بین‌الملل 14:08 - 23 بهمن 1402
رسانه‌های اسرائیلی درباره افزایش میزان جرم و جنایت بویژه تعرض جنسی به زنان و کودکان در هتل‌های محل اسکان «شهرک‌نشینان آواره» صهیونیست هشدار می‌دهند.

تیک تاک بمب ساعتی در هتل‌های محل اسکان شهرک‌نشینان صهیونیست

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛  پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که « ۱۱۶ پرونده در رابطه با شکایت و اتهام تجاوز جنسی به زنان و کودکان در هتل‌های محل اسکان اسرائیلی‌های آواره» به دلیل جنگ غزه که امروز ۱۲۹ روز از آغاز آن می‌گذرد، باز کرده است. 

 

 

روزنامه رأی الیوم، امروز دوشنبه (۱۲ فوریه)، با انتشار گزارشی از افشاگری رسانه‌ها و مقامات صهیونیست در این خصوص و پیگیری چندین پرونده تجاوز جنسی و فیزیکی به زنان و کودکان از جمله تعرض به آنهادر آسانسور‌های این هتل‌ها، ضرب و شتم در ملاء عام و رفتارهای زننده و منافی عفت در کمیته ارتقای جایگاه زنان در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) خبر داد و نوشت که مدیر رفاه اجتماعی هتل‌های محل اقامت شهرک‌نشینان اسرائیلی در قدس میری فرانک در نشست با این کمیته با تایید این موضوع از تعرض یک مرد ۲۳ ساله به دختری ۱۳ ساله در سایه هرج و مرج پس از تخلیه شهرک‌های اسرائیلی گزارش داد. عضو انجمن مراکز مددکاری مایا اوبرباوم نیز به این کمیته گزارش داد که یکی از قربانیان در تماس با او با گریه گفته که توسط مردی که در هتل اقامت داشت مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است. آن‌ها با هم صحبت کرده بودند و بعد از آن این مرد به اتاق او رفته و به او تجاوز کرده بود.

 

 

از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون، حدود ۲۵۰ هزار شهرک‌نشین اسرائیلی ساکن اطراف نوار غزه و مناطق مرزی با لبنان، ناگزیر شده‌اند به هتل‌هایی که برای اسکان آنها اختصاص یافته، پناه ببرند. بیش از ۲۰۰ هزار شهرک‌نشین در همان آغاز عملیات طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر گذشته به این هتل‌ها ارجاع داده شدند و طی هفته‌های آتی، بیش از ۵۶ هزار نفر دیگر به این افراد پیوستند و در ۳۸۰ هتل و مسافرخانه در سراسر اراضی فلسطین اشغالی اقامت گزیدند. 

 

 

رسانه‌های اسرائیلی با اشاره به این موارد، هتل‌های محل اقامت این شهرک‌نشینان آواره را به «بمب‌های ساعتی» تشبیه می‌کنند که هر لحظه ممکن است به دلیل جنایاتی از این دست منفجر شوند.

 

 

روزنامه تایمز اسرائیل در این‌باره نوشته بود که آوارگان اسرائیلی از مناطق شمالی و جنوبی در داخل هتل‌های اختصاص یافته در تل‌آویو و سایر مناطق مورد تعرض فیزیکی و جنسی قرار می‌گیرند و علاوه بر آن در مراکز آموزشی اختصاص یافته برای کودکان اسرائیلی نیز این امر تکرار می‌شود و حتی یک پرونده شکایت درباره تعرض یک نیروی امنیتی به یک دختربچه در این مراکز ثبت شده است.

پایان پیام/م


12030272
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های دولتی لبنان گزارش دادند که اسرائیل روز پنجشنبه چندین حمله به جنوب و شرق لبنان انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات بهداشتی می‌گویند مرگ و میر ناشی از سرما در بحبوحه وخامت اوضاع انسانی به ۱۳ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اتحادیه اروپا نشستی مهم با موضوع وام غرامت اوکراین در دستور کار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات ترامپ از ارتش کلمبیا درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره آمریکا تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه در زمان بشار اسد را به طور دائم لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار روستوف می‌گوید پهپاد‌های اوکراینی به یک نفتکش در بندر روستوف روسیه حمله کردند و باعث مرگ تعدادی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل اعلام کرده است که ایران پس از جنگ ۱۲ روزه از اهداف خود از جمله نابودی این رژیم دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش تسلیحات به ارزش ۱۱.۱ میلیارد دلار به تایوان را تأیید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله آمریکا به یک کشتی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر در اقیانوس آرام دست داشته است، ۴ کشته بر جا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشورش می‌خواهد حقوق نفتی که گفته می‌شود ونزوئلا تصاحب کرده است را پس بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است