سیاسی 12:23 - 08 بهمن 1400

آمریکا به دنبال غارتگری است نه مذاکره/ همه تحریم‌ها باید لغو شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید احمد خاتمی امروز (جمعه ۸ بهمن ماه) در خطبه‌های نماز جمعه تهران که در مصلای امام‌خمینی (ره) برگزار شد، گفت: جهاد در عرصه سیاسی بسیار مهم است و نباید اجازه دهیم بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند. ما به برکت انقلاب اسلامی، سرنوشتمان را خودمان تعیین می‌کنیم.

آیت الله خاتمی ادامه داد: در آستانه ماه رجب هستیم. این فرصت‌های الهی را باید دریابیم. روزه در ماه‌های رجب و شعبان مستحب و در ماه رمضان واجب است.

وی افزود: افتخارآفرینی جوانان عزیزمان در ورزش و ششمین صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی را تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم موفقیت آنان تداوم داشته باشد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به افزایش مبتلایان به کرونا در جهان و کشورمان، تصریح کرد: بیماری کرونا، بیماری فراگیر است و لازم است دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم. واکسن زدن و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بسیار مهم است تا بتوانیم موج ششم کرونا را پشت سر بگذاریم.

آیت الله خاتمی اظهار داشت: ائتلاف عبری و عربی مدام یمن را مورد هدف قرار می‌دهند. دیده می‌شود که سازمان‌های بین‌المللی در برابر این همه مظلوم کشی و آدم کشی خفقان گرفتند. مجامع بین‌المللی به تنها چیزی که فکر نمی‌کنند، حقوق بشر است.

وی با اشاره به برپایی راهپیمایی ادامه داد: ما در راهپیمایی امروز به مردم یمن می‌گوییم که همراه آنان هستیم و این راهپیمایی دشمن شکن است.

امام جمعه موقت تهران گفت: چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در پیش داریم. جز با عنایت خداوند، این انقلاب پیروز نمی‌شد. دنیای استکبار و آمریکا از شاه حمایت می‌کردند اما مقاومت مردم زمینه‌ساز شد و باعث شد که شاه از کشور برود.

آیت الله خاتمی متذکر شد: تداوم انقلاب بسیار مهم است. ما باید غیرت دینی داشته باشیم و پای دین خود بایستیم. غیرت دینی در بزنگاه‌ها انقلاب را نجات داده و خواهد داد.

وی با اشاره به تلاش آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران، تاکید کرد: آمریکا در پی غارتگری است نه در پی مذاکره. آمریکا خواب و خیال غارتگری دارد؛ خوابی که هرگز تعبیر نخواهد شد.

آیت الله خاتمی اظهار داشت: همه تحریم‌ها باید به طور دائم لغو شود و ما تعلیق تحریم‌ها را قبول نداریم.

در حال تکمیل…


11430152
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه کشور‌های غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام پاسخگو باشند؛ گفت: پیگیر حقوق قربانیان سلاح‌های شیمیایی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بهروزآذر در خصوص امکان بازگشت به‌کار برخی هنرمندان زن در داخل و بازگشت هنرمندان زن خارج از کشور گفت: پیگیری برای فعالیت دوباره هنرمندان زن درحال انجام است و در مورد هنرمندان زن خارج از کشور هم منعی برای این موضوع وجود ندارد و می‌توانند به ک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: سهیمه تاکسی‌های اینترنتی در مصوبه دولت برای سه‌نرخی شدن بنزین، پیش‌بینی شده است، اما تصمیم‌گیری برای شیوه اجرایی آن در کارگروهی که مشخص شده، انجام و به مردم اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هیچ مسئولی نباید نسبت به سوختن ثروت کشور در فلر‌ها بی‌تفاوت باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون در جلسه هیئت دولت گزارشی درباره نحوه اجرای طرح کالابرگ و اقداماتی که در دولت چهاردهم در این زمینه انجام شده، ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مدیری که در مسیر مخالف تصمیمات دولت است نمی‌تواند به عنوان مدیر ارشد دولت باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز برای دیدار و گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی عازم پاریس شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز بسیج با حضور هزاران تن از بسیجیان سراسر کشور در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی تاکید کرد: این نیرو دریا را از صحنه تهدید به میدان عزت و اقتدار بدل ساخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است