اقتصادی 15:04 - 29 مهر 1400

تقویت کریدور ترانزیتی با اروپا و قفقاز در دستور کار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهرام آدم‌نژاد با اشاره به برگزاری پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا- آسیا- قفقاز، موسوم به تراسیکا به شکل مجازی و به میزبانی جمهوری بلغارستان با حضور جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای عضو در روز جاری پنجشنبه ۲۹ مهر ماه گفت: نشست امروز متعاقب سلسله نشست‌های کارشناسی طی یک سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: این نشست با رویکرد روان‌سازی و افزایش ترانزیت و ظرفیت‌سازی توسعه ترانزیت در کشورهای عضو، ارتقای کریدور تراسیکا به یک کریدور دیجیتال، همچنین استانداردسازی فرآیندهای مرزی و تسهیل عبور از مرزها، برگزار شد و اسناد و مدارک لازم به عنوان ملاک‌عمل همکاری کشورها به ویژه در بازه زمانی ۴ سال آینده مبادله شد.

آدم‌نژاد درباره دستاوردهای این نشست اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا-آسیا-قفقاز (تراسیکا) به عنوان عضو هیئت حسابرسی دبیرخانه برای ۳ سال آینده از سوی اعضا، انتخاب شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران در این رویداد، همچون رویدادهای مشابه منطقه‌ای و بین‌المللی بر اساس رویکرد هوشمندانه توسعه دیپلماسی حمل‌ونقل و به ویژه گسترش همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه حضور پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه هرگونه همگرایی منطقه‌ای که در بکارگیری بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیایی و زیرساختی جمهوری اسلامی ایران و روان‌سازی ترانزیت از این قلمروی پهناور و مستعد مؤثر باشد کماکان با جدید پیگیری می‌شود.

گفتنی است، تراسیکا کریدور حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیتی است که کشورهای اروپا، قفقاز و آسیا را به هم متصل می‌کند و ۱۳ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران به عنوان اعضای اصلی آن هستند. جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۹ به عضویت این کمیسیون بین دولتی درآمده است و به عنوان شاخه جنوبی آن قلمداد می‌شود.


11282549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است