سیاسی 12:58 - 27 دی 1403
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در حال حاضر نهصد هزار پرونده در بانک های سراسر کشور منتظر انعقاد قرارداد و شروع پرداخت تسهیلات بوده که بزودی فرایند مرحله ای پرداخت آن آغاز می شود.

نثاری: ۹۰۰ هزار پرونده در صف وام تسهیلات مسکن است

علیرضا نثاری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره پرداخت وام مسکن، گفت: پرداخت تسهیلات مسکن پس از کش و قوس‌های فراوان و برگزاری جلسات منظم و متعدد اعضای کمیسیون عمران با وزرا، رییس سازمان‌ها، بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌های کشور سرعت قابل ملاحظه‌ای خواهد گرفت.

رییس کمیته مسکن و معماری کمیسیون عمران، بر مشارکت و حمایت بانک‌ها در این امر مهم همانند گذشته تاکید کرد و گفت: لزوم ارائه راهکار منطقی و متناسب جهت برون‌رفت از شرایط کنونی و کمک به متقاضیان دریافت این تسهیلات و جلوگیری از سردرگمی باید در دستورکار بانک‌ها باشد.

وی افزود: بنده در جلسه‌ای که با حضور معاونین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دیوان محاسبات و وزارت راه و شهرسازی که اخیراً جهت بررسی معضلات پیش روی تسهیلات مسکن و علل توقف آن تشکیل شد، مواردی که نیاز به پیگیری و اصلاح داشته را طی نامه‌ای به رییس کمیسیون و وزیر راه و شهرسازی اعلام کردم.

نثاری ادامه داد: پس از این موضوع دیوان محاسبات نیز موظف به پیگیری موارد تصویب شده در جلسه فوق شد و پس از آن مطابق قانون جهش تولید مسکن میزان تعهد انجام نشده بانک‌ها مشخص و با هماهنگی‌های لازم مدیران عامل بانک‌های کشور جهت ارائه گزارش و تصمیمات لازم در جلسات بعدی حاضر شدند که بعد از برگزاری ده‌ها جلسه مقرر شد تعامل بانک‌ها همانند گذشته جهت پرداخت تسهیلات بخش مسکن آغاز شود.

وی با اشاره به اظهارات رئیس بانک مرکزی، گفت: فرزین رییس کل بانک مرکزی نیز ضمن اعلام این موضوع، خواستار آغاز پرداخت تسهیلات مسکن افرادی که در بانک‌ها تشکیل پرونده داده و جز تعهدات ایجاد شده بانک‌ها می‌باشد، شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه ساخت مسکن موجب ایجاد اشتغال و مقاوم نمودن ساختمان‌ها در مقابل رخدادهای طبیعی می‌شود، بیان کرد: در شهرها طرح‌های نهضت ملی و خودمالک و در روستاها نوسازی مسکن روستایی در دستورکار قرار دارد.در حال حاضر نهصد هزار پرونده در بانک‌های سراسر کشور منتظر انعقاد قرارداد و شروع پرداخت تسهیلات بوده که بزودی فرایند مرحله‌ای پرداخت آن آغاز می‌شود.

انتهای‌پیام/


12141677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کشورمان نوشت: مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده روز جمعه حدود ساعت ۱۰ صبح در مسقط برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهیدان، از ملت مؤمن، قدرشناس و شهیدپرور ایران دعوت می‌نماید تا با حضور پرشور در آئین معنوی میهمانی لاله‌ها شرکت نمایند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران به مقامات آمریکایی توصیه کرد به توصیه‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی توجه نکنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اطلاعات با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین نیروی مبارز و ضدتروریسم دنیا است، گفت: این کشور‌ها که علیه نظام ما چنین اقداماتی انجام می‌دهند، هزینه‌های آن را پرداخت خواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان ظهر امروز در تماس تلفنی با «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، به‌عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور، به‌منظور رایزنی با مقام‌های عالی‌رتبه جمهوری خلق چین، عازم پکن شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: ایران با ارتقا موشک‌های بالستیک در همه ابعاد فنی قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران (جمعه ۱۷ بهمن) به امامت آیت‌الله سید احمد خاتمی و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های قاره آمریکا، آخرین تحولات سیاست خارجی کشور و همچنین موضوعات مرتبط با روابط با کشور‌های قاره آمریکا مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگر تاریخ معاصر می‌گوید بخشی از جوانان ما جذب تبلیغات و رسانه‌های آن‌سوی مرز‌ها می‌شوند که سهم اصلی این وضعیت به ضعف عملکرد در داخل بازمی‌گردد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است