بین‌الملل 17:14 - 02 اسفند 1402
دولت انگلیس امروز تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه به بهانه مرگ الکسی ناوالنی منتقد سرشناس دولت مسکو وضع کرد.

انگلیس تحریم‌های جدیدی علیه روسیه به بهانه مرگ ناوالنی وضع کرد

طبق بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس ۶ نفر از مدیران ارشد زندانی که ناوالنی در آن حبس بود، به دلیل آنچه بد رفتاری با وی نامیده شده است، در فهرست این تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

بر این اساس وادیم کنستانتینوویچ کالینین، رئیس زندان به همراه سرگئی نیکولاویچ کورژوف، واسیلی الکساندرویچ ویدرین، ولادیمیر ایوانوویچ پیلیپچیک، الکساندر ولادیمیرویچ گولیاکوف و الکساندر والریویچ اوبرازتسف، معاونان وی، توسط انگلیس تحریم شده‌اند.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس، افراد تحریم شده از ورود به این کشور منع و دارایی‌های آن‌ها مسدود شده است.

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس در این باره گفت: واضح است که مقام‌های روسیه ناوالنی را یک تهدید می‌دانستند و بار‌ها سعی کردند او را ساکت کنند.

وی ادعا کرد: ماموران سرویس امنیت فدرال روسیه او را در سال ۲۰۲۰ با ماده نوویچوک مسموم و به دلیل فعالیت‌های سیاسی مسالمت آمیز زندانی کردند.

وزیر امور خارجه انگلیس با بیان این ادعا که «هیچ کس نباید در ماهیت ظالمانه نظام روسیه شک کند» افزود: ما امروز بلندپایه‌ترین مقام‌های زندان را که مسئول نگهداری ناوالنی بودند، تحریم می‌کنیم. کسانی که مسئول رفتار وحشیانه علیه او بودند تردید نکنند که ما آن‌ها را پاسخگو خواهیم کرد.

الکسی ناوالنی منتقد سرشناس دولت روسیه که در حال طی کردن دوران محکومیت خود در زندانی در منطقه یامالو-نِنِتس روسیه بود، جمعه هفته گذشته جان خود را از دست داد.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که او بعد از یک پیاده‌روی احساس ناخوشایندی کرد و بی‌درنگ هوشیاری خود را از دست داد. بر اساس این گزارش، کارکنان پزشکی زندان برای احیای وی وارد عمل شدند و یک تیم فوریت‌های پزشکی فراخوانده شد؛ آن‌ها سعی کردند ناوالنی را احیا کنند، اما موفق نشدند. در نهایت، پزشکان اورژانس، مرگ او را تأیید کردند. منابع قضایی اعلام کردند که دلایل مرگ ناوالنی در حال بررسی است.

دمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه نیز در این باره گفت: «سازمان زندان‌های فدرال روسیه همه بررسی‌ها را درباره مرگ ناوالنی انجام می‌دهد.» وی تاکید کرد که علت مرگ ناوالنی باید توسط پزشکان مشخص شود.

ناوالنی که به‌دلیل محکومیت‌های قبلی زندانی بود، ۱۳ مرداد در پایان یک محاکمه دیگر به ۱۹ سال زندان محکوم شده بود. وی که در دهه اخیر سرسخت‌ترین منتقد پوتین معرفی می‌شد، در دادگاه‌های قبلی به جرم «کلاهبرداری و سرپیچی از احکام قضایی» در مجموع به ۱۱ سال و ۶ ماه زندان محکوم و سازمان او به عنوان "سازمان افراطی" غیرقانونی اعلام شد.

ناوالنی و حامیانش معتقد بودند که این پرونده نیز همچون اتهامات قبلی انگیزه سیاسی داشت و هدف آن دور نگه داشتن او از عرصه سیاست برای مدتی طولانی‌تر است.

منبع: ایرنا


12032688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، خواستار آزادی فوری نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور قانونی این کشور و همسرش شد که در جریان عملیات نظامی آمریکا در ژانویه ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر پیشین عراق تأکید کرد با وجود هشدار واشنگتن درباره قطع حمایت‌ها در صورت بازگشت او به قدرت، از نامزدی خود انصراف نخواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ بار دیگر به دیوان عالی آمریکا تاخت و از تعرفه‌ها و مجوز‌های جدید خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی پیشنهاد تمدید توافقی را داد که به آمریکا اجازه می‌دهد برای اهداف نظامی به بنادر و فرودگاه‌های آن دسترسی داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسپانیا با انتقاد از سکوت غیرقابل درک بروکسل در قبال جنایات اشغالگران، از اتحادیه اروپا خواست با رژیم اسرائیل برخورد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تکمیل انتقال هزاران زندانی داعشی از سوریه به عراق، وزیر خارجه این کشور از توافق با ترکیه برای بازگرداندن اتباع تروریست خود خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اعلام کرد که جمع‌آوری تعرفه‌های اعمال شده تحت قانون اختیارات اقتصادی اضطراری بین‌المللی را در روز سه‌شنبه متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تفاهمات امنیتی اخیر میان دمشق و تل‌آویو یگان‌های زرهی ارتش رژیم اسرائیل بامداد امروز وارد عمق خاک سوریه در منطقه قنیطره شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاستمدار ایرلندی در صفحه ایکس تصویری از خود به نمایش گذاشت که در آن پرچم ایران را در بازی دو تیم ناپولی و آتلانتا در دست دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن توافق آتش‌بس، از طرح خود برای اشغال کامل نوار غزه و احداث شهرک‌های یهودی‌نشین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است