اجتماعی 14:44 - 01 اردیبهشت 1400
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری راننده‌ یک دستگاه سواری پراید که قصد داشت در پوشش مسافربر دختری جوان را مورد تعرض و آزار قراردهد، خبر داد.

اقدام هوشمندانه دختر جوان برای فرار از تعرض راننده مسافربرنما

به گزارش ایسنا، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای دراین‌باره گفت: روز گذشته دختری حدوداً ۲۲ ساله با حضور در کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس اعلام کرد که از دست راننده‌ای شیطان‌صفت فرار کرده و این راننده قصد آزار و اذیت او را داشته است. این دختر جوان در اظهارات خود به ماموران گفت که از خیابان تهران‌نو به مقصد خیابان اتحاد، برای رفتن به محل کارش  سوار بر یک دستگاه خودروی سواری پراید مسافربر شده اما راننده در میانه راه، به سمت جاده تلو تغییر مسیر داده و به اعتراض‌های این دختر جوان نیز بی‌توجهی کرده است.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به شیوه شاکی برای فرار از دست متهم گفت: شاکی برای آنکه از سوی راننده مورد آزار و اذیت قرار نگیرد، پس از مطلع شدن از قصد و نیت راننده ابتدا با او طرح دوستی ریخته اما در همان حین در پیامکی مدیر شرکت خود را از موضوع پیش آمده باخبر و موقعیت مکانی زنده خود را از طریق موبایل برای او ارسال کرده بود.

وی ادامه داد: دختر جوان بعد از ارسال موقعیت مکانی خود و اطمینان از اینکه مدیر شرکت در جریان قرار گرفته و به زودی به محل می‌رسد، خود را از خودروی پراید به پایین پرتاب کرد، اما راننده موفق شده بود که کیف این دختر را از دست وی کشیده و پس از سرقت متواری شود.

موقوفه‌ای خاطرنشان کرد: پرونده در ابتدا به پلیس آگاهی ارجاع اما در ادامه از پلیس آگاهی به کلانتری ۱۴۴ حکیمیه ارجاع شد و ماموران این کلانتری رأسا ضمن رصد دوربین‌های محدوده وقوع جرم، اقدام به شناسایی خودروی پراید ۱۱۱ و راننده آن کرده و پس از هماهنگی با مقام قضایی این فرد را در منطقه تهرانپارس دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم این پرونده که متاهل و ۳۷ ساله است، پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر قصد تعرض به دختر جوان اعتراف کرد، گفت: در نهایت، پرونده به همراه متهم و خودرو تحویل پلیس آگاهی تهران بزرگ شد.

انتهای پیام

 


11035627
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری اعضای باند سه‌نفره سرقت منزل در محدوده تجریش پس از دو سال تحقیق پلیسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ گفت:یک میلیون و ۵۰۰ هزار موتورسوار فاقد کلاه ایمنی در ۸ ماه اول سال اعمال قانون شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمالی‌زاده از آغاز عملیات اجرایی پروژه مرکز خدماتی و پارکینگ چندمنظوره «باغ وزیری» در محله گلابدره خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: اگر پیامکی با محتوای دریافت هدیه ۴ میلیونی شب یلدا برای شما ارسال شد، از کلیک روی لینک آن خودداری کنید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: نام‌های فاطمه و زهرا بیشترین فراوانی را در میان نام‌های دختران ایرانی دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اجرای طرح‌های مقطعی، یک‌طرفه‌سازی و ممنوعیت تردد برخی وسایل نقلیه به‌منظور کاهش بار ترافیکی و حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی ترافیک پلیس راهور تهران از ترافیک پر حجم در بزرگراه‌های تهران همزمان با بارش باران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: علی‌رغم بارش باران میانگین شاخص کیفیت هوا هم اکنون بر روی عدد ۱۴۱ قرار گرفته و وضعیت هوا نارنجی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نسل آلفا مواجهه زیادی با فناوری‌های گوناگون دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد:طرح زوج و فرد فردا چهارشنبه از ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ در تهران اجرا می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است