بین‌الملل 10:21 - 26 اسفند 1403
باسم نعیم، از رهبران ارشد حماس با تاکید بر اینکه مقاومت خودش را برای هر احتمالی آماده کرده، گفت سلاح مقاومت قبل از پایان اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین، قابل مذاکره نیست و همه طرف هایی که به فکر حذف حماس از غزه هستند، در توهم به سر می برند.

حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ آماده هر احتمالی هستیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در میان ادامه مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم در مسیر مذاکرات آتش بس و فریبکاری در این روند، «باسم نعیم» از رهبران جنبش حماس شب گذشته در سخنانی اعلام کرد: ما هرگز پیش از رسیدن به مسیر جدی که منجر به پایان اشغالگری و برپایی کشور فلسطین شود، درباره سلاح مقاومت مذاکره نمی‌کنیم.

باسم نعیم در گفتگو با الجزیره اظهار داشت: همچنین خروج رهبران مقاومت از غزه خط قرمزی است که هرگز درباره آن مذاکره نخواهیم کرد و این موضوع قابل مذاکره نیست. تصمیم جنبش حماس کاملاً روشن است؛ اینکه مذاکره مستقیم با صهیونیست‌ها را رد می‌کند.

این رهبر حماس افزود: تماس مستقیم با دولت آمریکا مثبت بود و به حماس کمک کرد تا مواضع خود را شفاف سازی کند. نتانیاهو می‌خواهد ارتباط با دولت آمریکا را در انحصار خود داشته باشد و به توافقی برسد که باب میل خودش است.

وی در ادامه به اتهامات واهی و مضحک تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر جاسوسی مقاومت گفت که این ادعاها مسخره بوده و ما آن را کاملا رد می‌کنیم. مقامات تشکیلات خودگردان می‌خواهند که حماس در غزه نباشد، اما به آنها می‌گوییم که دچار توهم هستید.

باسم نعیم درباره ادعاهای آمریکا مبنی بر اینکه «محمود خلیل» دانشجوی فلسطینی دانشکده امور عمومی و بین‌الملل دانشگاه کلمبیا در آمریکا که نقشی برجسته در اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین داشت و به دستور دولت دونالد ترامپ بازداشت شد، با حماس ارتباط دارد، گفت: محمود خلیل هیچ ارتباط نزدیک یا دوری با جنبش حماس ندارد.

این رهبر حماس با بیان اینکه صهیونیست‌ها عادت به فریبکاری دارند تاکید کرد که ما برای همه احتمالات آماده هستیم.

در حالی که در سایه کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم، با گذشت بیش از دو هفته از پایان مرحله اول آتش بس در نوار غزه، هنوز مرحله دوم آغاز نشده است، رسانه‌های عربی اعلام کردند که میانجی‌ها پیشنهادی برای از سرگیری مذاکرات آتش بس در نوار غزه و انجام معامله تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس ارائه کردند که شامل 4 ماده است که به تبادل اسرای باقی مانده، مذاکرات برای آتش‌بس دائمی و ورود کمک‌ها به نوار غزه مربوط می‌شود.

حماس با درخواست برای ایجاد اصلاحاتی در این پیشنهاد، به طوری که تضمین‌کننده اجرای شروط اصلی مردم و مقاومت فلسطین، از جمله آتش‌بس دائمی، ورود منظم کمک‌ها به غزه و بازسازی این باریکه باشد، با پیشنهاد مذکور موافقت کرده است.

عبداللطیف القانوع، سخنگوی جنبش حماس در این زمینه گفت: پذیرش پیشنهاد میانجی‌ها از سوی حماس، جایگزینی برای ورود به مرحله دوم نیست، بلکه راه را برای آغاز مذاکراتی که منجر به پایان جنگ و عقب نشینی صهیونیست‌ها از غزه می‌شود هموار می‌کند. بنابراین پاسخ مثبت حماس به پیشنهاد میانجی‌ها در چارچوب بخشی از توافق آتش بس و مذاکرات جاری جهت تکمیل سایر مراحل آن است.

انتهای پیام/


12167342
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» نیروهای مسلح یمن موفق شدند ناوهواپیمابر «یو اس اس هری ترومن» آمریکا را برای دومین بار طی 24 ساعت اخیر هدف قرار دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله در سخنرانی خود به حملات شب گذشته آمریکا علیه یمن واکنش نشان داد و ضمن محکوم کردن آن، بر ادامه حمایت‌ها از غزه تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دفتر رسانه‌ای انصارالله هشدار داد که حملات هوایی آمریکا مانع حمایت این جنبش از غزه نخواهد شد.
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» سلطان نشین عمان از تجاوزات ضد بشری آمریکا و انگلیس به یمن که به شهید و زخمی شدن شمار زیادی از شهروندان بیگناه از جمله زنان و کودکان منجر شد، ابراز نگرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس می‌گوید دو مقام ارشد آن با میخائیل بوگدانوف دیدار کرده و درباره تحولات آتش‌بس غزه گفت‌و‌گو کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین در تغییرات جدیدی که در ساختار نظامی این کشور ایجاد می‌کند، رئیس جدید ستاد ارتش را مشخص کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل متحد بیانیه‌ای را تصویب کرده است که خشونت‌های گسترده در منطقه ساحلی سوریه را محکوم می‌کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل درباره پیش‌نویس قطعنامه تمدید مأموریت یوناما در افغانستان فردا رأی‌گیری. می‌کند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه درخواست کرد که کشور‌های اروپایی از محصولات دفاعی ساخت همین قاره استفاده کنند و خرید محصولات آمریکایی را متوقف کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ترامپ از تماس تلفنی قریب‌الوقوع بین روسای جمهور آمریکا و روسیه درباره جنگ اوکراین خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است