بین‌الملل 13:37 - 31 فروردین 1403
رئیس سازمان سیا آمریکا درباره کاهش مهمات اوکراین و شکست آن تا پایان سال ۲۰۲۴ هشدار داد.

رئیس سیا: اوکراین ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۴ شکست بخورد

ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا که در مرکز جورج دبلیو بوش در دالاس سخنرانی می‌کرد، گفت: اوکراین ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۴ شکست بخورد.

او در مورد بحث در کنگره ایالات متحده در مورد تخصیص کمک بیشتر به کی یف اظهار داشت: این خطر بسیار واقعی وجود دارد که اوکراینی‌ها ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۴ در میدان نبرد شکست بخورند یا حداقل پوتین بتواند در واقع شرایط یک راه حل سیاسی را دیکته کند.

رئیس سیا خاطرنشان کرد که نیرو‌های مسلح اوکراین با کمبود مهمات مواجه هستند و ایالات متحده زمان دارد تا به کی‌یف کمک کند.

برنز گفت که در آخرین سفر خود به اوکراین با یکی از افسران ارشد نیرو‌های مسلح اوکراین صحبت کرده است. وی تصریح کرد: یگان‌های نیرو‌های مسلح اوکراین به دلیل کمبود مهمات مجبور به عقب نشینی از یک شهرک شدند.

پیشتر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی هشدار داد که اگر روسیه به بمباران دوربرد خود ادامه دهد، اوکراین ممکن است موشک‌های دفاع هوایی خود را تمام کند.


12048692
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که وزارت دفاع در حال آماده‌سازی اقدامات جدیدی برای تقویت ظرفیت نظامی این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با آکسیوس گفته است که انتظار دارد دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران هفته آینده برگزار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که یک محموله نفت خام از ونزوئلا به سمت اراضی اشغالی در حرکت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه بار دیگر بر همبستگی کشورش با مردم کوبا و ونزوئلا تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه ابتدا باید در مورد آنچه که از مسکو می‌خواهد قبل از هرگونه مذاکره‌ای توافق کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا وارد جمهوری آذربایجان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل حزب‌الله لبنان گفت که ایران مقاومت را در منطقه احیا کرد و در کنار مظلومان جهان ایستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با همتای روس خود مشارکت دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رئیس جمهور اندونزی گفت که یک نیروی حافظ صلح چندملیتی پیشنهادی برای غزه می‌تواند در مجموع حدود ۲۰ هزار نیرو داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت گرینلند ادعا‌های مجدد رئیس جمهور آمریکا در مورد این جزیره را مورد انتقاد قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است