اجتماعی 14:44 - 01 اردیبهشت 1400
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری راننده‌ یک دستگاه سواری پراید که قصد داشت در پوشش مسافربر دختری جوان را مورد تعرض و آزار قراردهد، خبر داد.

اقدام هوشمندانه دختر جوان برای فرار از تعرض راننده مسافربرنما

به گزارش ایسنا، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای دراین‌باره گفت: روز گذشته دختری حدوداً ۲۲ ساله با حضور در کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس اعلام کرد که از دست راننده‌ای شیطان‌صفت فرار کرده و این راننده قصد آزار و اذیت او را داشته است. این دختر جوان در اظهارات خود به ماموران گفت که از خیابان تهران‌نو به مقصد خیابان اتحاد، برای رفتن به محل کارش  سوار بر یک دستگاه خودروی سواری پراید مسافربر شده اما راننده در میانه راه، به سمت جاده تلو تغییر مسیر داده و به اعتراض‌های این دختر جوان نیز بی‌توجهی کرده است.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به شیوه شاکی برای فرار از دست متهم گفت: شاکی برای آنکه از سوی راننده مورد آزار و اذیت قرار نگیرد، پس از مطلع شدن از قصد و نیت راننده ابتدا با او طرح دوستی ریخته اما در همان حین در پیامکی مدیر شرکت خود را از موضوع پیش آمده باخبر و موقعیت مکانی زنده خود را از طریق موبایل برای او ارسال کرده بود.

وی ادامه داد: دختر جوان بعد از ارسال موقعیت مکانی خود و اطمینان از اینکه مدیر شرکت در جریان قرار گرفته و به زودی به محل می‌رسد، خود را از خودروی پراید به پایین پرتاب کرد، اما راننده موفق شده بود که کیف این دختر را از دست وی کشیده و پس از سرقت متواری شود.

موقوفه‌ای خاطرنشان کرد: پرونده در ابتدا به پلیس آگاهی ارجاع اما در ادامه از پلیس آگاهی به کلانتری ۱۴۴ حکیمیه ارجاع شد و ماموران این کلانتری رأسا ضمن رصد دوربین‌های محدوده وقوع جرم، اقدام به شناسایی خودروی پراید ۱۱۱ و راننده آن کرده و پس از هماهنگی با مقام قضایی این فرد را در منطقه تهرانپارس دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم این پرونده که متاهل و ۳۷ ساله است، پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر قصد تعرض به دختر جوان اعتراف کرد، گفت: در نهایت، پرونده به همراه متهم و خودرو تحویل پلیس آگاهی تهران بزرگ شد.

انتهای پیام

 


11035627
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، گفت از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در حوزه تخلفات ساکن ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: بامداد امروز نشت گازوئیل از یک خودروی عبوری موجب لغزندگی مسیر و برخورد حدود ۱۵ تا ۱۶ خودروی سبک و سنگین در بزرگراه امام علی (ع) شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۸ آذر ماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است