اجتماعی 13:57 - 20 تیر 1403
رییس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: خیرین مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای تامین بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه به حساب هلال احمر واریز کردند.

کمک بیش از ۶ میلیارد ریالی خیرین به هلال احمر

در راستای تعهدات نشست صمیمی جمعی از خیرین با رئیس جمعیت هلال احمر به مناسبت بزرگداشت هفته هلال احمر، در مدت زمان اخیر مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای تأمین تجهیزات مراکز جامع توانبخشی، بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه، به حساب این جمعیت واریز و یا تحویل شد.

وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: نشست اردیبهشت ماه سال جاری جمعی از خیرین با دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر با هدف گلریزان و تأمین نقدی و غیر نقدی هزینه‌های احداث یا تجهیز مراکز جامع توانبخشی و بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر برگزار شد.

وحید سلیمی با اشاره به تحقق بخشی از این تعهدات رسمی در قالب تفاهم و موافقت نامه و یا اعلام آمادگی شفاهی، اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شاهد عملی شدن برخی از این تعهدات در قالب واریز نقدی به حساب‌های جمعیت هلال احمر و نیز تحویل کالا به این جمعیت، به ارزش مجموع ۶۱۰ میلیون تومان بوده‌ایم.

سلیمی در توضیح جزئیات تحقق این تعهدات، گفت: در راستای تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز جامع توانبخشی جمعیت هلال احمر، آقای پور ارشد خیّر خوزستانی مبلغ یک میلیارد ریال و جناب آقای آل طعمه مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک نقدی خود را به حساب جمعیت هلال احمر واریز کرده‌اند.

وی در خصوص کمک‌ها و تعهدات غیر نقدی نیز تصریح کرد: با مشارکت خیرخواهانه و داوطلبانه آقای میرفارسی، ۲۰ عدد ویلچر به ارزش مجموع یک میلیارد ریال برای توسعه بانک‌های امانات تجهیزات پزشکی، به جمعیت هلال احمر تحویل شد.

رئیس سازمان داوطلبان اضافه کرد: همچنین آقای هنرور از دیگر خیرین و حامیان هلال احمر و مدیر عامل شرکت انرژی، سه دستگاه کولر ۷۰۰ هزار سلولزی به ارزش مجموع ۶۰۰ میلیون ریال و برای استفاده در فعالیت‌های بشردوستانه و خدمات عام المنفعه را به سازمان داوطلبان اهدا کرد.

سلیمی در پایان، ضمن قدردانی از حسن اعتماد و اهتمام خیرین و حامیان به خدمات اجتماعی و انسان دوستانه جمعیت هلال احمر، یادآور شد: تحقق سایر تعهدات نشست هتل پرشین پلازا در اخبار آینده سازمان داوطلبان اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.


12071976
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در مهرماه سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۸۲ هزار وسیله نقلیه به دلیل ارتکاب انواع تخلفات رانندگی در ساعات شبانه در پایتخت اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: در جلسات مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مشکلات صنوف بررسی و برای انتقال برخی فعالیت‌ها به مکان‌های تخصصی‌تر همچون شهر طلا برنامه‌ریزی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پویش «مهرانه علوی» با هدف تأمین بسته‌های ارزاق برای دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی متوسطه اول و دوم در مناطق روستایی و عشایری کشور آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با هدف ارتقای آمادگی و توان عملیاتی در برابر بحران‌ها، اقدام به برگزاری دوره‌های ویژه آموزش و مهارت‌افزایی با حضور هزار نفر از داوطلبان مرد این سازمان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کاهش ۴۶ درصدی سرقت‌های خشن در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با پیوستن مراجع علمی به فرایند مدیریت حیوانات مضر شهری، فصل تازه‌ای در شیوه‌های کنترل جمعیت سگ‌ها و موش‌ها گشوده شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد میانسال که به خاطر اختلافات خانوادگی و تقسیم ارثیه ۴۰۰ میلیون تومانی برادرش را خفه کرده بود با پای خود به اداره پلیس رفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌ها و سواحل دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مرجان‌های طبیعی و مرجان‌های کاشته‌شده روی بستر‌های مصنوعی جزایر خارگ و خارگو در شرایط زیستی بسیار خوبی قرار دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درجه‌بندی ۹ غار در ۴ استان کشور در چهلمین جلسه کارگروه ملی غارشناسی ایران به تصویب رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با اشاره به اختیارات بانک مرکزی در تصمیم‌گیری پیرامون بانک آینده گفت: بانک مرکزی در مورد بانک آینده ۱۰۰ درصد اختیارات قانونی دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است