اقتصادی 15:04 - 29 مهر 1400

تقویت کریدور ترانزیتی با اروپا و قفقاز در دستور کار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهرام آدم‌نژاد با اشاره به برگزاری پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا- آسیا- قفقاز، موسوم به تراسیکا به شکل مجازی و به میزبانی جمهوری بلغارستان با حضور جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای عضو در روز جاری پنجشنبه ۲۹ مهر ماه گفت: نشست امروز متعاقب سلسله نشست‌های کارشناسی طی یک سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: این نشست با رویکرد روان‌سازی و افزایش ترانزیت و ظرفیت‌سازی توسعه ترانزیت در کشورهای عضو، ارتقای کریدور تراسیکا به یک کریدور دیجیتال، همچنین استانداردسازی فرآیندهای مرزی و تسهیل عبور از مرزها، برگزار شد و اسناد و مدارک لازم به عنوان ملاک‌عمل همکاری کشورها به ویژه در بازه زمانی ۴ سال آینده مبادله شد.

آدم‌نژاد درباره دستاوردهای این نشست اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا-آسیا-قفقاز (تراسیکا) به عنوان عضو هیئت حسابرسی دبیرخانه برای ۳ سال آینده از سوی اعضا، انتخاب شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران در این رویداد، همچون رویدادهای مشابه منطقه‌ای و بین‌المللی بر اساس رویکرد هوشمندانه توسعه دیپلماسی حمل‌ونقل و به ویژه گسترش همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه حضور پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه هرگونه همگرایی منطقه‌ای که در بکارگیری بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیایی و زیرساختی جمهوری اسلامی ایران و روان‌سازی ترانزیت از این قلمروی پهناور و مستعد مؤثر باشد کماکان با جدید پیگیری می‌شود.

گفتنی است، تراسیکا کریدور حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیتی است که کشورهای اروپا، قفقاز و آسیا را به هم متصل می‌کند و ۱۳ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران به عنوان اعضای اصلی آن هستند. جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۹ به عضویت این کمیسیون بین دولتی درآمده است و به عنوان شاخه جنوبی آن قلمداد می‌شود.


11282549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از رشد مبادلات تجاری ایران و جمهوری آذربایجان به ۶۵۰ میلیون دلار و برنامه‌ریزی برای افزایش ترانزیت در بال غربی کریدور شمال–جنوب تا سقف ۱۵ میلیون تن تا سال ۲۰۳۰ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد افزایش بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی از ابتدای سال جاری تا ۳ اسفند ماه، ۲۰۱.۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۶۰۰ هزار نفر از متقاضیان و ۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به ۵۰۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد افزایش بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از تمرکز ویژه بر برنامه‌ریزی و ایجاد شهر‌های جدید ساحلی و مرزی همسو با جهت‌گیری‌های نوین آمایشی کشور خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان امور مالیاتی کشور، اعلام کرد که با اجرای موفق سامانه مودیان، سازمان امور مالیاتی برای اولین بار توانست در فاصله‌ای کمتر از شش ماه، ۸۰ هزار اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مربوط به سال ۱۴۰۳ را قطعی کند که این امر یک رکورد محسوب ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت: از زمان اجرای قانون هوشمند سازی مالیاتی تا به امروز ۱.۵ میلیارد صورت حساب الکترونیکی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم نامه ای سه‌جانبه برای ساماندهی و تقویت نظارت بر نهاده‌های کشاورزی امضا شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت‌مدیره انجمن سی‌ان‌جی کشور از کاهش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور از حدود ۲۰ تا ۲۲.۵ درصد در سال‌های گذشته به نزدیک ۱۰ تا ۱۱.۵ درصد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید فعالیت یک سامانه بارشی در روز سه‌شنبه (۵ اسفند) در جنوب اردبیل، کردستان، زنجان، شمال کرمانشاه و ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، گیلان، مازندران و قزوین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است