اقتصادی 15:04 - 29 مهر 1400

تقویت کریدور ترانزیتی با اروپا و قفقاز در دستور کار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهرام آدم‌نژاد با اشاره به برگزاری پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا- آسیا- قفقاز، موسوم به تراسیکا به شکل مجازی و به میزبانی جمهوری بلغارستان با حضور جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای عضو در روز جاری پنجشنبه ۲۹ مهر ماه گفت: نشست امروز متعاقب سلسله نشست‌های کارشناسی طی یک سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: این نشست با رویکرد روان‌سازی و افزایش ترانزیت و ظرفیت‌سازی توسعه ترانزیت در کشورهای عضو، ارتقای کریدور تراسیکا به یک کریدور دیجیتال، همچنین استانداردسازی فرآیندهای مرزی و تسهیل عبور از مرزها، برگزار شد و اسناد و مدارک لازم به عنوان ملاک‌عمل همکاری کشورها به ویژه در بازه زمانی ۴ سال آینده مبادله شد.

آدم‌نژاد درباره دستاوردهای این نشست اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا-آسیا-قفقاز (تراسیکا) به عنوان عضو هیئت حسابرسی دبیرخانه برای ۳ سال آینده از سوی اعضا، انتخاب شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران در این رویداد، همچون رویدادهای مشابه منطقه‌ای و بین‌المللی بر اساس رویکرد هوشمندانه توسعه دیپلماسی حمل‌ونقل و به ویژه گسترش همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه حضور پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه هرگونه همگرایی منطقه‌ای که در بکارگیری بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیایی و زیرساختی جمهوری اسلامی ایران و روان‌سازی ترانزیت از این قلمروی پهناور و مستعد مؤثر باشد کماکان با جدید پیگیری می‌شود.

گفتنی است، تراسیکا کریدور حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیتی است که کشورهای اروپا، قفقاز و آسیا را به هم متصل می‌کند و ۱۳ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران به عنوان اعضای اصلی آن هستند. جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۹ به عضویت این کمیسیون بین دولتی درآمده است و به عنوان شاخه جنوبی آن قلمداد می‌شود.


11282549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: میزان مصرف گاز در بخش‌های خانگی، تجاری و صنایع جزء به ۵۴۹ میلیون مترمکعب در ۲۴ ساعت گذشته رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آخرین آمار بارش کشور نشان می‌دهد میزان تجمعی بارش ایران از ابتدای سال آبی تا ۱۱ بهمن‌ماه به ۱۰۸٫۷ میلی‌متر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحات دستورالعمل معاملات ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران به شبکه بانکی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرواز ۷۱۹ تهران _ استانبول ایران ایر به دلیل تغییر نوع هواپیما با افزایش وزن مواجه شده که همین امر باعث شده شرکت هواپیمایی درخواست کند ۱۵ مسافر پیاده شود در غیر این صورت پرواز کنسل خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بیش از سه سال از توقف نماد‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت می‌گذرد؛ توقفی که باعث بلوکه شدن سرمایه سهامدار شده و تعیین تکلیف این نماد‌ها مطالبه سهامداران عدالت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، لرستان، زنجان، قزوین، گیلان گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه آزادسازی صادرات تخم مرغ پس از کاهش قیمت‌ها انجام شد، تصریح کرد: واردات محصولات کشاورزی تا پایان سال بلامانع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برنامه‌های بسیار مفصلی، از جمله ۱۴ مگاپروژه ۲، در دست اجراست که در آنها پیش‌بینی شده است ظرفیت نیروگاهی کشور در بخش تجدیدپذیر‌ها و حرارتی افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از فروردین ۱۴۰۵ مبلغ ۲ میلیون تومان در قالب کارت امید مادران به مادران پرداخت می‌شود که منابع مالی آن برای سال بعد به‌طور کامل پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از امشب تا جمعه در بیشتر مناطق به‌ویژه استان‌های واقع در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد و از هفته آینده روز‌های شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است