سیاسی 09:24 - 10 مهر 1403
فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه گفت: این توانمندی ها نه تنها از عبور موشک ها از سیستم های پدافند هوایی پیشرفته کشورهای غربی حکایت دارد، بلکه نشان دهنده قدرت و اراده نیروهای مسلح ایران است.

وحیدی:موشک‌ها نشان دادند اسرائیل "خانه عنکبوت" است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، سردار احمد وحیدی فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درخصوص حمله موشکی سپاه به اسرائیل به قدرت موشکی جمهوری اسلامی اشاره کرد و تأکید کرد که موشک‌ها با دقت و نظم مشخصی به سمت اهداف خود حرکت می‌کنند.

او افزود که این توانمندی‌ها نه تنها از عبور موشک‌ها از سیستم‌های پدافند هوایی پیشرفته کشورهای غربی حکایت دارد، بلکه نشان‌دهنده قدرت و اراده نیروهای مسلح ایران است.

وحیدی همچنین به حمایت‌های مردمی از مقاومت در لبنان و فلسطین اشاره کرد و گفت که این قدرت موشکی به مردم شریف این مناطق تقدیم می‌شود. او به تحلیل‌های ضعیف رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت که موشک‌ها نشان می‌دهند که این رژیم در واقع "خانه عنکبوت" است.

وی هشدار داد که رژیم صهیونیستی و حامیان آن، نظیر آمریکا، در گرداب خطرناکی افتاده‌اند و ادامه دخالت‌هایشان می‌تواند منجر به خسارت‌های بیشتری برای آن‌ها شود.

فرمانده اسبق نیروی قدس سپاه تصریح کرد: در شرایطی که رژیم صهیونیستی با چالش‌های داخلی و نظامی جدی روبه‌رو است و نتوانسته در غزه به هیچ نتیجه‌ای دست یابد، به صحنه لبنان وارد شده است. این رژیم در تلاش برای ایجاد ترس و ناامنی، تنها به کشتار مردم و بمباران‌های وحشیانه روی آورده و هیچ دستاورد دیگری نداشته است.

وی گفت: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که می‌تواند حزب‌الله را تضعیف کند، اما این گروه قهرمان با وجود اندوه ناشی از شهادت دبیرکل خود، همچنان در میدان مقاومت ایستادگی کرده و به عملیات‌های خود ادامه داده است. به گفته منابع خبری، نیروهای صهیونیستی که به سرزمین‌های لبنان وارد شدند، با واکنش قوی حزب‌الله مواجه شدند و مجبور به عقب‌نشینی شدند.

وحیدی تاکید کرد: امروز، جبهه مقاومت با یکپارچگی و هم‌افزایی، موشک‌های خود را بر سر نیروهای اشغالگر می‌ریزد. اظهارات بی‌پایه نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، که در تلاش است تا اختلافات داخلی خود را پوشش دهد، نشان‌دهنده ناامیدی این رژیم است. او به هر اقدام خطرناک و ماجراجویانه‌ای متوسل می‌شود، اما نمی‌تواند از عواقب آن فرار کند. جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت همواره آماده پاسخگویی به این جنایات خواهند بود.

انتهای پیام/


12099419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور عازم تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به نقش دیپلماسی عمومی در تقویت روابط با دیگر کشور‌ها و ملت‌ها گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم سفرا، خنثی‌سازی فضاسازی‌ها، روایت‌سازی‌های نادرست و تبلیغات ضدایرانی است که برخی جریان‌ها علیه کشور دنبال می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه جایگزین‌کردن اختلافات با وحدت، ضرورتی راهبردی برای کشور‌های اسلامی است، گفت: انتظار این است که امت اسلامی، پیمان برادری را جایگزین هرگونه اختلاف و درگیری کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر پیوند‌های عمیق دو ملت ایران و عمان گفت: ما مردم عمان را برادران خود می‌دانیم و اطمینان داریم که روابط دو کشور همچنان با قدرت، استحکام و آینده‌نگری تداوم خواهد یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: ضامن اجرای موفق طرح پزشک خانواده پرداخت متناسب و به‌موقع حقوق و مزایای ارائه‌دهندگان خدمت در این طرح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: بر فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و غنا تأکید داریم و علاقه‌مندیم روابط دو کشور را به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با آرزوی موفقیت برای سفیر جدید اتریش در دوره مأموریت خود، گفت: امیدوارم در مسیر انجام وظایف دیپلماتیک، ضمن مشاهده عینی واقعیت‌های موجود، بتوانید تصویری دقیق و منصفانه از شرایط ایران ارائه کنید و در خنثی‌سازی تبلیغات نادرست ضدایرا...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان بیست و چهارمین نشست نخست‌وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای در مسکو، سند همکاری‌های جامع بین اعضای اصلی این سازمان، به امضای رؤسای هیات‌های شرکت‌کننده رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: وام‌ها باید به استان‌های محروم برسد، نه فقط تهران. تهران دیگر ظرفیت توسعه ندارد. توسعه باید به سمت مرز‌ها حرکت کند که آبادانی مرز‌ها به معنای تقویت امنیت ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه و هماهنگ کننده ارشد کشورمان در امور سازمان همکاری شانگهای و بریکس از تاکید بیانیه پایانی اجلاس بر خاتمه مفاد قطعنامه ٢٢٣١ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است