اجتماعی 14:44 - 01 اردیبهشت 1400
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری راننده‌ یک دستگاه سواری پراید که قصد داشت در پوشش مسافربر دختری جوان را مورد تعرض و آزار قراردهد، خبر داد.

اقدام هوشمندانه دختر جوان برای فرار از تعرض راننده مسافربرنما

به گزارش ایسنا، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای دراین‌باره گفت: روز گذشته دختری حدوداً ۲۲ ساله با حضور در کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس اعلام کرد که از دست راننده‌ای شیطان‌صفت فرار کرده و این راننده قصد آزار و اذیت او را داشته است. این دختر جوان در اظهارات خود به ماموران گفت که از خیابان تهران‌نو به مقصد خیابان اتحاد، برای رفتن به محل کارش  سوار بر یک دستگاه خودروی سواری پراید مسافربر شده اما راننده در میانه راه، به سمت جاده تلو تغییر مسیر داده و به اعتراض‌های این دختر جوان نیز بی‌توجهی کرده است.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به شیوه شاکی برای فرار از دست متهم گفت: شاکی برای آنکه از سوی راننده مورد آزار و اذیت قرار نگیرد، پس از مطلع شدن از قصد و نیت راننده ابتدا با او طرح دوستی ریخته اما در همان حین در پیامکی مدیر شرکت خود را از موضوع پیش آمده باخبر و موقعیت مکانی زنده خود را از طریق موبایل برای او ارسال کرده بود.

وی ادامه داد: دختر جوان بعد از ارسال موقعیت مکانی خود و اطمینان از اینکه مدیر شرکت در جریان قرار گرفته و به زودی به محل می‌رسد، خود را از خودروی پراید به پایین پرتاب کرد، اما راننده موفق شده بود که کیف این دختر را از دست وی کشیده و پس از سرقت متواری شود.

موقوفه‌ای خاطرنشان کرد: پرونده در ابتدا به پلیس آگاهی ارجاع اما در ادامه از پلیس آگاهی به کلانتری ۱۴۴ حکیمیه ارجاع شد و ماموران این کلانتری رأسا ضمن رصد دوربین‌های محدوده وقوع جرم، اقدام به شناسایی خودروی پراید ۱۱۱ و راننده آن کرده و پس از هماهنگی با مقام قضایی این فرد را در منطقه تهرانپارس دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم این پرونده که متاهل و ۳۷ ساله است، پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر قصد تعرض به دختر جوان اعتراف کرد، گفت: در نهایت، پرونده به همراه متهم و خودرو تحویل پلیس آگاهی تهران بزرگ شد.

انتهای پیام

 


11035627
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران گفت: با اجرای طرح رفع سد معبر در محدوده پاساژ علاءالدین و بازار موبایل، معابر خیابان حافظ و سه‌راه جمهوری پاکسازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به شفاف بودن تجربیات جهانی در حوزه ایمنی ترافیک گفت: ارتقای کیفیت و استحکام خودرو‌ها نقش مهمی در کاهش تلفات جاده‌ای دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند شش‌نفره سارقان به عنف که با استفاده از سه دستگاه موتورسیکلت اقدام به زورگیری و قاپ‌زنی از شهروندان در مناطق مختلف پایتخت می‌کردند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازرس کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خواستار تعیین تکلیف فوری قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری قاتل فراری جوان افغانستانی که پس از ارتکاب جنایت از پایتخت گریخته بود، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره افکار عمومی پلیس تهران بزرگ، نکاتی درباره پیشگیری از سرقت وسایل نقلیه تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک راهور تهران از اعمال قانون حدود ۱۹۰۰ فقره خودرو‌های دودزا  ودر پی آن کاهش ۳۰ درصدی ترافیک تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری سرنشینان دو خودرو پس از تصادف خیابانی منجر به دخالت پلیس و افشای راز باند سرقت مسلحانه از خانه‌ها شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار پرونده در سامانه مسیر ثبت شده است که از این میان، بیش از ۲۸ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منتهی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است