآگاهان در محل را کاهش می‌دهد.

رسیدگی به پرونده‌های معوقه با استفاده از تجربه کارآگاهان

رئیس پلیس آگاهی فراجا از فعالیت انجمن علمی کارآگاهی کشور و رشته کارآگاهی و کشف علمی جرایم به‌عنوان اقداماتی در مسیر توسعه دانش تخصصی این حوزه یاد کرد و گفت: تقویت فعالیت‌های علمی و پژوهشی می‌تواند در ارتقای توان کشف جرم، شناسایی و دستگیری مجرمان و افزایش انگیزه کارآگاهان مؤثر باشد.

سردار قنبری با اشاره به پیگیری پرونده‌های معوقه و رسوبی اظهار کرد: برای استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های تخصصی کارآگاهان در این پرونده‌ها برنامه‌ریزی شده و تعداد قابل‌توجهی از پرونده‌ها به نتیجه رسیده است.

وی، آموزش استادـشاگردی را از دیگر برنامه‌های پلیس آگاهی برشمرد و افزود: بر اساس این رویکرد، کارآگاهان دارای رتبه بالاتر، تجربیات و دانش خود را به نیرو‌های سطوح پایین‌تر منتقل می‌کنند تا آموزش و انتقال تجربه به‌صورت مستمر در مجموعه دنبال شود.

تقویت مرکز رصد فضای مجازی پلیس آگاهی

سردار قنبری از تقویت مرکز رصد فضای مجازی پلیس آگاهی خبر داد و با تأکید بر ضرورت شناسایی زمینه‌های شکل‌گیری جرم در فضای مجازی اظهار کرد: رصد این فضا می‌تواند در شناسایی بستر‌های وقوع جرم و اتخاذ اقدامات پیشگیرانه مؤثر باشد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا، گشت‌های هدفمند پلیس آگاهی را از دیگر اقدامات این مجموعه عنوان کرد و بر تداوم فعالیت‌های تخصصی برای افزایش اثربخشی مأموریت‌ها تأکید کرد.

تشکیل بانک ژنتیک مجرمان و شناسایی علمی هویت

وی با اشاره به اهمیت پژوهش‌های تخصصی در کشف جرم، از پیگیری موضوعاتی همچون تشخیص هویت از طریق داده‌های ژنتیکی و تشکیل بانک ژنتیک مجرمان سخن گفت و تأکید کرد: توسعه این ظرفیت‌ها می‌تواند توان پلیس را در شناسایی مجرمان و کشف علمی جرایم افزایش دهد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا، تیراندازی، دفاع شخصی و آمادگی جسمانی را از مؤلفه‌های مهم در ارزیابی و ارتقای رتبه کارآگاهان دانست و افزود: اقدامات برجسته، فعالیت‌های تخصصی و توانمندی‌های حرفه‌ای در ارتقای رتبه آنان مؤثر است.

روایت تجربه‌های کارآگاهان در فیلم و سریال

سردار قنبری با تأکید بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های حرفه‌ای کارآگاهان به جامعه، از برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از خاطرات و تجربیات آنان در تولید آثار نمایشی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تجربیات کارآگاهان در قالب فیلم و سریال روایت شود تا نقش و جایگاه این نیرو‌های تخصصی بیشتر برای مردم شناخته شود.

رئیس پلیس آگاهی فراجا بر اهمیت پیوست رسانه‌ای مأموریت‌های پلیس آگاهی و تقدیر سالانه از کارآگاهان تأکید کرد.

تجلیل از کارآگاهان برتر کشور

در ادامه این مراسم، چهار کارآگاه برتر به بیان تجربیات خدمتی خود پرداختند. سرهنگ کارآگاه فاطمه‌زهرا برومند از پلیس آگاهی خراسان رضوی، سرهنگ علیرضا اسدی از حوزه مبارزه با جرایم جنایی، سرهنگ رضا حاتمی از پلیس آگاهی تهران بزرگ و سرهنگ کارآگاه قادر تاجدینی از پلیس آگاهی خراسان جنوبی، از جمله کارآگاهان حاضر در این بخش بودند.

همچنین در این مراسم از خانواده شهید محمدجعفری قله باباخانی، از شهدای جنگ تحمیلی سوم و خانواده مرحوم سرهنگ کارآگاه امیر بخشیان تجلیل شد. در پایان نیز، با حضور سردار محمد قنبری و جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، از کارآگاهان برتر کشوری تقدیر و لوح یادبود به آنان اهدا شد.

منبع: پلیس آگاهی فراجا

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از راه‌اندازی دوربین ۳۶۰ درجه برای تصویربرداری از صحنه جرم، تقویت مرکز رصد فضای مجازی و رسیدگی به پرونده‌های معوقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اجرای ۱۴۶ پل در پایتخت طی پنج سال گذشته، از تکمیل و بهره‌برداری حدود ۱۵ پروژه عمرانی دیگر تا پایان سال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش ۲۸۰۰ تیم عملیاتی و ۱۷۵۰ دستگاه ماشین‌آلات تخصصی و تجهیزات مهندسی برای مدیریت بارش‌های اخیر در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از کتاب «خونابه میناب»، نخستین رمان داستانی درباره حادثه مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از برنامه این سازمان برای تخصصی‌سازی مراکز مشاوره در ۱۰ نوع مانند حوزه‌های سالمندی، خودکشی، اعتیاد و ازدواج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران با اشاره به اینکه حادثه مدرسه شجره طیبه میناب دامنه بزرگتری از مقاومت این شهر در تاریخ دارد،گفت: میناب به بخشی از هویت ایران زمین تبدیل شده است.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» همایش بین‌المللی «اکوساید، جنایت جنگی خاموش» امروز یکشنبه 19 مهرماه 1405 با حضور سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ، محمد اسلامی رئیس انرژی اتمی و جمعی از مسئولان کشور برگزار شد. عکس...
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: امروز مصرف انواع مواد مخدر در بین بانوان و دختران جوان در حال فزونی است لذا ادامه این روند و زنانه شدن اعتیاد در خراسان رضوی نگران کننده است.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان ایلام با تأکید بر نقش بزرگان و معتمدان در حل اختلافات اجتماعی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت و اعتماد عمومی این افراد می‌تواند به گسترش فرهنگ گذشت، تفاهم و صلح و سازش در جامعه کمک کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: هنر باید به یاری بیاید و به روایتگری کمک کند و ما باید بتوانیم این روایت‌های متعدد را در فستیوال‌های مختلف نمایش دهیم و بگوییم که دشمن با ایران چه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است