بین‌الملل 20:05 - 19 آذر 1403
نخست وزیر انگلیس در جریان سفر به عربستان بر افزایش تعامل لندن در خاورمیانه تاکید کرد.

انگلیس برای تقویت تعامل در خاورمیانه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه در جریان سفر به عربستان سعودی اعلام کرد که لندن تعامل خود را در خاورمیانه افزایش خواهد داد. 

او گفت: انگلیس شراکت استراتژیک خود با عربستان سعودی را تقویت خواهد کرد، کمک‌های بشردوستانه ۱۱ میلیون پوندی به سوریه ارائه خواهد کرد و از نیرو‌های مسلح لبنان (LAF) با یک «بسته کمکی بزرگ» برای تضمین آتش بس بین اسرائیل و حزب الله لبنان حمایت خواهد کرد.

دفتر استارمر در بیانیه‌ای اعلام کرد: نخست وزیر انگلیس امروز در دیدار با سران خاورمیانه گفت که انگلیس نقش حضوری و پایدارتری را در منطقه ایفا خواهد کرد و با شرکای خود برای افزایش همکاری دفاعی برای تقویت بازدارندگی تهدیدات در سراسر زمین، دریا، فضا، هوا و سایبری همکاری خواهد کرد.

نخست وزیر انگلیس پیش از این در واکنش به سقوط دولت بشار اسد در سوریه بر لزوم دست‌یابی به راه‌حل سیاسی در راستای برقراری صلح و ثبات در این کشور تاکید کرد.

منبع: رویترز


12125645
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است