سیاسی 12:23 - 08 بهمن 1400

آمریکا به دنبال غارتگری است نه مذاکره/ همه تحریم‌ها باید لغو شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید احمد خاتمی امروز (جمعه ۸ بهمن ماه) در خطبه‌های نماز جمعه تهران که در مصلای امام‌خمینی (ره) برگزار شد، گفت: جهاد در عرصه سیاسی بسیار مهم است و نباید اجازه دهیم بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند. ما به برکت انقلاب اسلامی، سرنوشتمان را خودمان تعیین می‌کنیم.

آیت الله خاتمی ادامه داد: در آستانه ماه رجب هستیم. این فرصت‌های الهی را باید دریابیم. روزه در ماه‌های رجب و شعبان مستحب و در ماه رمضان واجب است.

وی افزود: افتخارآفرینی جوانان عزیزمان در ورزش و ششمین صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی را تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم موفقیت آنان تداوم داشته باشد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به افزایش مبتلایان به کرونا در جهان و کشورمان، تصریح کرد: بیماری کرونا، بیماری فراگیر است و لازم است دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم. واکسن زدن و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بسیار مهم است تا بتوانیم موج ششم کرونا را پشت سر بگذاریم.

آیت الله خاتمی اظهار داشت: ائتلاف عبری و عربی مدام یمن را مورد هدف قرار می‌دهند. دیده می‌شود که سازمان‌های بین‌المللی در برابر این همه مظلوم کشی و آدم کشی خفقان گرفتند. مجامع بین‌المللی به تنها چیزی که فکر نمی‌کنند، حقوق بشر است.

وی با اشاره به برپایی راهپیمایی ادامه داد: ما در راهپیمایی امروز به مردم یمن می‌گوییم که همراه آنان هستیم و این راهپیمایی دشمن شکن است.

امام جمعه موقت تهران گفت: چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در پیش داریم. جز با عنایت خداوند، این انقلاب پیروز نمی‌شد. دنیای استکبار و آمریکا از شاه حمایت می‌کردند اما مقاومت مردم زمینه‌ساز شد و باعث شد که شاه از کشور برود.

آیت الله خاتمی متذکر شد: تداوم انقلاب بسیار مهم است. ما باید غیرت دینی داشته باشیم و پای دین خود بایستیم. غیرت دینی در بزنگاه‌ها انقلاب را نجات داده و خواهد داد.

وی با اشاره به تلاش آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران، تاکید کرد: آمریکا در پی غارتگری است نه در پی مذاکره. آمریکا خواب و خیال غارتگری دارد؛ خوابی که هرگز تعبیر نخواهد شد.

آیت الله خاتمی اظهار داشت: همه تحریم‌ها باید به طور دائم لغو شود و ما تعلیق تحریم‌ها را قبول نداریم.

در حال تکمیل…


11430152
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با هشدار نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین بر صلح و امنیت بین‌المللی، خواستار احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: در راستای صیانت از منافع و منابع ملت ایران نفتکش (Talara) توسط رزمندگان نیروی دریای سپاه توقیف شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ارزانی می‌گوید علامه سید محمدحسین طباطبایی معمار حکمت و وحدت بود و اندیشه‌های این مفسر بزرگ می‌تواند چراغ راه امت اسلامی در عصر حاضر باشد. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتی می‌گوید تعلل ۹ ماهه در اجرای طرح بهینه‌سازی انرژی به مخالفت‌های سازمان برنامه و بودجه در زمان تصویب قانون برنامه برمی‌گردد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت آقای پزشکیان برای جلب همراهی گفت‌و‌گو می‌کند، اما منافع مردم را وجه‌المصالحه نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور نسبت به تاخیر هیات وزیران در تصویب صورتحساب عملکرد بودجه سال ۱۴۰۳ تذکر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم: تجاوز و دفاع» روز یکشنبه ۲۵ آبان در تهران و با سخنرانی افتتاحیه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید اگر امروز در سیاست ما اخلاق جایی ندارد برای این است که نگاه ما به سیاست، فرهنگ‌پایه نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف تاکید کرد برای موضوع فلسطین، جنگ ۱۲ روزه و دفاع مقدس باید از فرصت کتاب استفاده کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید آیا به مردم به دلار حقوق می‌دهیم که قیمت گوشت، مرغ و بنزین را می‌خواهیم به دلار بگیریم لذا افزایش قیمت یک تجربه شکست‌خورده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است