سیاسی 14:24 - 01 اردیبهشت 1403
وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی به صورت تلفنی گفتگو کردند.

سفر آقای رئیسی به آفریقای جنوبی در برنامه‌های سیاسی سال ۲۰۲۴ قرار دارد

در تماس تلفنی خانم نالدی پاندرو وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان (در نیویورک)، آخرین تحولات روابط دوجانبه و اوضاع منطقه غرب آسیا بویژه پس از پاسخ مشروع جمهوری اسلامی ایران به حمله نظامی اخیر رژیم صهیونیستی به سفارت کشورمان در دمشق، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

 

در این تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد متعاقب این که شورای امنیت سازمان ملل متحد پاسخ مناسبی مبنی بر محکومیت حمله رژیم اسراییل به سفارت کشورمان نداد و برخی کشور‌های عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، انگلستان و فرانسه) باعث عدم محکومیت این جنایت اسراییل در شورای امنیت سازمان ملل شدند، ایران درصدد بر آمد بر اساس قاعده دفاع مشروع و حق ذاتی دفاع از خود، دو پایگاه نظامی و اطلاعاتی رژیم اسرائیل را که در این حمله نقش داشتند، هدف قرار دهد. 

 امیرعبداللهیان افزود: پس از این عملیات نیز به جامعه بین‌المللی و از جمله آمریکا اعلام نمود که ایران در پی گسترش جنگ نیست، اما اگر رژیم اسراییل مجددا اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، شدیدا و قویا پاسخ خواهد داد.

در این مکالمه تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان همچنین از ابتکار تاریخی دولت آفریقای جنوبی در اقامه دعوی علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نسل‌کُشی در دیوان بین‌المللی دادگستری تمجید نمود. 

متقابلا خانم پاندرو ضمن تشکر از اظهارات وزیر امور خارجه کشورمان، بر ضرورت آتش بس فوری در غزه تاکید نمود. 

وی افزود سفر جناب آقای رئیسی به آفریقای جنوبی در برنامه‌های سیاسی سال ۲۰۲۴ آفریقای جنوبی قرار دارد.

 


12049018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: اگر از دشمن خطایی دیگر سر بزند، با پاسخ سخت‌تر از گذشته مواجه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: تشکیل سازمان بهینه‌سازی طبق ماده ۴۶ برنامه هفتم، قدمی عملی برای مدیریت مصرف، رفع ناترازی و سامان‌دادن یارانه‌هاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: در روزگاری که کشور با مسائل و چالش‌های گوناگون مواجه است، این کتاب است که می‌تواند راه‌حل مشکلات را در درون خود عرضه کند و گره از مسائل بگشاید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان نوشت: رئیس‌جمهور، در تماس تلفنی، شخصاً آخرین وضعیت پروژه‌های کلان استان را بررسی کرد و جزئیات پیشرفت هر پروژه را جویا شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: رویکرد سازمان انرژی اتمی ایران از سال ۱۴۰۰ بر سیاست «در‌های باز، نوآوری‌های باز» متمرکز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵، از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی کشور ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پیامی به اختتامیه پنجمین المپیاد بین‌المللی ترکیبیات ایران و دوازدهمین دوره المپیاد هندسه نوشت: المپیاد بین‌المللی ترکیبیات به مثابه پلی بین فرهنگی و عرصه‌ای برای دیپلماسی علمی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سران قوای مقننه و قضائیه به میزبانی رئیس قوه مجریه، در نشستی ۲ ساعته پذیرای مطالبات، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های مدیران بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال بودند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: برای داشتن زندگی آسان و اثرگذار باید تشریفات و تجملات را کنار گذاشت و با سختی‌ها کنار آمد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با هشدار نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین بر صلح و امنیت بین‌المللی، خواستار احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است