بین‌الملل 22:36 - 14 شهریور 1403
واژگونی قایق حامل پناهجویان در آب‌های ایتالیا هفت کشته و ۲۱ مفقود برجای گذاشت.

واژگونی قایق حامل پناهجویان در آب‌های ایتالیا

۲ قرن سیاست‌های سیاه اروپایی‌ها در قاره آفریقا عامل اصلی بدبختی و عقب افتادگی کشور‌های قاره سیاه به حساب می‌آید. با این حال، در قرن ۲۱ مداخله خونین اروپایی‌ها همانند ورود به جنگ لیبی و ساقط کردن معمر قذافی، دیکتاتور این کشور و ایجاد خلا قدرت، اکنون تبعاتی همچون بحران پناهجویان را برای چشم رنگی‌ها به همراه داشته است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سازمان ملل امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: در پی واژگونی قایق حامل پناهجویان در نزدیکی آب‌های ایتالیا ۷ کشته و ۲۱ مفقود برجای گذاشت. 

تیم‌های امدادی هم اکنون در حال تلاش برای یافتن مفقودان هستند. هفت تن از نجات یافتگان این حادثه از سوی گارد ساحلی اعلام کردند این پناهجویان چند روز پیش از سواحل لیبی به سمت ایتالیا رهسپار شده بودند. این قایق حامل ۲۸ پناهجو بوده است.

گارد ساحلی ایتالیا می‌گویند ۳ کودک در میان مفقود شدگان این حادثه قرار دارند. 

آژانس پناهجویان سازمان ملل متحد می‌گوید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پناهجو سال گذشته میلادی در تلاش برای رسیدن به اروپا از طریق دریای مدیترانه جان خود را از دست داده و یا مفقود شدند. این آمار برای امسال یک هزار و ۴۷ تن بوده است. 

وزارت کشور ایتالیا می‌گوید از ابتدای سال جاری میلادی ۴۳ هزار پناهجو وارد خاک این کشور شده اند.

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12089666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید واشنگتن با تحریم نفتی، نفوذ گسترده‌ای بر دولت موقت ونزوئلا به دست آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به شهر جویا در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسیده و یک نفر زخمی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است