اقتصادی 15:34 - 23 بهمن 1403
یک کارشناس صنعت خودرو درمورد رأی هیئت تجدیدنظر شورای رقابت و وضعیت فعلی هیئت‌مدیره ایران‌خودرو توضیحاتی داد.

آیا کروز صلاحیت ماندن در هیئت مدیره ایران‌خودرو را دارد؟

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطیما میرزایی - علی علیلو، رئیس هیئت تحقیق و تفحص صنعت خودرو در دوره‌های قبلی مجلس و کارشناس صنعت خودرو، در «خبر ۱۴» شبکه یک، درمورد رأی هیئت تجدیدنظر شورای رقابت و وضعیت هیئت‌مدیره ایران‌خودرو گفت: درمورد رأی صادر شده و این که بعد از ۸ روز ابلاغ شده است باید بگویم که این ابلاغ هیچ اثری در صدور رأی و ماهیت آن نداشته است و اصالت رأی و نافذ بودنش از زمانی که هیئت تجدیدنظر تصمیم گرفته و رأی داده و امضاء شده است طبق نظر کارشناسان حقوقی نافذ است ولی ابلاغ یک فرآیندی بود. چون معمولاً زیر رأی‌ها نوشته می‌شود که از زمان ابلاغ رأی تا مثلاً ده روز اعتراض ارائه شود ولی با این وجود، به محتوا و ماهیت و اصالت رأی هیچ گونه خدشه‌ای وارد نمی‌شود.

علیلو تأکید کرد: بر اساس رأی صادره که دو سه روز قبل از مجمع بوده است و معاون دادستان به آن رأی استناد کرده حضور کروز در مجمع غیرقانونی بوده است و آقایان می‌گویند به دلیل این که به صورت رسمی ابلاغ نشده بود، می‌توانستیم در آن‌جا حضور داشته باشیم که در نامه معاون دادستان گفته شده است بعد از تصویب و ابلاغ که این بحث دیگری است.

این کارشناس صنعت خودرو افزود: حتی اگر الان هم، رأی ابلاغ شده باشد این رأی نافذ است و می‌توانند به آن استناد کرده و این رأی را اجرا کنند و نباید اجرای رأی به تعویق بیفتد. چون در این صورت، کروز صلاحیت باقی ماندن در هیئت‌مدیره را ندارد و در ادامه رأی تا دو سال باید سهام خود را واگذار کند.


12154535
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر سلطان‌نشین عمان از عملکرد حرفه‌ای، محترمانه و انسانی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در رسیدگی به مسافران پرواز سلام‌ایر تقدیر کرد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نود و دومین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار اعلام کرد: ضوابط و کاربرگ صدور مجوز «سامانه معامله برخط طلا و نقره»، کاربرگ مجوز‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گواهینامه صلاحیت و رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیکی به تصویب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت شهر فرودگاهی گفت: بازآفرینی ترمینال ۱ حداکثر در مدت یک سال به انجام خواهد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آمادگی این شرکت برای اجرای مصوبه انتقال سهمیه سوخت از کارت شخصی به کارت بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوره جدید این وزارتخانه گام‌های عملی و جدی برای افراد دارای معلولیت برداشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: لار برای تأمین آب شرب تهران ساخته شده و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی، زمان اصلاح مخزن را از چهار سال به نصف کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت بازآفرینی شهری گفت: در طرح کلید به کلید شناسایی واحد‌ها و افرادی که تمایل به اجرای این طرح را دارند آغاز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است