بین‌الملل 22:36 - 14 شهریور 1403
واژگونی قایق حامل پناهجویان در آب‌های ایتالیا هفت کشته و ۲۱ مفقود برجای گذاشت.

واژگونی قایق حامل پناهجویان در آب‌های ایتالیا

۲ قرن سیاست‌های سیاه اروپایی‌ها در قاره آفریقا عامل اصلی بدبختی و عقب افتادگی کشور‌های قاره سیاه به حساب می‌آید. با این حال، در قرن ۲۱ مداخله خونین اروپایی‌ها همانند ورود به جنگ لیبی و ساقط کردن معمر قذافی، دیکتاتور این کشور و ایجاد خلا قدرت، اکنون تبعاتی همچون بحران پناهجویان را برای چشم رنگی‌ها به همراه داشته است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سازمان ملل امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: در پی واژگونی قایق حامل پناهجویان در نزدیکی آب‌های ایتالیا ۷ کشته و ۲۱ مفقود برجای گذاشت. 

تیم‌های امدادی هم اکنون در حال تلاش برای یافتن مفقودان هستند. هفت تن از نجات یافتگان این حادثه از سوی گارد ساحلی اعلام کردند این پناهجویان چند روز پیش از سواحل لیبی به سمت ایتالیا رهسپار شده بودند. این قایق حامل ۲۸ پناهجو بوده است.

گارد ساحلی ایتالیا می‌گویند ۳ کودک در میان مفقود شدگان این حادثه قرار دارند. 

آژانس پناهجویان سازمان ملل متحد می‌گوید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پناهجو سال گذشته میلادی در تلاش برای رسیدن به اروپا از طریق دریای مدیترانه جان خود را از دست داده و یا مفقود شدند. این آمار برای امسال یک هزار و ۴۷ تن بوده است. 

وزارت کشور ایتالیا می‌گوید از ابتدای سال جاری میلادی ۴۳ هزار پناهجو وارد خاک این کشور شده اند.

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12089666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین در کنفرانس امنیتی مونیخ ضمن هشدار به آمریکا درباره تعامل با ایران، بر ضرورت حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا، روز شنبه در کنفرانس امنیتی مونیخ در مورد مسائل مختلف جهانی سخنرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تاریخِ معاصرِ ایران گواهی می‌دهد که هرگاه دستِ دوستی یا اعتماد به سویِ این دولت دراز شده، پاسخی جز خیانت و بدعهدی دریافت نشده است. از کودتای بیست و هشتمِ مرداد، تا ماجرای برجام که اوج روند این بدعهدی است همگی نشانه‌هایی از یک حقیقتِ تلخ دار...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه از تلاش مسکو و پکن برای ایجاد فضای سیاسی مناسب جهت پیشبرد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا، در سخنرانی افتتاحیه سی‌ونهمین اجلاس سران این اتحادیه، خواستار توقف «نسل‌کشی» مردم فلسطین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان ونزوئلا از آزادی ۱۷ زندانی پیش از تصویب قانون عفو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که ارتش آمریکا در عملیات ژانویه برای ربودن نیکلاس مادورو از مدل هوش مصنوعی کلود شرکت آنتروپیک استفاده کرده است؛ فناوری که طبق خط‌مشی این شرکت نباید در خشونت یا نظارت به کار گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه با کنار نهادن روایت «تهدید روسیه»، سیاست‌های کنونی آمریکا را «ضد اروپایی» خواند و خواستار معماری امنیتی جدیدی در اروپا با مشارکت روسیه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در آخرین لحظات حضور خود در نشست «فرمت برلین» درباره اوکراین در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، جنگ طلبان آمریکایی مدعی آماده‌سازی پنتاگون برای عملیاتی چند هفته‌ای علیه ایران در صورت شکست دیپلماسی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است