اقتصادی 20:28 - 19 اسفند 1403
در حالی که همچنان شاهد کم کاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت هستیم طبق جدیدترین آمار‌های ارائه شده تابه امروز ۹۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به فروش اقساطی رسیده است.

۹۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به فروش اقساطی رسید

 همزمان با عدم همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن شاهد آن هستیم‌که روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن بسیار کند شده‌ و همین امرخودباعث شده که متقاضیان بسیار نگران شوند و از سوی دیگر با عدم افزایش تسهیلات ساخت به ۸۰۰ میلیون تومان شاهد آن هستیم که دیگر سازندگان برنامه ای برای تقویت بازار مسکن  و تولید نداشته باشند و در نتیجه بازار با مشکلات زیادی همراه خواهد شد.

طبق آخرین آمارهای که اعلام شده از ۲۱ بانک عامل پرداخت تسهیلات در حال حاضر تنها فقط یک بانک اقدام به پرداخت تسهیلات  کرده که همین روند هم در حال بهبود است.

علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه مسکن یکی از ضروری ترین نیاز مردم است، اظهار کرد:متاسفانه امروز تامین سرپناه معمولی برای جوانان تبدیل به رویا شده است و حتی بعضا افراد با سن بالا هم از داشتن سرپناه محروم هستند. بنابراین بانک مسکن و نهادهای مرتبط باید با اهتمام بیشتر به این امر بپردازند.

وی ادامه داد: البته در این شرایط بانک مسکن جدایی از شبکه بانکی نیست و ناترازی‌های موجود در شبکه اقتصادی و شبکه بانکی نیست و در همین شرایط ناترازی‌ وظیفه سنگینی بر دوش بانک مسکن قرار دارد. 

خورسندیام گفت: در میان ٢٠ بانک فعال در کشور تنها یک بانک به اندازه ٩٠ درصد تکالیف نهضت ملی مسکن را بر عهده دارد این سهم از انجام تکالیف نشان دهنده اهتمام بسیار  زیاد همکارانم در سراسر کشور در اجرای نهضت ملی مسکن است. 

خورسندیان درباره میزان انعقاد قرارداد تسهیلات بانکی در نهضت ملی مسکن افزود: در حال حاضر ٣٧٨ هزار قرارداد به انعقاد رسیده که اگر این تعداد قرارداد را در میزان وام مسکن یعنی ۶۵٠ میلیون تومان ضرب کنیم به عدد ١٧٠ همت تسهیلات بانک مسکن به نهضت ملی مسکن می‌رسیم که تا کنون حدود نزدیک به ١٢٠ همت تامین اعتبار شده و تکلیف بانک  انعقاد ٣٨٠ هزار قرارداد است.

او بیان کرد:تحقق این عدد در شرایط ناترازی‌ در منابع نیاز به حمایت جدی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد دارد و تا کنون تم از این حمایت برخوردار بودیم و توانستیم خط اعتباری از بانک مرکزی بگیریم.

وی  ادامه داد: همچنین اتفاق خوبی با حمایت وزارت راه و شهرسازی و وزارت اقتصاد در مجلس در بودجه ١۴٠۴ رخ داده که آن هم ١٠٠ همت برای افزایش سرمایه است که می توانیم اعتبار مورد نیاز برای تسهیلات را  تامین کنیم .

وی گفت: تاکنون ٩١ هزار واحد مسکونی به فروش اقساطی رسیده است که کار بسیار مهمی است. همچنین از تسهیلات قرض‌الحسنه غافل نمانیدم و تا کنون ١۴ همت تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کردیم.


12164658
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در برنامه میزگرد کارشناسان اقتصادی به ارائه راهکارهایی در خصوص تقویت ارزش پول ملی پرداختند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در مدت اجرای طرح نوروزی با رویکرد کاهش تصادفات و افزایش ایمنی سفرها، تیم‌های کنترل و نظارت بر عملکرد مدیران فنی شرکت‌ها و مؤسسات حمل و نقل جاده‌ای در استان‌های کشور تشکیل می...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مهریاری گفت: تیم‌های نظارت بر عملکرد مدیران فنی شرکت‌ها و مؤسسات حمل و نقل جاده‌ای در استان‌های کشور تشکیل می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان‌های «همکاری اقتصادی (اکو)» و «اسلامی امنیت غذایی» یادداشت تفاهم در زمینه امنیت غذایی کشور‌های عضو این دو سازمان به امضا رساندند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در صورتی که بازار ثبات داشته باشد، در سال ۱۴۰۴ نسبت به بازنگری در دامنه نوسان و حجم مبنا اقدام خواهیم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نود و ششمین جلسه حراج شمش طلا روز سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که همچنان شاهد کم کاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت هستیم طبق جدیدترین آمار‌های ارائه شده تابه امروز ۹۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به فروش اقساطی رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز آسمان ۲۷ استان کشور بارانی است، گفت: بارش برف و باران تا پایان هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با حضور در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور بر اولویت معلولان برای رفع مشکلات و موانع در امر مسکن تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه میزگرد رسانه ملی ساعت ۲۲:۴۰ به موضوع راهکار‌های تقویت ارزش پول ملی می‌پردازد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است