اقتصادی 15:04 - 29 مهر 1400

تقویت کریدور ترانزیتی با اروپا و قفقاز در دستور کار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهرام آدم‌نژاد با اشاره به برگزاری پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا- آسیا- قفقاز، موسوم به تراسیکا به شکل مجازی و به میزبانی جمهوری بلغارستان با حضور جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای عضو در روز جاری پنجشنبه ۲۹ مهر ماه گفت: نشست امروز متعاقب سلسله نشست‌های کارشناسی طی یک سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: این نشست با رویکرد روان‌سازی و افزایش ترانزیت و ظرفیت‌سازی توسعه ترانزیت در کشورهای عضو، ارتقای کریدور تراسیکا به یک کریدور دیجیتال، همچنین استانداردسازی فرآیندهای مرزی و تسهیل عبور از مرزها، برگزار شد و اسناد و مدارک لازم به عنوان ملاک‌عمل همکاری کشورها به ویژه در بازه زمانی ۴ سال آینده مبادله شد.

آدم‌نژاد درباره دستاوردهای این نشست اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین اجلاس سران کریدور ترانزیتی اروپا-آسیا-قفقاز (تراسیکا) به عنوان عضو هیئت حسابرسی دبیرخانه برای ۳ سال آینده از سوی اعضا، انتخاب شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران در این رویداد، همچون رویدادهای مشابه منطقه‌ای و بین‌المللی بر اساس رویکرد هوشمندانه توسعه دیپلماسی حمل‌ونقل و به ویژه گسترش همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه حضور پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه هرگونه همگرایی منطقه‌ای که در بکارگیری بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیایی و زیرساختی جمهوری اسلامی ایران و روان‌سازی ترانزیت از این قلمروی پهناور و مستعد مؤثر باشد کماکان با جدید پیگیری می‌شود.

گفتنی است، تراسیکا کریدور حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیتی است که کشورهای اروپا، قفقاز و آسیا را به هم متصل می‌کند و ۱۳ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران به عنوان اعضای اصلی آن هستند. جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۹ به عضویت این کمیسیون بین دولتی درآمده است و به عنوان شاخه جنوبی آن قلمداد می‌شود.


11282549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اعلام اینکه تعیین سازوکار و زمان حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره در کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مسئول تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: این تصمیم‌گیری بر اساس اجماع و متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد از راه‌اندازی کارپوشه اقتصادی ایرانیان با دستور رییس‌جمهور در آینده نزدیک خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره میز صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس گفت: معیار‌های ارزیابی امسال همانند دوره پیشین در سه حوزه شفافیت اطلاعاتی، حاکمیت شرکتی و نقش آفرینی در توسعه بازار سرمایه بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: بحث و بررسی پیرامون موافقت‌نامه تجارت اعضای اکو و کاهش تعرفه کالا‌های تجاری میان اعضاء برای افزایش حجم تجارت داخلی اکو از محور‌های نشست اکو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: برای یک خودروی نو که برای بار اول شماره‌گذاری می‌شود، باید مشخص شود که سهیمه سوخت آن به چه صورت انجام خواهد شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: کارت سوخت جایگاه‌ها در حال حاضر هیچ تغییری نکرده وهمان تعداد کارت سوخت متناسب با نازل‌های جایگاه موجود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: بخش‌های صنعت و معدن در سال حدود یک میلیارد لیتر سوخت کمبود دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است