سیاسی 09:24 - 10 مهر 1403
فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه گفت: این توانمندی ها نه تنها از عبور موشک ها از سیستم های پدافند هوایی پیشرفته کشورهای غربی حکایت دارد، بلکه نشان دهنده قدرت و اراده نیروهای مسلح ایران است.

وحیدی:موشک‌ها نشان دادند اسرائیل "خانه عنکبوت" است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، سردار احمد وحیدی فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درخصوص حمله موشکی سپاه به اسرائیل به قدرت موشکی جمهوری اسلامی اشاره کرد و تأکید کرد که موشک‌ها با دقت و نظم مشخصی به سمت اهداف خود حرکت می‌کنند.

او افزود که این توانمندی‌ها نه تنها از عبور موشک‌ها از سیستم‌های پدافند هوایی پیشرفته کشورهای غربی حکایت دارد، بلکه نشان‌دهنده قدرت و اراده نیروهای مسلح ایران است.

وحیدی همچنین به حمایت‌های مردمی از مقاومت در لبنان و فلسطین اشاره کرد و گفت که این قدرت موشکی به مردم شریف این مناطق تقدیم می‌شود. او به تحلیل‌های ضعیف رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت که موشک‌ها نشان می‌دهند که این رژیم در واقع "خانه عنکبوت" است.

وی هشدار داد که رژیم صهیونیستی و حامیان آن، نظیر آمریکا، در گرداب خطرناکی افتاده‌اند و ادامه دخالت‌هایشان می‌تواند منجر به خسارت‌های بیشتری برای آن‌ها شود.

فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه تصریح کرد: در شرایطی که رژیم صهیونیستی با چالش‌های داخلی و نظامی جدی روبه‌رو است و نتوانسته در غزه به هیچ نتیجه‌ای دست یابد، به صحنه لبنان وارد شده است. این رژیم در تلاش برای ایجاد ترس و ناامنی، تنها به کشتار مردم و بمباران‌های وحشیانه روی آورده و هیچ دستاورد دیگری نداشته است.

وی گفت: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که می‌تواند حزب‌الله را تضعیف کند، اما این گروه قهرمان با وجود اندوه ناشی از شهادت دبیرکل خود، همچنان در میدان مقاومت ایستادگی کرده و به عملیات‌های خود ادامه داده است. به گفته منابع خبری، نیروهای صهیونیستی که به سرزمین‌های لبنان وارد شدند، با واکنش قوی حزب‌الله مواجه شدند و مجبور به عقب‌نشینی شدند.

وحیدی تاکید کرد: امروز، جبهه مقاومت با یکپارچگی و هم‌افزایی، موشک‌های خود را بر سر نیروهای اشغالگر می‌ریزد. اظهارات بی‌پایه نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، که در تلاش است تا اختلافات داخلی خود را پوشش دهد، نشان‌دهنده ناامیدی این رژیم است. او به هر اقدام خطرناک و ماجراجویانه‌ای متوسل می‌شود، اما نمی‌تواند از عواقب آن فرار کند. جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت همواره آماده پاسخگویی به این جنایات خواهند بود.

انتهای پیام/


12099419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش به همکاری‌های دریایی ایران، چین و روسیه پرداخت و گفت: این تمرینات وارد عملیات گرم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه ۱۴۰۵ نه‌تنها از شفافیت لازم برخوردار نیست، بلکه به علت عدم رعایت ثبات رویه در تدوین بودجه، امکان مقایسه دقیق و اعمال نظارت مؤثر را نیز از قوه مقننه سلب خواهد نمود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: ما برای تامین معیشت مردم یک برنامه‌ای شامل حدود بیست بند ارائه دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان خطاب به هیئت‌های نظارت انتخاباتی تاکید کرد: باید دفاعیات داوطلبان شنیده شود و دلایل رد صلاحیت به آنان توضیح داده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۵ خود، فرآیند اجرایی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، در حوزه‌های انتخابیه آذربایجان شرقی، تهران و خراسان جنوبی را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، بر لزوم طراحی سیاست‌های اصلاح مصرف مبتنی بر مطالعات علمی و فرهنگ‌سازی اجتماعی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در نقض فاحش حاکمیت و تمامیت سرزمینی سومالی را نقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران، از آغاز رسمی فرایند انتخابات، تشکیل هیئت‌های اجرایی در همه شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای ثبت‌نام شورا‌های شهر خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح حکمرانی محیط‌زیست، مشارکت مردم و ذی‌نفعان را شرط اصلی موفقیت سیاست‌های حفاظتی دانست و گفت: تمرکز صرف بر مقررات دولتی، بدون واگذاری مسئولیت، کارآمد نخواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است