بین‌الملل 20:05 - 19 آذر 1403
نخست وزیر انگلیس در جریان سفر به عربستان بر افزایش تعامل لندن در خاورمیانه تاکید کرد.

انگلیس برای تقویت تعامل در خاورمیانه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه در جریان سفر به عربستان سعودی اعلام کرد که لندن تعامل خود را در خاورمیانه افزایش خواهد داد. 

او گفت: انگلیس شراکت استراتژیک خود با عربستان سعودی را تقویت خواهد کرد، کمک‌های بشردوستانه ۱۱ میلیون پوندی به سوریه ارائه خواهد کرد و از نیرو‌های مسلح لبنان (LAF) با یک «بسته کمکی بزرگ» برای تضمین آتش بس بین اسرائیل و حزب الله لبنان حمایت خواهد کرد.

دفتر استارمر در بیانیه‌ای اعلام کرد: نخست وزیر انگلیس امروز در دیدار با سران خاورمیانه گفت که انگلیس نقش حضوری و پایدارتری را در منطقه ایفا خواهد کرد و با شرکای خود برای افزایش همکاری دفاعی برای تقویت بازدارندگی تهدیدات در سراسر زمین، دریا، فضا، هوا و سایبری همکاری خواهد کرد.

نخست وزیر انگلیس پیش از این در واکنش به سقوط دولت بشار اسد در سوریه بر لزوم دست‌یابی به راه‌حل سیاسی در راستای برقراری صلح و ثبات در این کشور تاکید کرد.

منبع: رویترز


12125645
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهرک‌نشینان اسرائیلی شبانه به یک خانه فلسطینی در جنوب کرانه باختری اشغالی اسرائیل حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری آمریکا آرشیو جدیدی از حدود ۳۰ هزار سند مرتبط با پرونده جفری اپستین را منتشر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز سه‌شنبه از آمریکا خواست تا ذخایر هسته‌ای خود را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند روز سه‌شنبه بسته بازسازی ۴۵۰ میلیون دلاری برای سریلانکا اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های فعال فلسطینی اعلام کردند که پلیس لندن فعال سوئدی را در تظاهراتی در حمایت از فلسطین دستگیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن درپی عملی کردن تهدیدات ترامپ و مقابله با نفوذ روسیه، عملیات جاسوسی گسترده‌ای را از پایگاه‌های غنا علیه نیجریه آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در پاسخ به تهدیدات ترامپ گفت: روی مشکلات کشور خودت تمرکز کن.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور میدانی استیفانی باگلی در بغداد و اربیل، از ماموریت جدید واشنگتن برای نفوذ در زیرساخت‌های گازی و کنترل گروه‌های مقاومت عراق پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روایت‌های مختلف و متناقض شکدم در ماه‌های اخیر به خوبی نشان می‌دهد که او همواره به دنبال فروش متاعی است که خریدار داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک هیئت عالی‌رتبه سوری شامل وزرای خارجه، دفاع و مقامات امنیتی با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و نهایی کردن قرارداد‌های بزرگ واردات گندم وارد مسکو شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است