اجتماعی 13:57 - 20 تیر 1403
رییس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: خیرین مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای تامین بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه به حساب هلال احمر واریز کردند.

کمک بیش از ۶ میلیارد ریالی خیرین به هلال احمر

در راستای تعهدات نشست صمیمی جمعی از خیرین با رئیس جمعیت هلال احمر به مناسبت بزرگداشت هفته هلال احمر، در مدت زمان اخیر مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای تأمین تجهیزات مراکز جامع توانبخشی، بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه، به حساب این جمعیت واریز و یا تحویل شد.

وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: نشست اردیبهشت ماه سال جاری جمعی از خیرین با دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر با هدف گلریزان و تأمین نقدی و غیر نقدی هزینه‌های احداث یا تجهیز مراکز جامع توانبخشی و بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر برگزار شد.

وحید سلیمی با اشاره به تحقق بخشی از این تعهدات رسمی در قالب تفاهم و موافقت نامه و یا اعلام آمادگی شفاهی، اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شاهد عملی شدن برخی از این تعهدات در قالب واریز نقدی به حساب‌های جمعیت هلال احمر و نیز تحویل کالا به این جمعیت، به ارزش مجموع ۶۱۰ میلیون تومان بوده‌ایم.

سلیمی در توضیح جزئیات تحقق این تعهدات، گفت: در راستای تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز جامع توانبخشی جمعیت هلال احمر، آقای پور ارشد خیّر خوزستانی مبلغ یک میلیارد ریال و جناب آقای آل طعمه مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک نقدی خود را به حساب جمعیت هلال احمر واریز کرده‌اند.

وی در خصوص کمک‌ها و تعهدات غیر نقدی نیز تصریح کرد: با مشارکت خیرخواهانه و داوطلبانه آقای میرفارسی، ۲۰ عدد ویلچر به ارزش مجموع یک میلیارد ریال برای توسعه بانک‌های امانات تجهیزات پزشکی، به جمعیت هلال احمر تحویل شد.

رئیس سازمان داوطلبان اضافه کرد: همچنین آقای هنرور از دیگر خیرین و حامیان هلال احمر و مدیر عامل شرکت انرژی، سه دستگاه کولر ۷۰۰ هزار سلولزی به ارزش مجموع ۶۰۰ میلیون ریال و برای استفاده در فعالیت‌های بشردوستانه و خدمات عام المنفعه را به سازمان داوطلبان اهدا کرد.

سلیمی در پایان، ضمن قدردانی از حسن اعتماد و اهتمام خیرین و حامیان به خدمات اجتماعی و انسان دوستانه جمعیت هلال احمر، یادآور شد: تحقق سایر تعهدات نشست هتل پرشین پلازا در اخبار آینده سازمان داوطلبان اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.


12071976
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: مجمع خیرین کشور طی یک سال گذشته تنها در استان تهران ۱۵۰۰ کلاس درس ساخته و ۲ هزار کلاس جدید در دست احداث است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ساماندهی نواقص زیرساختی و بهبود سیما و منظر شهری محور بزرگراهی آزادگان بعنوان بزرگترین شاهراه ارتباطی در جنوب پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق موبایل قاپ در خیابان جمهوری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال یک پیامک به شهروندان توصیه‌ای برای سخت‌تر شدن سرقت خودرو ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حدنگاری اراضی منابع طبیعی در سه سال اخیر موجب از بین رفتن جرایمی، چون کوه‌خواری و جنگل‌خواری سازمان یافته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اطلاعاتی کذب توسط مهدی - م درخصوص برخی محکومان دستگاه قضایی، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران گفت: هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به پاسخگویی به نیاز‌های سالمندان نیست و تحقق سالمندی فعال و توانمند، مستلزم همکاری همه نهاد‌های مسئول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اعلام حجم سنگین تردد در محور‌های منتهی به شمال کشور به‌ویژه جاده چالوس، از اعمال محدودیت و انسداد جاده از عصر امروز جهت مدیریت بار ترافیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت بهزیستی هستند و غربالگری استعدادیابی و مهارت‌آموزی از دو هفته گذشته به‌صورت رسمی در سراسر کشور آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی گفت: هرگونه کاستی در فرآیند‌های بیمه‌ای که موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم آورد، می‌بایست با قید فوریت شناسایی و مرتفع شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است