بین‌الملل 17:14 - 02 اسفند 1402
دولت انگلیس امروز تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه به بهانه مرگ الکسی ناوالنی منتقد سرشناس دولت مسکو وضع کرد.

انگلیس تحریم‌های جدیدی علیه روسیه به بهانه مرگ ناوالنی وضع کرد

طبق بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس ۶ نفر از مدیران ارشد زندانی که ناوالنی در آن حبس بود، به دلیل آنچه بد رفتاری با وی نامیده شده است، در فهرست این تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

بر این اساس وادیم کنستانتینوویچ کالینین، رئیس زندان به همراه سرگئی نیکولاویچ کورژوف، واسیلی الکساندرویچ ویدرین، ولادیمیر ایوانوویچ پیلیپچیک، الکساندر ولادیمیرویچ گولیاکوف و الکساندر والریویچ اوبرازتسف، معاونان وی، توسط انگلیس تحریم شده‌اند.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس، افراد تحریم شده از ورود به این کشور منع و دارایی‌های آن‌ها مسدود شده است.

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس در این باره گفت: واضح است که مقام‌های روسیه ناوالنی را یک تهدید می‌دانستند و بار‌ها سعی کردند او را ساکت کنند.

وی ادعا کرد: ماموران سرویس امنیت فدرال روسیه او را در سال ۲۰۲۰ با ماده نوویچوک مسموم و به دلیل فعالیت‌های سیاسی مسالمت آمیز زندانی کردند.

وزیر امور خارجه انگلیس با بیان این ادعا که «هیچ کس نباید در ماهیت ظالمانه نظام روسیه شک کند» افزود: ما امروز بلندپایه‌ترین مقام‌های زندان را که مسئول نگهداری ناوالنی بودند، تحریم می‌کنیم. کسانی که مسئول رفتار وحشیانه علیه او بودند تردید نکنند که ما آن‌ها را پاسخگو خواهیم کرد.

الکسی ناوالنی منتقد سرشناس دولت روسیه که در حال طی کردن دوران محکومیت خود در زندانی در منطقه یامالو-نِنِتس روسیه بود، جمعه هفته گذشته جان خود را از دست داد.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که او بعد از یک پیاده‌روی احساس ناخوشایندی کرد و بی‌درنگ هوشیاری خود را از دست داد. بر اساس این گزارش، کارکنان پزشکی زندان برای احیای وی وارد عمل شدند و یک تیم فوریت‌های پزشکی فراخوانده شد؛ آن‌ها سعی کردند ناوالنی را احیا کنند، اما موفق نشدند. در نهایت، پزشکان اورژانس، مرگ او را تأیید کردند. منابع قضایی اعلام کردند که دلایل مرگ ناوالنی در حال بررسی است.

دمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه نیز در این باره گفت: «سازمان زندان‌های فدرال روسیه همه بررسی‌ها را درباره مرگ ناوالنی انجام می‌دهد.» وی تاکید کرد که علت مرگ ناوالنی باید توسط پزشکان مشخص شود.

ناوالنی که به‌دلیل محکومیت‌های قبلی زندانی بود، ۱۳ مرداد در پایان یک محاکمه دیگر به ۱۹ سال زندان محکوم شده بود. وی که در دهه اخیر سرسخت‌ترین منتقد پوتین معرفی می‌شد، در دادگاه‌های قبلی به جرم «کلاهبرداری و سرپیچی از احکام قضایی» در مجموع به ۱۱ سال و ۶ ماه زندان محکوم و سازمان او به عنوان "سازمان افراطی" غیرقانونی اعلام شد.

ناوالنی و حامیانش معتقد بودند که این پرونده نیز همچون اتهامات قبلی انگیزه سیاسی داشت و هدف آن دور نگه داشتن او از عرصه سیاست برای مدتی طولانی‌تر است.

منبع: ایرنا


12032688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۵۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ با هدف محافظت از خود، در حال سرپوش گذاشتن بر پرونده اپستین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان با انتقاد از تشویق بی‌سابقه روبیو در کنفرانس مونیخ، هشدار داد که لحن دوستانه وزیر خارجه جدید آمریکا نباید اروپایی‌ها را گول بزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که انتظار می‌رفت ژنو کلید پایان جنگ اوکراین باشد، مذاکرات تنها پس از دو ساعت با بن‌بست رو‌به‌رو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردوغان با اعلام مخالفت خود با هرگونه مداخله نظامی علیه ایران، هشدار داد که وقوع یک جنگ جدید به نفع هیچ‌طرفی نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح دوباره ادعای آزمایش هسته‌ای مخفیانه چین در سال ۲۰۲۰ از سوی یک مقام ارشد آمریکایی، موج جدیدی از تنش‌های دیپلماتیک را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استارمر و ترامپ در تماسی شبانه، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای ایران و فشار بر اوکراین برای صلح را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز مذاکرات متشنج ژنو در حالی آغاز شد که شکاف میان کی‌یف و واشنگتن بر سر نحوه پایان جنگ به اوج رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلماسی شتاب‌زده آمریکا در دو جبهه ایران و اوکراین، تحلیلگران را نسبت به توانایی آن برای حل همزمان این دو مسئله دچار تردید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بی‌اعتبار خواندن کنفرانس امنیتی مونیخ، این نشست را تریبونی برای یاوه‌گویی‌های تکراری غرب توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ضمن انتقاد از رویکرد ترامپ در تحت فشار قرار دادن اوکراین برای امتیازدهی ارضی، هشدار داد که واگذاری دونباس از نظر مردم او یک شکست مطلق است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است