اقتصادی 15:04 - 29 مهر 1400

تقویت کریدور ترانزیتی با اروپا و قفقاز در دستور کار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهرام آدم‌نژاد با اشاره به برگزاری پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا- آسیا- قفقاز، موسوم به تراسیکا به شکل مجازی و به میزبانی جمهوری بلغارستان با حضور جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای عضو در روز جاری پنجشنبه ۲۹ مهر ماه گفت: نشست امروز متعاقب سلسله نشست‌های کارشناسی طی یک سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: این نشست با رویکرد روان‌سازی و افزایش ترانزیت و ظرفیت‌سازی توسعه ترانزیت در کشورهای عضو، ارتقای کریدور تراسیکا به یک کریدور دیجیتال، همچنین استانداردسازی فرآیندهای مرزی و تسهیل عبور از مرزها، برگزار شد و اسناد و مدارک لازم به عنوان ملاک‌عمل همکاری کشورها به ویژه در بازه زمانی ۴ سال آینده مبادله شد.

آدم‌نژاد درباره دستاوردهای این نشست اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا-آسیا-قفقاز (تراسیکا) به عنوان عضو هیئت حسابرسی دبیرخانه برای ۳ سال آینده از سوی اعضا، انتخاب شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران در این رویداد، همچون رویدادهای مشابه منطقه‌ای و بین‌المللی بر اساس رویکرد هوشمندانه توسعه دیپلماسی حمل‌ونقل و به ویژه گسترش همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه حضور پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه هرگونه همگرایی منطقه‌ای که در بکارگیری بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیایی و زیرساختی جمهوری اسلامی ایران و روان‌سازی ترانزیت از این قلمروی پهناور و مستعد مؤثر باشد کماکان با جدید پیگیری می‌شود.

گفتنی است، تراسیکا کریدور حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیتی است که کشورهای اروپا، قفقاز و آسیا را به هم متصل می‌کند و ۱۳ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران به عنوان اعضای اصلی آن هستند. جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۹ به عضویت این کمیسیون بین دولتی درآمده است و به عنوان شاخه جنوبی آن قلمداد می‌شود.


11282549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در کلان‌شهرها تا اواسط هفته شاهد غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: بسیاری از دارایی‌های ارزشمند بانک آینده مشتری دارند و هرکدام از این دارایی‌ها روش فروش و ارزش‌گذاری خاص خود را می‌طلبند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه‌ام این است که ظرف یک الی دو ماه آینده تکلیف سهام عدالت و جاماندگان را مشخص کنم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: طرح جوانی جمعیت الگوی تولد فرزند سوم و بالاتر را از ۱۸ درصد به حدود ۲۷ درصد افزایش دهند، که نشان‌دهنده ۵۰ درصد رشد در این زمینه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: طرح جوانی جمعیت الگوی تولد فرزند سوم و بالاتر را از ۱۸ درصد به حدود ۲۷ درصد افزایش دهند، که نشان‌دهنده ۵۰ درصد رشد در این زمینه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: علی رغم وعده مسئولان مبنی بر آنکه نهاده در بنادر شمال و جنوب موجود است، اما کماکان با کمبود نهاده در واحد‌ها رو‌به‌رو هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اگر برنج پاکستانی در شبکه توزیع اصناف قرار بگیرد، نوسانات بازار فروکش می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای نخستین بار پرواز‌های منظم تجاری به شارجه امارات از پنج شهر تهران، قشم، لار، بندرعباس و اهواز از ۱۷ آذر ماه از طریق شرکت هواپیمایی داخلی انجام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است