سیاسی 17:40 - 19 اردیبهشت 1400
یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 1400 گفت: دولت من دولت حل منازعه است، اگر من بر سر کار بیایم هدفم ایجاد وفاق است، دولت گفتمان مشترک بین گروه‌های ذینفع است.

شریعتمداری برنامه های انتخاباتی خود را به اصلاح طلبان اعلام کرد

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در جلسه روز گذشته خود با جبهه اصلاحات ایران اظهار کرد:جمعیت زیر خط فقر مطلق از سال ۹۲ تا ۹۶ به ۱۵ درصد رسیده بود اما از سال ۹۶ تا ۹۸ به ۳۰ درصد افزایش یافت. این‌ها فاجعه‌ای است که تحریم نقش پر رنگی در آن داشته است. 

وی ادامه داد: آمارها و شاخص‌های مرکز آمار ایران می‌گوید دوره ۸ ساله سید محمد خاتمی موفق‌ترین دوره مدیریت کشور بوده است. من به عنوان وزیر در دولت اصلاحات مورد سوال و مواخذه قرار نمی گرفتم که چرا کریمی نوری موتلفه در کنار فیض الله عرب سرخی قرار دارد. چرا محمد نهاوندیان در کنار مسعود کرباسیان است.

شریعتمداری یادآور شد: وقتی تجربه موفق جلوی روی ما هست چرا باید بگوییم نمی‌توانیم کشور را اداره کنیم؟ من اطمینان دارم اگر کشور مدیریتش به سبکی که ما می‌گوییم تغییر کند، می‌توانیم شرایط را بهبود ببخشیم. باور داورم که دولت سوم خاتمی را می توان شکل داد و با استفاده از تجربیات آن دولت، موفق‌تر هم عمل کرد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در دولت خاتمی وقتی هر ۹ روز به یک بحران رسیدیم بنده از طرف ایشان مسئول هدایت هیات پنج نفره برای حل بحران شدم و مقرر شد از طرف همه اعضای دولت به رهبری گزارش دهم و همان گزارش‌ها با مستندات متقن محورهای گفتگوی رهبری و خاتمی در روزهای دوشنبه شد. پس می‌شود برای حل مشکلات و کاهش منازعات داخلی گام برداشت.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت من دولت حل منازعه است، اگر من بر سر کار بیایم هدفم ایجاد وفاق است، دولت گفتمان مشترک بین گروه‌های ذینفع است. دولت گفتگوی بین بخش‌های مختلف نظام است. رییس جمهورش متوجه است که نفر دوم اجرایی کشور و مسئول مسئولیت‌هایی است که به او سپرده شده است.

وی افزود: انتقال تابعیت از مادران، جلوگیری از حذف غربالگری ژنتیکی و از این دست مسایل در دوره وزارت بنده و با همین نگاه به همکاری بین دستگاهی در وزارت کار بوجود آمد.

شریعتمداری تاکید کرد: من برای رفع فقر متکی به یارانه نقدی نخواهم بود بلکه با ایجاد دولت کارآفرین نوآورانه که مسئله جدیدی در دنیاست اقدام خواهم کرد و همین کار را در وزارت کار هم انجام دادیم.

وی سپس گفت: ارزش‌های اجتماعی و اعتماد عمومی و حتی اعتماد مردم به مردم در سایه فقر در حال از بین رفتن است. وقتی عدالت در بهره برداری از امکانات نداشته باشیم، چگونه از حقوق اساسی ملت که آزادی در صدر آن است صحبت کنیم. 

شریعتمداری با تاکید بر ضرورت رعایت حقوق اساسی مردم، حقوق اقوام و اخلاق در جامعه گفت: یک سوم وزارتخانه ها را از جوانان انتخاب می کنم، از زنان در کابینه و حتی به عنوان وزیر حتما استفاده می‌کنم و سعی می‌کنم موانع حضور زنان در دولت‌ها را به عنوان یک چالش مدیریتی در کشور پیگیری و در حد توان رفع کنم.  

این فعال سیاسی تصریح کرد: وزیر کشور را از کسی انتخاب می کنم که معتقد به نقش مردم باشد. تمام قراردادهای دولتی را در سامانه‌ای شفاف خواهم کرد.

لازم به یادآوری است، شریعتمداری یکی از 14 کاندیدای منتخب جبهه اصلاحات ایران است که در مجمع عمومی این جبهه به بیان برنامه های خود برای دولت آینده پرداخت. او با 19 پیشنهاد در رتبه پنجم لیست کاندیدای جبهه اصلاحات ایران قرار دارد. 

خبرگزاری ایسنا پیش تر اعلام کرده بود آمادگی انتشار برنامه های داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را دارد.

انتهای پیام


11059155
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید نیروگاه‌های بخاری که می‌توانند از سوخت مازوت استفاده کنند تا حدودی در یک مدت زمان تعریف شده‌ای از این سوخت استفاده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه «تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است»، نوشت: ایالات متحده باید به‌خاطر اعمال تحریم‌های غیرقانونی مورد مواخذه قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید در قانون فعلی گفتند تا سقف ۱۱۰ سکه در حمایت قوانین قرار می‌گیرد، اما در زمانی که حبس‌زدایی اتفاق افتاده کاهش آن به ۱۴ سکه چه مفهومی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است