اقتصادی 19:36 - 20 شهریور 1403
دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران گفت: سرانه تولید مسکن برای هر نفر در ایران ۱۷ متر است که برای دو نفر معادل ۳۵ متر می‌شود.

سرانه تولید مسکن در کشور ۱۷ متر است

طباطبایی، دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران در نشست خبری امروز خود در خصوص مسکن اقتصادی با بیان اینکه شهر تهران ۶۴ هزار ازدواج و ۳۴ هزار طلاق در سال ۱۴۰۲ داشته است گفت: در خراسان نیز در همین سال، ۴۱ هزار ازدواج و ۲۱هزار طلاق وجود داشته است و بدون بحث مسکن اقتصادی، اکنون میزان طلاق در دو استان مهم کشور بسیار بالاست. نباید با این استدلال‌ها که زندگی در مسکن کوچک‌متراژ موجب افزایش طلاق می‌شود، مانع اجرای طرح‌های متفاوت در حوزه ساخت شد.

وی با اشاره به مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، گفت: اتمام واحدهای این طرح‌ها که در محدوده ۷۰ تا ۹۰ متر بوده‌اند بیش از دو سال زمان برده و طبیعی است که با کوچک‌شدن واحدها در مسکن اقتصادی، زمان ساخت کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد:  ژاپن کشوری است که ۱۲۸ میلیون نفر جمعیت دارد اما از بعد توزیع جمعیتی با مسکن کوچک‌متراژ توانسته بخش زیادی از مردم را صاحبخانه کند و با توسعه اجتماعی، علمی و فرهنگی تبدیل به کشوری با وضعیت مطلوب شده است. 

طباطبایی با بیان اینکه سرانه تولید مسکن با سرانه ۱۷ متر و ۳۵ متر برای دو نفر، حداقل استاندارد لازم را برای افراد تامین می‌کنند گفت: اگر مسکن بزرگ دست‌یافتنی بود که مشکل حل می‌شد و باید با الگوی مسکن ترکیبی شامل کوچک، بزرگ و متوسط طرح‌های جدید را اجرایی کرد.

وی گفت: اتمام هر چه سریعتر طرح از نکات قابل توجه مسکن اقتصادی برای بانک‌ها است.عمده تمرکز کشور چین، متمرکز بر شهرهای ساحلی است تا اقتصاد دریامحور توسعه یافته و از بعد اقتصادی این صنعت استفاده کند.


12091458
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:طی سه روز آینده در غالب مناطق کشور روند افزایش دما انتظار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: با شروع کار من به عنوان وزیر، صنعت آب و برق با بحران مواجه بود، اما با تلاش‌های صورت‌گرفته، زمستان امسال بدون خاموشی سپری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو گفت: اگر در تهران بخواهید از کولرگازی استفاده کنید باید نیازتان را از تابلو‌های بورس انرژی تهیه کنید و با استفاده از هوشمندسازی شبکه برق مشترکین قطع نمی‌شود، اما محدود می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو گفت: مشترکینی که خارج از الگوی مصرف نسبت به مصرف بیش از الگو اقدام کنند، به میزانی که برق از تابلو‌های موازی، تابلو‌های سبز یا تابلوی آزاد یا تابلوی بهینه‌سازی یا گواهی ظرفیت خریداری کنند، برق را بدون ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری بهمن مددجویان بهزیستی به‌صورت مستقیم و مستمری مددجویان کمیته امداد به حساب آن نهاد واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: حفاظت از نهال‌های جوان و درختان کهنسال در برابر بارندگی و وزش باد نسبتا شدید در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: قرار است هفته آینده در جلسه شورا بررسی و نرخ به رای گذاشته شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سایپا با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه کدال قیمت جدید درب کارخانه محصولات خود را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران، در حاشیه دومین اجلاس «اقتصاد‌های نوظهور» در شهر «العُلا» عربستان سعودی، با وزیران اقتصاد قطر، پاکستان و ازبکستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محور‌های مواصلاتی کشور از روز سه‌شنبه تا شنبه (۲۱ تا ۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۴) خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است