بین‌الملل 22:36 - 14 شهریور 1403
واژگونی قایق حامل پناهجویان در آب‌های ایتالیا هفت کشته و ۲۱ مفقود برجای گذاشت.

واژگونی قایق حامل پناهجویان در آب‌های ایتالیا

۲ قرن سیاست‌های سیاه اروپایی‌ها در قاره آفریقا عامل اصلی بدبختی و عقب افتادگی کشور‌های قاره سیاه به حساب می‌آید. با این حال، در قرن ۲۱ مداخله خونین اروپایی‌ها همانند ورود به جنگ لیبی و ساقط کردن معمر قذافی، دیکتاتور این کشور و ایجاد خلا قدرت، اکنون تبعاتی همچون بحران پناهجویان را برای چشم رنگی‌ها به همراه داشته است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سازمان ملل امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: در پی واژگونی قایق حامل پناهجویان در نزدیکی آب‌های ایتالیا ۷ کشته و ۲۱ مفقود برجای گذاشت. 

تیم‌های امدادی هم اکنون در حال تلاش برای یافتن مفقودان هستند. هفت تن از نجات یافتگان این حادثه از سوی گارد ساحلی اعلام کردند این پناهجویان چند روز پیش از سواحل لیبی به سمت ایتالیا رهسپار شده بودند. این قایق حامل ۲۸ پناهجو بوده است.

گارد ساحلی ایتالیا می‌گویند ۳ کودک در میان مفقود شدگان این حادثه قرار دارند. 

آژانس پناهجویان سازمان ملل متحد می‌گوید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پناهجو سال گذشته میلادی در تلاش برای رسیدن به اروپا از طریق دریای مدیترانه جان خود را از دست داده و یا مفقود شدند. این آمار برای امسال یک هزار و ۴۷ تن بوده است. 

وزارت کشور ایتالیا می‌گوید از ابتدای سال جاری میلادی ۴۳ هزار پناهجو وارد خاک این کشور شده اند.

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12089666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع دانمارک در واکنش به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اعزام کشتی بیمارستانی به گرینلند، تأکید کرد این قلمرو خودمختار از سیستم درمانی رایگان و کارآمد برخوردار است و نیازی به کمک پزشکی خارجی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ گفته است که رئیس جمهور روسیه همیشه با او در مورد اهداف و خطوط قرمز روسیه در مناقشه اوکراین رک و راست بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد بوداپست در نشست فردای وزرای خارجه اتحادیه اروپا با بسته بیستم تحریم‌ها علیه روسیه مخالفت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا گزارش رسانه‌های محلی مبنی بر تلاش برای بازگرداندن استرالیایی‌ها از یک اردوگاه سوریه را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است